Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema jos nikoga...
Izgleda da se sinoc izlazilo u grad.

- - - - - - - - - -

Polako se skupljamo!
Do pobeda za sve nase!

- - - - - - - - - -

Bice ludo na mecu Gaela i Fabia!
Jedva cekam...

- - - - - - - - - -

Ipak cu gledati Halep.
Obratite paznju kako lepe oci ima.

Halepova pobedila Mariju Terezu... Jedan set sa krompirom :zurka:

A i Slon Stivens :D

Gael i Fabio u 5 setova 100%... Ako ne bude tako, neću više nikada doći u kafanu :hahaha: ...:rotf:

Poslednja izmena:
Kakav zenski tenis sam gledala izmedju Kvitove i Kuznjecove!
Pa to nije normalno. Preko tri sata. Bas su se borile kao lavice.
Ana zaista ne zna kako protiv Lusi.
Zato je prosao Dusan, a valjda ce i Jeca. Igra protiv najbolje Anine prijateljice na turu, Kirstee.

Zao mi je sto ne daju Fonjinija i Monfisa. Zbog Djira d` Italia.
Ova dvojica, Leonardo i Rafa ce da ga dave... koja razlika izmedju ovog njihovog meca i onog zenskog trilera o kojem sam na pocetku posta pisala.

Bravo za imenjaka. NIje samo dobio nego je pokazao i da zna da igra. Na redu je Nadal. Ziki po planu. Nadajmo se i za Jelenu.
Anu vise slusao nego gledao (nesto morao da radim), ali ono sto sam gledao sve vise me navodi da joj posaljem jednu ruznu poruku meni ipak ne svojstvenu: Ana, molim te ajde lepo, kao sto je to davno uradila jedna tvoja imenjakinja, nadji nekog mladog, slavnog, lepog i bogatog pa se udaj. Stvarno me mnogo pogodio njen poraz.
P. S. Znam da svi znate na koju Anu mislim. Bila dobra dubl igracica.

Bravo za imenjaka. NIje samo dobio nego je pokazao i da zna da igra. Na redu je Nadal. Ziki po planu. Nadajmo se i za Jelenu.
Anu vise slusao nego gledao (nesto morao da radim), ali ono sto sam gledao sve vise me navodi da joj posaljem jednu ruznu poruku meni ipak ne svojstvenu: Ana, molim te ajde lepo, kao sto je to davno uradila jedna tvoja imenjakinja, nadji nekog mladog, slavnog, lepog i bogatog pa se udaj. Stvarno me mnogo pogodio njen poraz.
P. S. Znam da svi znate na koju Anu mislim. Bila dobra dubl igracica.

Trebala je da se uda za Fernanda. To sam uvek mislila.
Cak je upoznala citavu njegovu familiju i kupila kucu u Spaniji.
Ali... mladost, ludost, sta publicitet moze da uradi od devojke. Ili se uplasila sto Fernando mora da pije lekove kad ne igra.

Dule nije Ana uopste losa igracica, ali definitivno nije imala srece sa trenerima. Da je igrala sa bilom kojom igracicom koja igra desnom rukom, dobila bi.
Ali njena taktika je bila uzas. I ne kapiram kako sa toliko iskustva ne zna sta treba da radi sa levorukim igracicama. Odigrala je mec onako kako nije trebala. Neko treba da joj kaze da postoje i bekhend paralele, skracene dijagonale, skracene lopte, mora da igra daleko raznovrsnije protiv njih. Ona jedino sto je radila na mecu, to su bekhend dijagonala da kojima je Safarova radila sta je htela. Ona nije ni trcala jer nije imala ni razloga. Ono mali lopti sto je islo na njen bekhend, ona nije uspevala ni da vrati u teren. Ali Ana to nije ni primetila.

E da.
U najavi je sjajan mec Stivens (USA) - Halep (ROU).
Zadala sam vam domaci da pogledate Simonine okice, pa da li joj je neko video oci?
Nadam se da ce Halep ici dalje.

- - - - - - - - - -

Dule nije Ana uopste losa igracica, ali definitivno nije imala srece sa trenerima. Da je igrala sa bilom kojom igracicom koja igra desnom rukom, dobila bi.
Ali njena taktika je bila uzas. I ne kapiram kako sa toliko iskustva ne zna sta treba da radi sa levorukim igracicama. Odigrala je mec onako kako nije trebala. Neko treba da joj kaze da postoje i bekhend paralele, skracene dijagonale, skracene lopte, mora da igra daleko raznovrsnije protiv njih. Ona jedino sto je radila na mecu, to su bekhend dijagonala da kojima je Safarova radila sta je htela. Ona nije ni trcala jer nije imala ni razloga. Ono mali lopti sto je islo na njen bekhend, ona nije uspevala ni da vrati u teren. Ali Ana to nije ni primetila.

Ona je igracica ekstrema.
Ili igra dobro ili ne. Sredine nema.

Opasna je Sara.
Ali, nadam se da ce Jeca da nas obraduje.
Zaista dobro igra, ali uvek to moze bolje, bar sto se nje tice.

Gledam po meni totalno nezanimljiv tenis. Rafa vs Leonardo.
Sve mislim sad ce nesto lepo da odigraju, da se razvije igra, kad ono... nista.
Ocajan tenis. Ma sta prica ovaj komentator ``sve bolji duel``, ja dosadniji tenis nisam skoro gledala.

Poslednja izmena:

Majat, pa kakvi su joj to treneri kad ne vide to sto vidis ti, mi, ja. A vala je, cini me se, dosta njih i promenila.

Ja ne znam kako mozete da pratite Jelenu i Anu. One su godinama na svakom turniru manje-vise iste. Povremeno bljesnu, ali taj bljesak traje najdalje do polufinala. Realno, one nemaju sanse da osvoje bilo sta, kao ni ostale nase teniserke. Cemu navijanje i nerviranje zbog njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back