Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kadina-Luka-Otvaran3-(9)_150x90.jpg

Novak posjetio Kadinu Luku pored Ljiga i otvorio prvu *Školicu života*.:heart::heart::heart:
Novakova fondacija pomogla da se renovira skolska zgrada u ovom mjestu .

IDEMO DALJE...

Novak ce naredne sedmice stici brojku od 100 nedelja na prvom mjestu ATP liste.
Samo je osam igraca u istoriji tenisa toliko bilo BROJ JEDAN.
:heart::heart::heart:

sp-novak_150x90.jpg

Novak je poslije pobjede nad Kanadjanima pozvao na novi pristup u medijima.:heart::heart::heart:
Umjesto da se posvecuje paznja tome ko je koga zaklao sjekirom, hajde da isticemo humanost i dobre ljude.

sp-novak1_150x90.jpg

Imaju sjajne odnose
GULBIS: Nisam rekao ništa loše za Novaka Đokovića

Tenis, 11:52, 22.09.2013.

Autor: Kurir sport / B92 sport,Foto: Reuters

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

A

Letonski teniser ostao pri stavu da su novac i slava promenili najboljeg tenisera sveta, ali da ne misli da je time rekao nešto loše
Ernest Gulbis, Foto: Reuters
Ernest Gulbis
Ne propustite...
KOMPLEKSAŠ GULBIS: Nole je bio normalan dok mu novac nije udario u glavu!

SANKT PETERBURG - Letonski teniser Ernest Gulbis rekao je da izjavom kako su "novac i slava promenili Đokovića" nije mislio ništa loše o najboljem teniseru sveta.

Gulbisa su na turniru u Sankt Peterburgu sačekala novinarska pitanja o njegovoj izjavi koja je dobro prodrmala svet tenisa. Letonac je rekao da sve što je tada rekao, to govori i u lice Đokoviću sa kojim je odličan prijatelj.

Rekao si pre nekoliko dana da se Đoković promenio od perioda kada je imao 12 godina?

„Pa svi se menjamo. Bilo bi smešno da se Novak nije promenio od svoje 12. godine“, rekao je Gulbis uz smeh.

Da li će ovakve reči promeniti tvoj odnos sa Đokovićem?

„Zašto bi to uticalo na bilo šta? Nisam rekao ništa loše.“

Rekao si da su ga slava i novac promenili. Možda je bio loš prevod?

„Ne, bio je tačan prevod. Jednostavno, rekao sam da ne razumem zbog čega je morao da se menja. Nas dvojica imamo sjajne odnose, normalno komuniciramo, čak i treniramo zajedno. Sve te stvari ja i njemu otvoreno govorim. Sećam se da se promenio kada je došao do 16. mesta na ATP listi. U jednu ruku to je potpuno normalno, ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju“, rekao je Letonac.

Poslednja izmena:
Kadina-Luka-Otvaran3-(9)_150x90.jpg

Novak posjetio Kadinu Luku pored Ljiga i otvorio prvu *Školicu života*.:heart::heart::heart:
Novakova fondacija pomogla da se renovira skolska zgrada u ovom mjestu .

IDEMO DALJE...

Novak ce naredne sedmice stici brojku od 100 nedelja na prvom mjestu ATP liste.
Samo je osam igraca u istoriji tenisa toliko bilo BROJ JEDAN.
:heart::heart::heart:

sp-novak_150x90.jpg

Novak je poslije pobjede nad Kanadjanima pozvao na novi pristup u medijima.:heart::heart::heart:
Umjesto da se posvecuje paznja tome ko je koga zaklao sjekirom, hajde da isticemo humanost i dobre ljude.

sp-novak1_150x90.jpg

Novak je zajedno sa vojvotkinjom od Jorka, Sarom Ferguson, koja je globalni ambasador Fondacije, najpre obišao mališane koji su prvi polaznici Školica života. Sa njima će svakodnevno raditi dve učiteljice, kao i roditelji koji to budu želeli.

Federer:
"Nema vece arogancije i nema gorih ljudi od onih koji se prave da su skromni. Ne treba da se pravite da ste budala ako vam dobro ide u zivotu i ako radite neke dobre stvari. Jesam li ja veoma bogat? Jesam? Da li imam potrebu da to svima dokazujem? Ne!"

Ne znam samo da li misli na nekog odredjenog tenisera!!!?

Poslednja izmena:
Federer:
"Nema vece arogancije i nema gorih ljudi od onih koji se prave da su skromni. Ne treba da se pravite da ste budala ako vam dobro ide u zivotu i ako radite neke dobre stvari. Jesam li ja veoma bogat? Jesam? Da li imam potrebu da to svima dokazujem? Ne!"

...sv eje moguce Dule...samo Gargija treba uzimati za ozbiljno TEK ONDA kad postane svoj i prestane PRIMATI NADJEDJENJA OD GILLETTE ;)...

Do tog momenta je Gargi samo Slovo na papiru...bez trunke KARAKTERA I LICNOSTI...

Treba da se ugleda na Noleta i prestane provocirati Nadala...

Federer:

...na ovo ga je trebalo pitati da li je FILANTROP :lol:...jeste, al umalo...nikad nije dinara dao za humanitarne akcije :sad2:...NULA od covjeka...egoista, sta ces...

Federer:

Misli na vojvodu Noleta od Monaka :mrgreen: Nema osobe koja se više razmeće i nameće u javnosti od njega.

- - - - - - - - - -

...na ovo ga je trebalo pitati da li je FILANTROP :lol:...jeste, al umalo...nikad nije dinara dao za humanitarne akcije :sad2:...NULA od covjeka...egoista, sta ces...

Kako te nije sramota da lažeš?

- - - - - - - - - -

http://www.rogerfedererfoundation.org/en/projects/education-in-africa/read-south-africa/

Poslednja izmena:
Federer je poznat kao veliki humanitarac. 2003. godine sa svojom majkom osnovao je Fondaciju "Roger Federer", koja pomaže hendikepiranim ljudima i promovira sport.[3][4] 2005. stavio je na aukciju svoj reket s US Opena 2005. kako bi pomogao žrtvama uragana Katrine.[5] Donirao je mnogo predmeta s njegovim potpisom raznim humanitarnim organizacijama. Tokom Mastersa u Indian Wellsu 2005. organizirao je egzibicijski meč pod nazivom Rally for Relief u kojem je učestvovalo nekoliko najboljih svjetskih tenisera i teniserki, a sav prihod doniran je za pomoć žrtvama cunamija u Indijskom okeanu 2004. Otada je posjetio Južnoafričku Republiku i Tamil Nadu, indijsku državu koja je najviše pogođena cunamijem.[6] U aprilu 2006. proglašen je UNICEF-ovim ambasadorom dobre volje.[7]

Također se pojavio u UNICEF-ovim javnim porukama s ciljem podizanja svijesti javnosti o sidi. Reagirajući na potres u Haitiju 2010, a u saradnji s Nadalom, Đokovićem, Roddickom, Hewittom, Kim Clijsters, Serenom Williams i Samanthom Stosur, koji su se odrekli posljednjeg dana priprema za Australian Open 2010, organizirao je još jednu posebnu humanitarnu priredbu, Hit for Haiti, čiji je prihod doniran žrtvama zemljotresa. Svjetski ekonomski forum proglasio ga je Mladim globalnim liderom za 2010. kao priznanje za njegovo vodstvo, postignuća i doprinos društvu.[8]

Godinu kasnije, 16. januara 2011, bio je organizator i učesnik još jednog sličnog događaja čiji je prihod poklonjen žrtvama poplava u Queenslandu 2010-2011.

E sad je stvarno dosta. „Predajem se“. Pogresio sam. Ovo se otrglo kontroli i otislo u totalno pogresnom pravcu. Poceli sa malim pljuvanjima po „tudjim“ teniserima, a zavrsilo sa velikim licnim uvredama. Treba da administratori ovo momentalno izbrisu.
Ono (o Gulbisu) je bilo istina. Ovo je laz. Ono je bilo istina, a ovo zamka, klopka, sacekusa. Ono je bilo istina, a ovo bezobrazluk tek da vidim hoce li se na nasem Forumu nesto malo desavati bar dok ne pocnu ozbiljniji turniri. Jer za(s)pali smo u „nedopustivu“ neaktivnost i monotoniju. Prakticno se nista ne desava.
Inace ovo je izjavio [[COLOR="#FF0000[COLOR="#FF0000"]"][/COLOR]B]Paulo Koeljo[/B].[/COLOR] Malo mi je nekakva satisfakcija sto sam nesto slicno rekao i ja (o laznoj skromnosti) samo sto je on veliki, najprevodjeniji pisac na svetu, a ja (u ovom slucaju) besramni lazov. Mada samo sam hteo da svi zajedno potrazimo dokaze o filantropiji svako svog idola i o tome obavestimo one manje obavestene. Ne znam zasto neki ovde odmah misle da neko „puca“ u Noleta, a neki u Federera. U mom postu rekao sam da ja to ne mislim: „Cak ni jednom jedinom recju nisam rekao da je sad Nole prepotentan, da se pravi vazan mada me najvise nervira lazna skromnost (opet, ne odnosi se na Noleta). Kad i dok si najbolji imas pravo da to malo i istaknes. Post 819.

Poslednja izmena:
Ma nikako. Ja samo pokusavam da budem objektivan

Pouzdano znam da ti Dule nikad ne bi za Novakove navijace rekao *Novakovih dupelizaca*.
E sad sagledaj da postujes, doista ne svojom voljom, sa korisnikom kome je potrebno da nesto napises, ne samo ti bilo ko, da bi se on nadovezao .
To konstantno negativno provociranje je zabrinjavajuce,a gore od toga je odgovarati na provokacije grubo, upadati u zamku koja je neciji cilj.
Sve se siri igramo se gluvih telefona provocira se sve vise i bezobraznije i niko na kraju ne zna kako je pocelo .
Biti objektivan je lijepo i ti to jesi .
Pitam se kako jedna dama da udje u ovo kafance i cita onakve rijeci i gleda onakve slike ?
Nadam se da su ih MODERATORI obrisali i opet se pitam je li to dovoljno .

Poslednja izmena:
Pouzdano znam da ti Dule nikad ne bi za Novakove navijace rekao *Novakovih dupelizaca*.
E sad sagledaj da postujes, doista ne svojom voljom, sa korisnikom kome je potrebno da nesto napises, ne samo ti bilo ko, da bi se on nadovezao .
To konstantno negativno provociranje je zabrinjavajuce,a gore od toga je odgovarati na provokacije grubo, upadati u zamku koja je neciji cilj.
Sve se siri igramo se gluvih telefona provocira se sve vise i bezobraznije i niko na kraju ne zna kako je pocelo .
Pitam se kako jedna dama da udje u ovo kafance i cita onakve rijeci i gleda onakve slike ?

Potpuno i za sve si u pravu i dobro je sto je to vec izbrisano.

Poslednja izmena:

Novak Đoković je najbolji teniser koji je ikada kročio na šljaku, travu ili beton.
Svi njegovi lokalni fanovi su najpametniji, najpismeniji, najobrazovaniji i najlepši ljudi na Mlečnom Putu. Pored toga su divni, elokventni, i vrsni poznavaoci tenisa.

Skandální obvinění! Zranění? Nadal měl pauzu kvůli dopingu, tvrdí Köllerer. Nařkl i Ferrera

Skandalna optužba. Povreda? Nadal je pauzirao zbog dopinga, tvrdi Koller. Pomenuo je i Ferrera,

Dnes 18:39 - Vídeň

Světový tenis ještě ani nestačil vstřebat dopingové kauzy Srba Viktora Troického a Chorvata Marina Čiliče a z Rakouska už se ozývají další vážná obvinění mířící do nejužší mužské špičky. I když zdroj osočující aktuální světovou dvojku Rafaela Nadala z užívání zakázaných látek je tentokrát krajně pochybný, je jím totiž bývalý profesionální tenista Daniel Köllerer.
Svetski tenis se još nije ni načudio dopingovog slučajaSrbina ViktoraTroickog i Hrvata Marina Čilića a iz Austrije stižu sledeće optužbe nišaneći do najužeg svetskog vrha. Izvor optužuje svetsku dvojku Rafaela Nadala za korišćenje zabranjenih supstanci...

5234a08fd856a78366b50100-166052.jpg

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/c...gu-tvrdi-kollerer-narkl-i-ferrera.html#hp-sez

Skandalna optužba. Povreda? Nadal je pauzirao zbog dopinga, tvrdi Koller. Pomenuo je i Ferrera,

Kako se Rafa vratio poslije *lijecenja* koljena, ne bi me nista iznenadilo u vezi ISTINE, na koju treba da padnu i mnogi pride iz svijeta SPORTA i naravno TENISA.
Razliciti arsimi su nas zakacili i Viktor je zivi primjer. A kralj svega je izgleda NOVAC po onoj KO DA VISE,opet primjer Cilic, ne treba zanemariti ni veze sa interesnim pozadinama. Sve to je zalosno ali je nazalost tako .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back