JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Ako mu je Cilic uzeo set i to na sljaci,kolko bi mu setova uzeo Nadal? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako mu je Cilic uzeo set i to na sljaci,kolko bi mu setova uzeo Nadal?
A vala skoro je isto, jer su obojica "neki tamo". Cilic 26, a Tursunov 32. Razlika 255 renking bodova.

Sa ovim se u potpunosti slažem.Ma Novak je tipican Balkanac - protiv jakih protivnika igra dobro, protiv slabijih se opusta i misli da ce pobeda doci sama od sebe.
Ako zbog necega cenim Federera, to je ta njegova odlucnost da treba zgaziti sve pred sobom i uzeti sto vise trofeja, ostaviti sto veci trag u istoriji. On jeste imao slabiju konkurenciju, ali da je Novak u istoj situaciji kao on, garant bi pustao druge da i oni uzimaju trofeje. Uostalom, sam je rekao da ga Rafa tera da bude bolji. Kod Feda nema takve saosecajnosti i darezljivosti.

A ima tu jos nesto,mentalna snaga...Novak nikada nije igrao velike meceve na tom nivou kao sto to rade Rafa i Roger.Al zato na hiljadarkama meljeMa Novak je tipican Balkanac - protiv jakih protivnika igra dobro, protiv slabijih se opusta i misli da ce pobeda doci sama od sebe.
Ako zbog necega cenim Federera, to je ta njegova odlucnost da treba zgaziti sve pred sobom i uzeti sto vise trofeja, ostaviti sto veci trag u istoriji. On jeste imao slabiju konkurenciju, ali da je Novak u istoj situaciji kao on, garant bi pustao druge da i oni uzimaju trofeje. Uostalom, sam je rekao da ga Rafa tera da bude bolji. Kod Feda nema takve saosecajnosti i darezljivosti.

A ima tu jos nesto,mentalna snaga...Novak nikada nije igrao velike meceve na tom nivou kao sto to rade Rafa i Roger.Al zato na hiljadarkama melje
Murray se ovajdio od No2aka za 2 gs,da je igrao protiv nekog od one dvojice jos bi imao 0 slamova
2011 je odlicno igrao vazne meceveJel si siguran? Mislim da ih je igrao, ali samo kad je bio motivisan.
Secam se finala USO 2007. U kljucnom trenutku 3. seta Rodzerova lopta pada ispred Novaka na liniju a ovaj je pusta ubedjen da je aut. Sudija cuti a hok aj pokazuje da je ispravna lopta. Novak slaze onu njegovu facu i naravno gubi mec. Nikome od velikih sampiona se to ne bi desilo ni pod razno, ali eto, Novaku se desava.

Pa cuveno pecanje prosle godine u polufinalu,ima tu jos mnogo toga...
 Pa cuveno pecanje prosle godine u polufinalu,ima tu jos mnogo toga...No2ak ima srece sto je osvojio i ovih 6Pa Novak da je hteo da igra kako ume, imao bi do sada barem 8 GS titula. Ako ne i više.

2011 je odlicno igrao vazne meceve
Pa jeste,ili kad je promasio onaj smec protiv Nadala na olimpijadiPa cuveno pecanje prosle godine u polufinalu,ima tu jos mnogo toga...
No2ak ima srece sto je osvojio i ovih 6
To kad Pascal Maria nije hteo da pokvasi terenTo pecanje je bilo čista krađa od strane sudije. Kako se toga ne sećaš? Nameštalja.
- - - - - - - - - -
.

To kad Pascal Maria nije hteo da pokvasi teren
 Ne znaš ni kako se španuje reket a tu pljuješ po našem Nolu, stvarno nije lepo!
 Ne znaš ni kako se španuje reket a tu pljuješ po našem Nolu, stvarno nije lepo! 
Nije dobroNemaš ti činjenice, prijateljuNe znaš ni kako se španuje reket a tu pljuješ po našem Nolu, stvarno nije lepo!

Nije dobro
Raonic servira za mec. Sad il` nikad.

Ne znam sta ce bitiŠta nije dobro? Ne razumem?

Zao mi Simona
- - - - - - - - - -
Ne znam sta ce biti
Bilo bi mi zalije Raonica. Na kraju krajeva ipak smo poluzemljaci.

da....on ipak govori crnogorski jezik, kako reče jednom