Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Novak je tipican Balkanac - protiv jakih protivnika igra dobro, protiv slabijih se opusta i misli da ce pobeda doci sama od sebe.

Ako zbog necega cenim Federera, to je ta njegova odlucnost da treba zgaziti sve pred sobom i uzeti sto vise trofeja, ostaviti sto veci trag u istoriji. On jeste imao slabiju konkurenciju, ali da je Novak u istoj situaciji kao on, garant bi pustao druge da i oni uzimaju trofeje. Uostalom, sam je rekao da ga Rafa tera da bude bolji. Kod Feda nema takve saosecajnosti i darezljivosti.

A vala skoro je isto, jer su obojica "neki tamo". Cilic 26, a Tursunov 32. Razlika 255 renking bodova.

Sa tom razlikom što je Čilić bio i deseti na ATP a Tursunovu je ovo valjda najolji plasman do sada. Svejedno, ne volim pobede suverenih tenisera kad im protivnik u meču uzme 8 ili više gemova kad se igra na dva seta ili 18 kad se igra na tri. Razlika u kvalitetu mora da se dokazuje u medjusobnim mečevima. Ne može 279. igrač da uzme više od dva gema u meču megazvezdi. I TAČKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dash::dash::dash:

Važi za svaku mega zvezdu.:rtfm:

Ne mislim ni na koga konkretno.

Ma Novak je tipican Balkanac - protiv jakih protivnika igra dobro, protiv slabijih se opusta i misli da ce pobeda doci sama od sebe.

Ako zbog necega cenim Federera, to je ta njegova odlucnost da treba zgaziti sve pred sobom i uzeti sto vise trofeja, ostaviti sto veci trag u istoriji. On jeste imao slabiju konkurenciju, ali da je Novak u istoj situaciji kao on, garant bi pustao druge da i oni uzimaju trofeje. Uostalom, sam je rekao da ga Rafa tera da bude bolji. Kod Feda nema takve saosecajnosti i darezljivosti.
Sa ovim se u potpunosti slažem. :ok:

A ima tu jos nesto,mentalna snaga...Novak nikada nije igrao velike meceve na tom nivou kao sto to rade Rafa i Roger.Al zato na hiljadarkama melje :lol:

A ima tu jos nesto,mentalna snaga...Novak nikada nije igrao velike meceve na tom nivou kao sto to rade Rafa i Roger.Al zato na hiljadarkama melje :lol:

Jel si siguran? Mislim da ih je igrao, ali samo kad je bio motivisan.

Secam se finala USO 2007. U kljucnom trenutku 3. seta Rodzerova lopta pada ispred Novaka na liniju a ovaj je pusta ubedjen da je aut. Sudija cuti a hok aj pokazuje da je ispravna lopta. Novak slaze onu njegovu facu i naravno gubi mec. Nikome od velikih sampiona se to ne bi desilo ni pod razno, ali eto, Novaku se desava.

Jel si siguran? Mislim da ih je igrao, ali samo kad je bio motivisan.

Secam se finala USO 2007. U kljucnom trenutku 3. seta Rodzerova lopta pada ispred Novaka na liniju a ovaj je pusta ubedjen da je aut. Sudija cuti a hok aj pokazuje da je ispravna lopta. Novak slaze onu njegovu facu i naravno gubi mec. Nikome od velikih sampiona se to ne bi desilo ni pod razno, ali eto, Novaku se desava.
2011 je odlicno igrao vazne meceve :D

Pa jeste,ili kad je promasio onaj smec protiv Nadala na olimpijadi :fdlan: Pa cuveno pecanje prosle godine u polufinalu,ima tu jos mnogo toga...

2011 je odlicno igrao vazne meceve :D

Pa jeste,ili kad je promasio onaj smec protiv Nadala na olimpijadi :fdlan: Pa cuveno pecanje prosle godine u polufinalu,ima tu jos mnogo toga...

To pecanje je bilo čista krađa od strane sudije. Kako se toga ne sećaš? Nameštalja.

- - - - - - - - - -

No2ak ima srece sto je osvojio i ovih 6 :hahaha1:

Federer ima sreće što je igrao tenis bez konkurencije dok je bio mlad. Novak je klasa iznad njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back