Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče prvog dela, nismo se razumeli. Ja sam govorio o 2013 godini i tome da je ostao na prvom mestu toliko dugo. Bez pauze Nadala i bez Feđinog opadanja , Nole ne bi toliko dugo opstao na prvom mestu. Na to sam mislio.
Što se tiče ličnosti. Džabe tebi ličnost ako telo posustaje i otkazuje poslušnost. Nešto je fizički promenio, a da je ponekad predavao zato što nema sportski karakter, nije isključeno, ali to bi bilo sramotno.
Sada mislim da se plaši jer su pooštrili kontrolu, i nekoliko tenisera je već zglajzalo.

On je pocetkom 2013. imao 7000 bodova prednosti nad Nadalom (ako se ne varam) i to je rezultat minulog rada iz 2011. i 2012. kao i AO 2013., isto kao sto je realno bio najbolji vec tokom prve polovine 2011. a formalno tek od Vimbldona. Ne treba zaboraviti da je, za razliku od Nadala i Mareja, igrao 3 finala GS ove godine (+ ono jedno neformalno finale).
A kad je Federer u pitanju, Novaku je islo na ruku njegovo opadanje isto kao sto je i ovom drugom islo na ruku Novakovo kasno sazrevanje, ali se danas ne dovode u pitanje Federerove pobede nad njim, tako da je tu samo steta sto se njih dvojica uopste ne sastaju, cisto radi poboljsanja medjusobnog skora u Novakovu korist.
Ovo za licnost sam mislio na to da je trebao da stisne zube i dovrsava meceve a ne da ih predaje. Ali dobro, karakter se izgradjuje sa godinama. Fizicka promena? Ja sam jedino primetio da je mnogo smrsao u odnosu na ranije i da je "ko grana", za razliku od Nadalove bikovske gradje.

Poslednja izmena:
On je pocetkom 2013. imao 7000 bodova prednosti nad Nadalom (ako se ne varam) i to je rezultat minulog rada iz 2011. i 2012. kao i AO 2013., isto kao sto je realno bio najbolji vec tokom prve polovine 2011. a formalno tek od Vimbldona. Ne treba zaboraviti da je, za razliku od Nadala i Mareja, igrao 3 finala GS ove godine (+ ono jedno neformalno finale).
A kad je Federer u pitanju, Novaku je islo na ruku njegovo opadanje isto kao sto je i ovom drugom islo na ruku Novakovo kasno sazrevanje, ali se danas ne dovode u pitanje Federerove pobede nad njim, tako da je tu samo steta sto se njih dvojica uopste ne sastaju, cisto radi poboljsanja medjusobnog skora u Novakovu korist.
Ovo za licnost sam mislio na to da je trebao da stisne zube i dovrsava meceve a ne da ih predaje. Ali dobro, karakter se izgradjuje sa godinama. Fizicka promena? Ja sam jedino primetio da je mnogo smrsao u odnosu na ranije i da je "ko grana", za razliku od Nadalove bikovske gradje.

Fizička promena ne u smislu izgleda nego kondicije i funkcionalnosti, brzine,snage. Što se tiče Federera, mnogi ga osporavaju na ovom forumu i drago mi je što ti nisi jedan od njih :D
Što se tiče minulog rada, slažem se, ali ne bi imao toliku zalihu bodova da su u 2012. ova dvojica bili u top formi, jer bi mnogo manje toga Nole odbranio.

Prvi je još koju nedelju...Potrefilo se tako da Nadal ne igra, da je Federer opao i eto, 100 nedelja na prvom mestu. Svaka čast, ne sporim to, ali činjenica je da mu se dosta toga poklopilo. Nego uporedi rezultate iz 2011 sa svim njegovim kasnijim i videćeš da je samo opadao. Ove sezone nije ni blizu prošlogodišnje forme, a prošla je bila slabija od 2011 pa ti vidi.

Nadal nije nešto posebno napucan nego su ovi ostali teniseri smešni pa je naspram njih on ogroman :D Ja ne kažem da Nadal nije hemičar, nego da su i on i Đokara hemičari :D

- - - - - - - - - -

Verovatno su sponzori izmislili i onih ostalih 10 medalja koje je Phelps osvojio, samo da nama naude :mrgreen:

Srđan nije lud da rizikuje, zato je uzeo Četojevića čijim sredstvima je nemoguće ući u trag :D

Ček, znači tvoj glavni argument je da je uzimao Četojevićev doping koji je nemoguće otkriti? :D

Fizička promena ne u smislu izgleda nego kondicije i funkcionalnosti, brzine,snage. Što se tiče Federera, mnogi ga osporavaju na ovom forumu i drago mi je što ti nisi jedan od njih :D
Što se tiče minulog rada, slažem se, ali ne bi imao toliku zalihu bodova da su u 2012. ova dvojica bili u top formi, jer bi mnogo manje toga Nole odbranio.

Mislim da nije u pitanju sto njih dvojica nisu bili u top formi, nego su imali jaku konkurenciju, sto nije bio slucaj ranijih godina. Federer jeste najtrofejniji igrac svih vremena (za sada) ali mora se priznati da je u prvim godinama imao daleko slabiju konkurenciju nego kasnije, pa otuda i njegovo potiskivanje sa vrha. A Nadal, koliko god superioran bio u nekim periodima, ima veliki problem da bude konstantan na duze staze, jer takva igra bukvalno unistava ljudsko telo. Otuda nesklad izmedju broja osvojenih trofeja i broja nedelja provedenih na vrhu.
Da podsetim, te 2012. godine je svako od velike cetvorke uzeo po jedan GS, ali je Novak opet jedini odigrao 3 finala, tako da i taj podatak nesto govori o broju bodova.

Verovatno su sponzori izmislili i onih ostalih 10 medalja koje je Phelps osvojio, samo da nama naude :mrgreen:

Srđan nije lud da rizikuje, zato je uzeo Četojevića čijim sredstvima je nemoguće ući u trag :D

Naravno da nisu izmislili. Ali dovoljna je je i ta jedna medalja. Sport je odavno postao biznis u kom se obrću ogromne pare. Sponzori ulažu ogromne pare u Felpsa,Nadala,Amstronga i slično i zbog toga očekuju velike rezultate. Naravno da im nije drago kada se pojavi neko iz neke male zemlje u koga nisu uložene silne pare i ko je jednako dobar ili bolji kao njihovi puleni. Dovoljno je pogledati kako u bilo kom sportu svjetske sile imaju pomoć sudija i sve je jasno.

- - - - - - - - - -

Bas tako,ako se neko dopinguje u tenisu to je onda nejaki Novak.

A Rafa ne. Ma gdje bi on :D

Naravno da nisu izmislili. Ali dovoljna je je i ta jedna medalja. Sport je odavno postao biznis u kom se obrću ogromne pare. Sponzori ulažu ogromne pare u Felpsa,Nadala,Amstronga i slično i zbog toga očekuju velike rezultate. Naravno da im nije drago kada se pojavi neko iz neke male zemlje u koga nisu uložene silne pare i ko je jednako dobar ili bolji kao njihovi puleni. Dovoljno je pogledati kako u bilo kom sportu svjetske sile imaju pomoć sudija i sve je jasno.

- - - - - - - - - -

A Rafa ne. Ma gdje bi on :D

Ovo za sponzore je istina, a za sudije....podložno je raspravi :D Ne sećam se da je sudija pomogao Amerima kada smo ih ugazili na njihovom terenu u košarci? Ili je to bilo zato što smo bili bolji igrači i bolji tim pa nam nisu sudije bile krive što ne dolazimo do medalja kao danas?

- - - - - - - - - -

P.S. Čavić je američko dete, tamo je odrastao i trenirao po njihovim standardima, te je zbog toga imao i šansu da pliva na vrhunskom nivou.

Ovo za sponzore je istina, a za sudije....podložno je raspravi :D Ne sećam se da je sudija pomogao Amerima kada smo ih ugazili na njihovom terenu u košarci? Ili je to bilo zato što smo bili bolji igrači i bolji tim pa nam nisu sudije bile krive što ne dolazimo do medalja kao danas?

- - - - - - - - - -

P.S. Čavić je američko dete, tamo je odrastao i trenirao po njihovim standardima, te je zbog toga imao i šansu da pliva na vrhunskom nivou.

Imaš koliko hoćeš primjera sudijskih grešaka na štetu "malih". Sjeti se samo kako je Francuska otišla na prošlo evropsko i prošlo svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Ali je Novak pre 2011 svaki peti meč predao, nije mogao da diše, leđa su mu se raspadala, pucali su mu trbušni mišići, sočiva itd. A nakon 2011 ništa od tih problema...sumnjivo.
I ti pucaš svakih 15 dana pa se reinkarniraš. Sumnjivo. Oš opet da ti namestim ban? :manikir:
Bas tako,ako se neko dopinguje u tenisu to je onda nejaki Novak.
Tebi je potrebna dobra doza stimulansa da postaneš normalan. :sad2:

5. oktobra 2007., suočena sa sve jačim optužbama i teškom finansijskom situacijom, Džons[/B] je konačno priznala uzimanje nelegalnih supstanci u periodu pre Olimpijskih igara 2000. i laganje pod zakletvom u BALCO i slučaju sa pranjem novca, zbog čega je osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci koju je odslužila u septembru 2008. I to je slika koje se mnogi najbolje sećaju – njenog uplakanog lica dok na konferenciji za novinare objašnjava da je sve što je ponavljala prethodnih godina laž i da je svesno obmanjivala sud, Olimpijski komitet i javnost.[COLOR="#FF0000"] Pararelno sa suđenjem, oduzete su joj sve medalje i poništeni rezultati sa svih atletskih takmičenja nakon prvog septembra 2000., uključujući svih pet olimpijskih iz Sidneja.[/COLOR]
Neko rece: „Propasce tenis“.
Nece tenis propasti zbog toga kao sto nije ni biciklizam (eno ga svaki dan na Eurosportu). Nije propala ni atletika (Merion Dzons), ni gimnastika, ni plivanje (Rumunija i DDR). Propasce "drogasi".
Pitao:
E sad mi tu jedna stvar nije jasna. Dobro, drogirao se. Pauzirao, da bi se ocistio. Da li je sada cist pa opet pobedjuje sve redom?
Niko mi nista ne odgovori.[/COLOR]

Poslednja izmena:
Odnosi se na post 894
Vazi. A odgovor na ovo pitanje: "E sad mi tu jedna stvar nije jasna. Dobro, drogirao se. Pauzirao, da bi se ocistio. Da li je sada cist pa opet pobedjuje sve redom?
Niko mi nista ne odgovori

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back