SAMCRO
Iskusan
- Poruka
- 6.323
Što se tiče prvog dela, nismo se razumeli. Ja sam govorio o 2013 godini i tome da je ostao na prvom mestu toliko dugo. Bez pauze Nadala i bez Feđinog opadanja , Nole ne bi toliko dugo opstao na prvom mestu. Na to sam mislio.
Što se tiče ličnosti. Džabe tebi ličnost ako telo posustaje i otkazuje poslušnost. Nešto je fizički promenio, a da je ponekad predavao zato što nema sportski karakter, nije isključeno, ali to bi bilo sramotno.
Sada mislim da se plaši jer su pooštrili kontrolu, i nekoliko tenisera je već zglajzalo.
On je pocetkom 2013. imao 7000 bodova prednosti nad Nadalom (ako se ne varam) i to je rezultat minulog rada iz 2011. i 2012. kao i AO 2013., isto kao sto je realno bio najbolji vec tokom prve polovine 2011. a formalno tek od Vimbldona. Ne treba zaboraviti da je, za razliku od Nadala i Mareja, igrao 3 finala GS ove godine (+ ono jedno neformalno finale).
A kad je Federer u pitanju, Novaku je islo na ruku njegovo opadanje isto kao sto je i ovom drugom islo na ruku Novakovo kasno sazrevanje, ali se danas ne dovode u pitanje Federerove pobede nad njim, tako da je tu samo steta sto se njih dvojica uopste ne sastaju, cisto radi poboljsanja medjusobnog skora u Novakovu korist.
Ovo za licnost sam mislio na to da je trebao da stisne zube i dovrsava meceve a ne da ih predaje. Ali dobro, karakter se izgradjuje sa godinama. Fizicka promena? Ja sam jedino primetio da je mnogo smrsao u odnosu na ranije i da je "ko grana", za razliku od Nadalove bikovske gradje.
Poslednja izmena: