Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
jesam li ja to dobro shvatila - sutra će verdasko protiv gaskea? kolšrajber protiv mareja?...opet nisam bila kod kuće ceo dan, pa pokušavam da se informišem![]()
Tacno tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam li ja to dobro shvatila - sutra će verdasko protiv gaskea? kolšrajber protiv mareja?...opet nisam bila kod kuće ceo dan, pa pokušavam da se informišem![]()
sad baš gledam:
on će protiv gulbisa....jao, jedva čekam
hvala, ambidekstersad baš gledam:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/r3s1.html
a kakve su šanse našem lajoviću![]()

on će protiv gulbisa....jao, jedva čekam
hvala, ambidekstersad baš gledam:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/r3s1.html
a kakve su šanse našem lajoviću![]()
ima još poneko ko bi mogao ovo da izjavi![]()
Strasno,kad igrac pocne da daje ovakve pacenicke i gubitnicke izjave...

Bice tesko protiv tatinog sina,ali ipak bi to kralj trebao da resi u svoju koristSutra ce Federer biti na velikoj muci. Bice dobro ako prezivi. Rezultat je 2:1, a uvek je morao da igra tri seta.
Yup,ali taj umesto da place se uvek vraca i uspeva da se osveti.ima još poneko ko bi mogao ovo da izjavi![]()
Pa ja vam rekao rezultat poslednjih 10 meceva. 9:1. Sta ces vise?

Federer nastavlja da niže rekorde... ma kakvi god da su
"Federer je pobedom nad Tursunovim oborio rekord Giljerma Vilasa, šampiona Rolan Garosa iz 1977. godine. On je bar u osminu finala turnira ulazio 11 puta, a Rodžer je do četvrte runde došao 12. put.
+
Za jubilarni 200. trijumf na šljaci, potrebna su mu još tri trijumfa. Znači slavi jubilej protiv No2aka(?)![]()

Federer nastavlja da niže rekorde... ma kakvi god da su
"Federer je pobedom nad Tursunovim oborio rekord Giljerma Vilasa, šampiona Rolan Garosa iz 1977. godine. On je bar u osminu finala turnira ulazio 11 puta, a Rodžer je do četvrte runde došao 12. put.
+
Za jubilarni 200. trijumf na šljaci, potrebna su mu još tri trijumfa. Znači slavi jubilej protiv No2aka(?)![]()
Eto,bas se lepo potrefilo![]()