Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj magarac hvali No1eta ali mora da mu nadje manu. Kao, igra uvek jednolično a protivnici ne mogu da mu udju u štos. :sad2:

Z35axM0.png

Mora i Fedjicu da pomene u intervjuu. Kao ovaj nije ni nalik igrom na No1etra. Šeta se po terenu i menja stil igre pa ga svi pročitaju i nalupaju. :sad2:

Čestitke Noletu, odučio ga je od tenisa.
Ponovo bolje riternira nego što čuva servis.
Mora to da popravi i biće nepobediv.
Sledeći protivnik Izner ili Kolšrajber.
Čoveče, moram proveriti, ali čini mi se da njih dvojica igraju treću godinu za redom na US Openu i to ponovo u 3.kolu.
Nisam ih gledao do sada na turniru, ali prethodne dve godine su igrali zanimljive mečeve.
Oba dobio Nemac.

Dobro kaže Mats. Novak igra jednoličan, dosadan tenis, sa neatraktivnim potezima...Ne znam što ga svi napadate. Jedini veći smarač od Noleta je Marej :mrgreen:

Stvarno ne znam sta gledas na TV-u?
Ti stvarno mislis da je Mats relevantan da daje valjane komentare?
Sad je No1e postao smarac. Ajde sto ga ne volis pa mu kacis to, nego jos diras i Endicu mog.
Nije dobro.

I gospodin Kolsrajber ima svoje prezime koje dostojanstveno nosi.
Nije on kurajber (to je pojam za nekog daljeg pretka, ako se ne varam), ali ga nas narod koristi da nekog povredi verbalno...
I taj Kolsrajber nije bilo koji teniser.

Naravno i Novaka sa Kolsrajberom.
Ja Filipa ne bih potcenjivala bez obzira na sve.
Ne znam kako vi vidite Filipa, ali on je po mom misljenju jedan od elegantnijih tenisera sto se igre tice.
Naravno, sinoc nije mogao tako da igra, ali sa nekim drugim teniserima se to itekako vidi.
Izner nije juce bio onaj stari Izner. Svakako da postoji razlog za to. Ali, to je vec njegova stvar.

Poslednja izmena:
Naravno i Novaka sa Kolsrajberom.
Ja Filipa ne bih potcenjivala bez obzira na sve.
Ne znam kako vi vidite Filipa, ali on je po mom misljenju jedan od elegantnijih tenisera sto se igre tice.
Naravno, sinoc nije mogao tako da igra, ali sa nekim drugim teniserima se to itekako vidi.
Izner nije juce bio onaj stari Izner. Svakako da postoji razlog za to. Ali, to je vec njegova stvar.
Ja više volim njega za protivnika nego Iznera. Ovaj mu ne leži nikako. :lol:

Stvarno ne znam sta gledas na TV-u?
Ti stvarno mislis da je Mats relevantan da daje valjane komentare?
Sad je No1e postao smarac. Ajde sto ga ne volis pa mu kacis to, nego jos diras i Endicu mog.
Nije dobro.

I gospodin Kolsrajber ima svoje prezime koje dostojanstveno nosi.
Nije on kurajber (to je pojam za nekog daljeg pretka, ako se ne varam), ali ga nas narod koristi da nekog povredi verbalno...
I taj Kolsrajber nije bilo koji teniser.

Mats ima više osnova da daje komentare od bilo koga sa foruma, jer je čovek bio teniser, i to dobar teniser.
I ja podržavam ono što on kaže.

Valjda ce biti dobro :sad2:

- - - - - - - - - -

Pa da... Zaboravio sam doduše da kažem da je Ferer ipak najveći smarač na touru danas, pa nakon njega Novak i Marej :D Marej barem ume jako da odservira za razliku od Novaka, pa to može da podigne dinamiku meča u nekim slučajevima...I da samim tim bude atraktivnije za gledanje. Što se tiče Noleta, da ne budem jednostran, može da bude zanimljiv ako uspe da iz onog njegovog proklizavanja pogodi viner :D

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back