- Poruka
- 52.174
Idiota i bolesnika ima na obe strane, ne zanosite se.
Tačno. Ali želiti da nekoga prebiješ ili da crkne a samo zato što je momentalno bolji od tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idiota i bolesnika ima na obe strane, ne zanosite se.
Ako imaš zamerke na UPPR, na rad Čovića ili na nešto treće, lepo zasučeš rukave, presaviješ tabak i kao savestan građanin prijaviš nepravilnost nadležnoj instituciji (instiitucija "zviždač" ništa ne košta pojedinca), ili ako imaš volje i viška para, angažuješ advokata i pokreneš građansku parnicu...ali mnogo je lakše ovako na forumima iza nekog nika i opljuvati jbg tastatura trpi sve.Nema sta moja tvrdnja biti tacna ili ne... Sve pise na papiru, samo trebas znati citati. Pise crno na belo, slova, i tako to, blisko ti je to, pametan si.
Poverioci trece klase (igraci, treneri, zaposleni u klubu), bi se namirili u iznosu od 2,5% od priznatih potrazivanja.
Sve ih vidim kako dizu rucice za to... Kao sto rekoh, takve stvari su Covicu bila najveca prepreka, pa je jednog dana izbrojao 12mil duga, a sutradan je navodno pronasao i celih 16. Odredjeno falsifikovanje i varanje mu je omogucilo da njegov klub FMP (sada ugaseni ILR) postane vecinski poverilac tih dugova (trebalo bi istraziti nacine na koji su odredjeni dugovi "otkupljivani"), i onda je on kao vecinski poverilac sam postavljao uslove i dosao do ovih koje vidimo na papiru.
A kako je sklapan UPPR i sta su sve radili Covic, Djilas, Vesic, Vucic i ostali koji su to realizovali, i to je takodje posao za odredjenu sluzbu, koja ocigledno ne deluje kad su u pitanju ti ljudi.
Zato danas imamo crveno-belu bajku u kojoj uzivate, dok su neki drugi klubovi delovanjem tih ljudi bili prinudjeni da placaju porez s kamatom "jer su zakasnili" i "nije se mogao uciniti ustupak" kao mnogim drugima, recimo FKCZ koji je krsio sve dinamike isplate u reprogramu.
Sve te bajkovite stvari, i neke jos gore, kao baza za magiju Deje, Simona, Laze i ostalih.

Aleksandar Šapić @AcaSapic
- Znaš li da FIFA više ne računa titule prvaka sveta osvojene pre 2000.god
Ni Tokio Zvezdi.
- Šab me gabri. Srbija do Tokia! Zvezda šampion!
- Zvezdini navijači su mnogo duhovitiji i urbaniji.
:dajte-golden-stejt-da-se-igramooooo:
Pavle Knežević @PavleKn 9m9 minutes ago
More
- U prvoj četvrtini ste imali više slobodnih bacanja nego poena.
Radonja klima glavom: To nam je bila taktika.

Ponašanje tj bahatost Vujoševića je nemoguće iskopirati.
Zašto nemoguće, uspećete vi. Svojski se trudite, već ste postigli zapažene rezultate.
Ponašanje tj bahatost Vujoševića je nemoguće iskopirati.
Nešto ne vidjeh da je Radonja bilo koga davio. Ili štipao sudije i gurao ih. A onoj trojici majmuna od sinoć treba zabraniti da se bave suđenjem.
Ko priča o Radonji? Znaš ti dobro na koga mislim.
Jesi bas siguran?
Govorimo o trenerima. Ne o predsjednicima klubova.
Mislis ono 4 na 2, uz rvanje Djenke.
Pa ne možeš ti da biraš ono što ti odgovara, gleda se cela klupa + igrači, kao i ponašanje van terena poput provokacija preko novina.
Vujošević je davno otišao a vi se niste promenili, toliko o tome.

To mi reci, evo sapCenja.
Bolest je uznapredovala.
Posle, Dulo nastavlja da seje zlu krv.

A di je saopcenje? Posle onog sinoc...