Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2011. се причало, у добро обавештеним тениским круговима, да су кумови одлучили да лиНОЛЕума мало пусте да побеђује, јер је народу досадило да гледа тениски терор Федерера и Надала...

Off je, jer je drugi sport u pitanju, ne zamerite mi, ali tako je i meni bilo dooosadno gledanje Formule 1 - dok je Mihael Sumaher stalno pobedjivao.

Auuuu kakav trust 3D (DEBILI) diskutuje o tenisu.Reketi se sami lome od tuge kada vas vide.

Jel ste nabavili Kanadske zastave bolidi???????

Ti mora da si mazohista čim ovako ulećeš kao francuska sobarica na temu :D

- - - - - - - - - -

Ti si totalni amater i nepoznavalac stanja na ovom forumu. Blage veze nemaš ko je ko na njemu. :sad2:

Pa šta si onda ti ako sam te ja oterao u ban više puta nego bilo ko drugi? :D Ti si totalni dunster onda :D A čak i da je marlon tvoj ili borisov klon, ponovo je jadna situacija da se uzdržava od svog stila pisanja da bi ostavio privid svog prisustva na forumu...

Ti mora da si mazohista čim ovako ulećeš kao francuska sobarica na temu :D

- - - - - - - - - -

Pa šta si onda ti ako sam te ja oterao u ban više puta nego bilo ko drugi? :D Ti si totalni dunster onda :D A čak i da je marlon tvoj ili borisov klon, ponovo je jadna situacija da se uzdržava od svog stila pisanja da bi ostavio privid svog prisustva na forumu...
I onda da te čovek ne ismejava. :hahaha1: Znaš li ti da ti se i onaj Duguljasti klempavi smeje na ovakve tvoje debilne izjave.:rotf:

Ne znam o kome ti pričaš? :D Ti si odavno klovn na ovoj temi, tako da u tome ne mogu da te preteknem nikako :D Ne možeš da izdržiš razgovor sa mnom a da ne pukneš i kreneš da psuješ, sam znaš to i istina te boli, jel? :mrgreen:
Tebe sam do sada ispreskakao dvesta puta na istu foru. I jedini ti je odgovor da sam sebe tešiš. Još si ti gušter i nasedaš na svaku foru ovde. A isto kao i svaki nemoćni tražiš zaštitu u kuckanju na troulić. Ne znaju oni tamo više šta da rade od tvog cinkarenja. Urnisao si im Interni forum. :rotf:

I lebati ne lupetaj više ovde ko je ko i koji je čiji klon. Ismevaju ti se ljudi. Kapiraš? :manikir:

zoboljac???? :mrgreen:
300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Tebe sam do sada ispreskakao dvesta puta na istu foru. I jedini ti je odgovor da sam sebe tešiš. Još si ti gušter i nasedaš na svaku foru ovde. A isto kao i svaki nemoćni tražiš zaštitu u kuckanju na troulić. Ne znaju oni tamo više šta da rade od tvog cinkarenja. Urnisao si im Interni forum. :rotf:

I lebati ne lupetaj više ovde ko je ko i koji je čiji klon. Ismevaju ti se ljudi. Kapiraš? :manikir:

Ispreskakao si samog sebe i ispao prost i nemoćan bezbroj puta :D Ako neko naseda to ste onda ti i tvoj prijatelj boris :D

A što je najgore ne razumeš kada se zezam nego se primaš kao klinac a ovamo čovek u godinama... :bye:

- - - - - - - - - -

Izgubio je Janko, kao što sam i predvideo pre meča :D Ne tako ubedljivo kao što sam očekivao doduše... :D

Hajde sta ste se smrzli. Sutra je novi dan. Stvarno bi trebalo da se desi pravo cudo da ne prodjemo dalje. Nole donosi siguran bod, a ako su Ziki i Ika dobili Brajanove u onom epskom mecu od 15:13 mogu vala i bilo koji kanadski par. Na stranu sto i Janko moze da dobije Pospisila. Veceras u nekim kljucnim poenima samo nije imao srece.

Hajde sta ste se smrzli. Sutra je novi dan. Stvarno bi trebalo da se desi pravo cudo da ne prodjemo dalje. Nole donosi siguran bod, a ako su Ziki i Ika dobili Brajanove u onom epskom mecu od 15:13 mogu vala i bilo koji kanadski par. Na stranu sto i Janko moze da dobije Pospisila. Veceras u nekim kljucnim poenima samo nije imao srece.

Pa dobro se držao protiv Raonića, koji ubija servisom...Bili su izjednačeni prilično.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back