Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego, gde i kada su napali sudije zetko i ko još? Nekako nisam to nigde pročitao...video snimak i slično...uopšte mi neće biti teško da osudim"zeta"i koga već još.

Naravno da nisi procitao niti video snimak, jer iza vas stoje mediji i vlast. Druge sezone od kako ste presli kod Covica, na utakmici KLS je Covic sisao do tunela i verbalno napao sudiju (lazno optuzenog odavno da je Todoricev kum, Neskovic ako se ne varam), a zatim otisao u tunel za njim. To je ono sto se videlo na prenosu (bila je utakmica protiv Vojvodine). Par dana kasnije je izaslo u medijima regularno saopstenje KLS o kaznama, gde se, izmedju ostalog, videlo da se kaznjava zetonja Ninkovic (tada predsednik Zvezda Beograd Dive ILR, ugasen klub trenutno), zbog nekakvog vrsta napada (verbalnog? ne secam se) na sudije u sluzbenim prostorijama. Covica niko nije ni mogao kazniti osim po privatnoj tuzbi, jer covek zvanicno nije ni imao funkciju.

I naravno da se oko toga nije napravila nikakva fama, niti se insistiralo u medijima. I niko za to ne zna, jer su se mediji bavili likom i delom super-zlog Vujosevica, kako je on psovao i "stipao sudije u predelu bubrega" (nesto kao Luka Mitrovic Hecera na poslednjem "derbiju". Ili se reciklira odavno prozvakan slucaj Danilovica i Jurasa, sve "da se Vlasi ne dosete".

Poslednja izmena:
Lepo bi bilo da tu "matricu" izanaliziramo, pa kadaustanovimo neistinu da se složimo.

Kao prvo, vas treci ili cetvrti vaterpolo klub, Zvezda Zrenjanin, jeste neistina. Osnivate i gasite klubove kao sto se menjaju carape, a onda pricate kako vam je jedan instant-klub u problemima. Nista zivo niste platili, samo gasite i ponovo osnivate, kao u rukometu, kosarci, kao sto ste u hokeju napravili jednog Frankestajna samo da bi i iz tog sporta presisali Partizan, i sl.

A saopstenje koje su napisali ili Vesic ili Covic (najverovatnije ovaj prvi) tesko da moze biti bilo sta osim zlonamerna manipulacija.
Tajming je takodje indikativan, bas kada se treneri u Partizanu zale na tretman, posto je klupski vaterpolo pusten niz vodu od kada su se u Zvezdi iziveli nad tim sportom i osvojili titulu prvaka Evrope na brzaka, instant kupovinom reprezentativaca zajedno sa RKG. Svake godine je sve teze i teze, osim kad se naravno treba poradovati uspesima reprezentacije koja 90% potice iz Partizana, i nastavice da potice, jer se jedino tu sistematski i dobro radi. Osim ako ova vasa Vucic-Vesic-Covic klika ne resi da rasturi i to, a izgleda da nece imati problem s time.

Inace, u godinama pre se u medijima potencirao odnos izmedju ta dva kluba kao pozitivan primer, jer su igraci trenirali zajedno, putovali, i sta sve ne.

Sad su odjednom namenski "isplivale" strasne cinjenice o "dominaciji" Partizana i u vaterpolu, bas kada se VK Partizan zali na nepostojeci tretman, u trenutku kada su i trener i igraci tinejdzeri, adolescenti.

I mi treba da ispitujemo ovde vesicevske "cinjenice"? Vazi. To mozete na RSB forumu.

Mi ovde nismo bas takve veverice pa da ne znamo odakle sve ovo, i u koju svrhu.

Poslednja izmena:
Kao prvo, vas treci ili cetvrti vaterpolo klub, Zvezda Zrenjanin, jeste neistina. Osnivate i gasite klubove kao sto se menjaju carape, a onda pricate kako vam je jedan instant-klub u problemima. Nista zivo niste platili, samo gasite i ponovo osnivate, kao u rukometu, kosarci, kao sto ste u hokeju napravili jednog Frankestajna samo da bi i iz tog sporta presisali Partizan, i sl.

A saopstenje koje su napisali ili Vesic ili Covic (najverovatnije ovaj prvi) tesko da moze biti bilo sta osim zlonamerna manipulacija.
Tajming je takodje indikativan, bas kada se treneri u Partizanu zale na tretman, posto je klupski vaterpolo pusten niz vodu od kada su se u Zvezdi iziveli nad tim sportom i osvojili titulu prvaka Evrope na brzaka, instant kupovinom reprezentativaca zajedno sa RKG. Svake godine je sve teze i teze, osim kad se naravno treba poradovati uspesima reprezentacije koja 90% potice iz Partizana, i nastavice da potice, jer se jedino tu sistematski i dobro radi. Osim ako ova vasa Vucic-Vesic-Covic klika ne resi da rasturi i to, a izgleda da nece imati problem s time.

Inace, u godinama pre se u medijima potencirao odnos izmedju ta dva kluba kao pozitivan primer, jer su igraci trenirali zajedno, putovali, i sta sve ne.

Sad su odjednom namenski "isplivale" strasne cinjenice o "dominaciji" Partizana i u vaterpolu, bas kada se VK Partizan zali na nepostojeci tretman, u trenutku kada su i trener i igraci tinejdzeri, adolescenti.

I mi treba da ispitujemo ovde vesicevske "cinjenice"? Vazi. To mozete na RSB forumu.

Mi ovde nismo bas takve veverice pa da ne znamo odakle sve ovo, i u koju svrhu.
Da li ima potrebe da odgovaram na napisanu neistinu o broju klubova, o plaćanju/neplaćanju dugova...da li i šta plaća VK Partizan kada mu je dug 2mil evra?
Kako su došli do tolikog duga?
Pišeš o frankeštajn klubovima, a treba da te bude sramota kao i tadašnje funkcionere Partizana koji su pustili menicu, tada im nije padalo na pamet da treniraju sa Zvezdom,već da je ugase...kasnije se i Šoštar potrudio da šampion evrope ne bude u prilici da brani titulu osvojenu u bazenu.
Ali, da li je istina da u poslednjih 40 godina imate 1 titulu šampiona evrope?
Da li je tačno da dugujete 2 miliona evra?
Da li je tačno da su igrači na platnom spisku ministarstva (a vlada radi na tome da vas zatvori)?
Da li je tačno da je vaš predsednik u VSS na poziciji nekakvog direktora...i još...da li je tačno?
I u rukometu ste siledžijskim pristupomosvajali titule, videćemo sada kada vam je došao Đurković...

Što se tiče napadakoji ti potenciraš, kao i u Vršcu, kamere vrv postoje, kako se nije našao neki anonimni kome je do istine da postavi na Yu tube?

Kolega, to sto ti verujes u ono sto Vesic/Covic pisu namenski da odbrane pink-vlast, zaista nije nas problem, niti treba biti predmet rasprave. Cu, pustili menicu da ih ugase... Pa pola od tih stvari su ili lazi, ili su polu-istine vadjene iz konteksta, i koriste se time sto niko zapravo od nas ne zna do detalja situaciju u vaterpolu.

Ti mi znas ko je pustio menicu, ali zato znas da verujes mafijaskim politicarima i manipulantima kada puste namensko saopstenje. Kao ono devedesetih, miting pa Slobin kontra-miting.

Sostar i Dulo su zli, ali zato Vesic, Covic i Vucici valjaju... njima se veruje.

I da, evo sad ce snimak sa kamere na YouTube, naprednjacka Srbija i covicevi Panteri su zedni istine, da vide kako njihov novi Gazda radi po tunelima i prostorijama radi ono za sta je odavno izbacen iz kosarke, pa se "nekim cudom" vratio. Na utakmici pod sopstvenom organizacijom, jednom operativcu ce da iscuri nekakav video snimak.

I bice osudjen.

Zivis u Diznilendu, zivota mi.

Potvrdjuje da je fizicki nasrnuo na drugu osobu koje je snimljeno na kamerama, totalno nebitno sta je Andjus, krivnicno delo je krivicno delo. E sad sam izvedi zakljucak gde je javno pretukao bliskog Vuckovog prijatelja sta radi u tunelima dvorana gde nema kamera.

Potvrdjuje da je fizicki nasrnuo na drugu osobu koje je snimljeno na kamerama, totalno nebitno sta je Andjus, krivnicno delo je krivicno delo. E sad sam izvedi zakljucak gde je javno pretukao bliskog Vuckovog prijatelja sta radi u tunelima dvorana gde nema kamera.
Loš hipotetički silogizam.
Kao što bi za Duloa i Utoku moglo da se izvede da su nasilni, a pošto su uhvaćeni u radnji jednom, ko zna šta rade (šta su radili) po tunelima sportskih hala...
Mada, za Duloa se može reći da ima nasilnu history, jer je snimljen kako meri salo sudijama, kako im pominje prvi red na sahrani itt, kako svoje pulene šeretski pridavljuje itsl...

Kosarkaska ljudska gromada:

C7t3OxlWsAArhH1.jpg:large

Sta ga briga, ne zivi ovde. Sedi na klupi za ogromne pare.

Ali kakva je ovo patkometrija, nivo zrelosti "prvi osnovne". Neki kvalitetni ljudi podrze drugoga, a ti kao sakupis 6 puta toliko (indikativno je i ovo sto je bas 6). Samo da pokazes da mozes vise, a govore na mitinzima ti drzi Zika Seljak, dok srpska majka tapse iz prvog reda. Mislim da bi skandiranje "Vucicu Srederu" bilo vrlo prikladno veceras u Pioniru :mrgreen:

To kao kad su Panteri punili Arenu duhovima, to je jednostavno taj duh.

Pokusavam naci koji su jos kosarkasi podrzali ovog manijaka, i video sam video-snimak gde lik kao pali dres Matica (fudbalera) dok gleda na ekran gde je njegovo ime medju potpisima, a dole sam uspeo da isckiljim imena Grbe i Pekovica - jos ljudskih gromada.

Naravno, podrazumeva se ime Ravnogorca Gurketa koji i ima posao zato sto je na pravoj strani, a ne iznenadjuje previse ni pojava Nebojse Sline Ilica.

Back