Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Novakova knjiga ***SERVIRAJ ZA POBEDU*** u prodaji od 1 oktobra u Srbiji i u Crnij Gori .![]()
Jako lep clanak o Noletu napisao Aleksandar Apostolovski u "Nedeljniku" broj 87 pod nazivom "El komandante teniske revolucije"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novakova knjiga ***SERVIRAJ ZA POBEDU*** u prodaji od 1 oktobra u Srbiji i u Crnij Gori .![]()
Jako lep clanak o Noletu napisao Aleksandar Apostolovski u "Nedeljniku" broj 87 pod nazivom "El komandante teniske revolucije"

Taj casopis ima i u Crnoj gori. Ne mogu da skinem taj clanak jer ga nema onlajn pa da ti ga posaljemTakve tekstove .
TO od tebe ocekujem.![]()

![]()
Novak posjetio Kadinu Luku pored Ljiga i otvorio prvu *Školicu života*.
Novakova fondacija pomogla da se renovira skolska zgrada u ovom mjestu .
IDEMO DALJE...
Novak ce naredne sedmice stici brojku od 100 nedelja na prvom mjestu ATP liste.
Samo je osam igraca u istoriji tenisa toliko bilo BROJ JEDAN.
![]()
Novak je poslije pobjede nad Kanadjanima pozvao na novi pristup u medijima.
Umjesto da se posvecuje paznja tome ko je koga zaklao sjekirom, hajde da isticemo humanost i dobre ljude.
![]()
Novak je zajedno sa vojvotkinjom od Jorka, Sarom Ferguson, koja je globalni ambasador Fondacije, najpre obišao mališane koji su prvi polaznici Školica života. Sa njima će svakodnevno raditi dve učiteljice, kao i roditelji koji to budu želeli.
Federer:
"Nema vece arogancije i nema gorih ljudi od onih koji se prave da su skromni. Ne treba da se pravite da ste budala ako vam dobro ide u zivotu i ako radite neke dobre stvari. Jesam li ja veoma bogat? Jesam? Da li imam potrebu da to svima dokazujem? Ne!"
Ne znam samo da li misli na nekog odredjenog tenisera!!!?
Federer:
"Nema vece arogancije i nema gorih ljudi od onih koji se prave da su skromni. Ne treba da se pravite da ste budala ako vam dobro ide u zivotu i ako radite neke dobre stvari. Jesam li ja veoma bogat? Jesam? Da li imam potrebu da to svima dokazujem? Ne!"
...jeste, al umalo...nikad nije dinara dao za humanitarne akcije
...NULA od covjeka...egoista, sta ces...Federer:
Nema osobe koja se više razmeće i nameće u javnosti od njega....na ovo ga je trebalo pitati da li je FILANTROP...jeste, al umalo...nikad nije dinara dao za humanitarne akcije
...NULA od covjeka...egoista, sta ces...

Ma nikako. Ja samo pokusavam da budem objektivan
Pouzdano znam da ti Dule nikad ne bi za Novakove navijace rekao *Novakovih dupelizaca*.
E sad sagledaj da postujes, doista ne svojom voljom, sa korisnikom kome je potrebno da nesto napises, ne samo ti bilo ko, da bi se on nadovezao .
To konstantno negativno provociranje je zabrinjavajuce,a gore od toga je odgovarati na provokacije grubo, upadati u zamku koja je neciji cilj.
Sve se siri igramo se gluvih telefona provocira se sve vise i bezobraznije i niko na kraju ne zna kako je pocelo .
Biti objektivan je lijepo i ti to jesi .
Pitam se kako jedna dama da udje u ovo kafance i cita onakve rijeci i gleda onakve slike ?
Nadam se da su ih MODERATORI obrisali i opet se pitam je li to dovoljno .
Pouzdano znam da ti Dule nikad ne bi za Novakove navijace rekao *Novakovih dupelizaca*.
E sad sagledaj da postujes, doista ne svojom voljom, sa korisnikom kome je potrebno da nesto napises, ne samo ti bilo ko, da bi se on nadovezao .
To konstantno negativno provociranje je zabrinjavajuce,a gore od toga je odgovarati na provokacije grubo, upadati u zamku koja je neciji cilj.
Sve se siri igramo se gluvih telefona provocira se sve vise i bezobraznije i niko na kraju ne zna kako je pocelo .
Biti objektivan je lijepo i ti to jesi .
Pitam se kako jedna dama da udje u ovo kafance i cita onakve rijeci i gleda onakve slike ?
Nadam se da su ih MODERATORI obrisali i opet se pitam je li to dovoljno .
Novak Đoković je najbolji teniser koji je ikada kročio na šljaku, travu ili beton.
Svi njegovi lokalni fanovi su najpametniji, najpismeniji, najobrazovaniji i najlepši ljudi na Mlečnom Putu. Pored toga su divni, elokventni, i vrsni poznavaoci tenisa.

Skandální obvinění! Zranění? Nadal měl pauzu kvůli dopingu, tvrdí Köllerer. Nařkl i Ferrera
Svetski tenis se još nije ni načudio dopingovog slučajaSrbina ViktoraTroickog i Hrvata Marina Čilića a iz Austrije stižu sledeće optužbe nišaneći do najužeg svetskog vrha. Izvor optužuje svetsku dvojku Rafaela Nadala za korišćenje zabranjenih supstanci...Dnes 18:39 - Vídeň
Světový tenis ještě ani nestačil vstřebat dopingové kauzy Srba Viktora Troického a Chorvata Marina Čiliče a z Rakouska už se ozývají další vážná obvinění mířící do nejužší mužské špičky. I když zdroj osočující aktuální světovou dvojku Rafaela Nadala z užívání zakázaných látek je tentokrát krajně pochybný, je jím totiž bývalý profesionální tenista Daniel Köllerer.