Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolšrajber može biti vrlo nezgodan protivnik za Noleta, samo kada mu krene, a krenulo mu je.
Ima vrlo nezgodan bekend s kojim moze pogađati neverovatne uglove.
Inače svi Nemci su nezgodni za Noleta, bio je to i Tomi Has.
Sreća pa je Nole maksimalno skoncentrisan i da igra na svom visokom nivou.
Kolšrajber mu onda neće biti opasnost. I ne samo on nego bilo ko.
Iskreno navijao sam za Nemca protiv Iznera jer mislim da Amerikanac nikako ne odgovara Novaku zbog svog servis-projektila.
Novaka to jednostavno iritira pa se unervozi i onda glupo gubi poene od njega.
A vala, i mene to opasno iritira-nervira. To nije tenis.
Puno sreće Nole majstore.

"Zgodan" ili nezgodan isto mu se pise. Mozda casniji poraz od prethodnika, a mozda i ne.

Kolšrajber može biti vrlo nezgodan protivnik za Noleta, samo kada mu krene, a krenulo mu je.
Ima vrlo nezgodan bekend s kojim moze pogađati neverovatne uglove.
Inače svi Nemci su nezgodni za Noleta, bio je to i Tomi Has.
Sreća pa je Nole maksimalno skoncentrisan i da igra na svom visokom nivou.
Kolšrajber mu onda neće biti opasnost. I ne samo on nego bilo ko.
Iskreno navijao sam za Nemca protiv Iznera jer mislim da Amerikanac nikako ne odgovara Novaku zbog svog servis-projektila.
Novaka to jednostavno iritira pa se unervozi i onda glupo gubi poene od njega.
A vala, i mene to opasno iritira-nervira. To nije tenis.
Puno sreće Nole majstore.

Džabe se foliraš, instruktore. Provaljen si davno. :lol:

IhcqNYc.jpg

Nekako uvek zaboravim na Viktora, ali tu je Sibirski da me podseti i obraduje.
Znaci, osvojio je turnir! Bravo!

Srbi vole Mercedes, Samsung telefon, Đokovića, Rolingstonse...

CIRIH/BEOGRAD - Kada bi prosečni srpski građanin imao neograničenu količinu novca na raspolaganju i ukoliko bi pri kupovini isključivo odlučivao na osnovu kvaliteta, vozio bi Mercedes, koristio Samsung mobilni telefon, slušao Rolingstonse, Rijanu ili Željka Joksimovića i gledao bi teniske mečeve u kojima igra Novak Đoković, rezultati su istraživanja koje je u julu ove godine provela švajcarska organizacija ICERTIAS (International Certification Association GmbH) sa sedištem u Cirihu.

CIRIH/BEOGRAD - Kada bi prosečni srpski građanin imao neograničenu količinu novca na raspolaganju i ukoliko bi pri kupovini isključivo odlučivao na osnovu kvaliteta, vozio bi Mercedes, koristio Samsung mobilni telefon, slušao Rolingstonse, Rijanu ili Željka Joksimovića i gledao bi teniske mečeve u kojima igra Novak Đoković, rezultati su istraživanja koje je u julu ove godine provela švajcarska organizacija ICERTIAS (International Certification Association GmbH) sa sedištem u Cirihu.

:rotf:

:klap: :klap: :klap:
Spadam u te prosečne Srbe sem što ne znam ko su Rijana i Željko Joksimović.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back