Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bio glup potez, potpuno suprotno svemu što se sada praktikuje. U NY su npr odmah skinuli sve obruče.Igra li neko basket na ulici ? Makar to kad ga nema na TVu
Salim se maloTo bi bio glup potez, potpuno suprotno svemu što se sada praktikuje. U NY su npr odmah skinuli sve obruče.
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=19&nav_id=1676525
eeee, da smo ga mi pozvali............Navrbaba mu bila iz Blaca.............![]()
![]()
![]()
![]()
A ja bih voleo da na svakom SP neko drugi uzme zlato a ne samo ameri da dolaze kao da je ekskurzijaВолео бих да нека афричка селекција коначно направи резултат а да неки фаворити типа Шпанци пропадну.
Nurkić se iznervirao: "Recite nam koji je klovn sastavio ovu ekipu Jugoslavije?"
Sastavljanje timova od strane medija nikada ne izađe na dobro, posebno ako objava ima dosta pregleda.
Tako je uradio i novinar španske "Marke" koji je sastavio tim Jugoslavije od košarkaša koji su danas aktivni, a taj tim izgleda ovako:
Plejmejkeri: Teodosić, G. Dragić, Micić;
Bekovi i krila: Bog. Bogdanović, Boj. Bogdanović, Dončić, Bjelica;
Krilni centri i centri: Jokić, Šarić, Milutinov, Marjanović, Dubljević.
"Brate, razumem zašto ja nisam unutra, ali što imaju protiv tebe? 'Marka', samo nam recite ko je klovn koji je sastavio ovu ekipu", bila je reakcija Jusufa Nurkića koja je bila upućena Nikoli Vučeviću za koga je moralo imati mesta u ovakvoj postavi.
https://www.sportske.net/vest/kosar...vn-sastavio-ovu-ekipu-jugoslavije-408213.html
немам ту кабловску, немам никакав проблем да гледам на јутјубу. Само кажем, увек се нађе нешто прече.Pa imas na kablovskoj onaj NBA TV kanal pa tu imas cesto te klasike , pogotovo sad kad nema utakmica, takodje i na Areni Sport pustaju nekad (recimo juce je bilo ono prvo finale Cikaga i Jute iz 1997.) , pa ono mozes da zakacis nekad i malo pogledas, niko ne kaze da sad moras da gledas celu utakmica od prvog do poslednjeg minuta, nego onako usput malo pogledas da se podsetis nekih starih momenata ili da malo pogledas kako je to nekad izgledalo pre recimo 30,40 ili 50 godina.