Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema sta moja tvrdnja biti tacna ili ne... Sve pise na papiru, samo trebas znati citati. Pise crno na belo, slova, i tako to, blisko ti je to, pametan si.

Poverioci trece klase (igraci, treneri, zaposleni u klubu), bi se namirili u iznosu od 2,5% od priznatih potrazivanja.

Sve ih vidim kako dizu rucice za to... Kao sto rekoh, takve stvari su Covicu bila najveca prepreka, pa je jednog dana izbrojao 12mil duga, a sutradan je navodno pronasao i celih 16. Odredjeno falsifikovanje i varanje mu je omogucilo da njegov klub FMP (sada ugaseni ILR) postane vecinski poverilac tih dugova (trebalo bi istraziti nacine na koji su odredjeni dugovi "otkupljivani"), i onda je on kao vecinski poverilac sam postavljao uslove i dosao do ovih koje vidimo na papiru.

A kako je sklapan UPPR i sta su sve radili Covic, Djilas, Vesic, Vucic i ostali koji su to realizovali, i to je takodje posao za odredjenu sluzbu, koja ocigledno ne deluje kad su u pitanju ti ljudi.

Zato danas imamo crveno-belu bajku u kojoj uzivate, dok su neki drugi klubovi delovanjem tih ljudi bili prinudjeni da placaju porez s kamatom "jer su zakasnili" i "nije se mogao uciniti ustupak" kao mnogim drugima, recimo FKCZ koji je krsio sve dinamike isplate u reprogramu.

Sve te bajkovite stvari, i neke jos gore, kao baza za magiju Deje, Simona, Laze i ostalih.
Ako imaš zamerke na UPPR, na rad Čovića ili na nešto treće, lepo zasučeš rukave, presaviješ tabak i kao savestan građanin prijaviš nepravilnost nadležnoj instituciji (instiitucija "zviždač" ništa ne košta pojedinca), ili ako imaš volje i viška para, angažuješ advokata i pokreneš građansku parnicu...ali mnogo je lakše ovako na forumima iza nekog nika i opljuvati jbg tastatura trpi sve.

Koliko ja znam, UPPR je potpomognut i overen od strane nadleznih institucija, a protiv Covica postoje odredjeni predmeti koji su dosli do suda u vidu optuznica ali se ne razmatraju, kao sto je optuzba za organizovanje ubistva premijera sto je za svaku drzavu najtezi moguci zlocin, a da ne pominjem da se za sitne bahatosti tipa predmet Andjusa ni ne mora pojavljivati na sudu.

Lepo si ti to zamslio, pravna drzava i ostalo. Samo za one koji zive u Vuckolendu i trenutno prozivljavaju crveno-belu bajku. :zstidljivko:

Pravna drzava?

hqdefault.jpg

Pricao sam nesto o zvezdaskoj mitomaniji i megalomaniji, i od kuda uopste ona osnovna Vuciceva zamisao da Zvezda mora biti prva u svemu, pa i u sportovima medju kojima nema puno znacaja, a u kosarci ni rezultata u decenijama izmedju sljake i Vucica. Danas nam je Saponja objasnio neke stvari:

Aleksandar Šapić @AcaSapic
- Znaš li da FIFA više ne računa titule prvaka sveta osvojene pre 2000.god
Ni Tokio Zvezdi.
- Šab me gabri. Srbija do Tokia! Zvezda šampion!

z:D

Sto bi rekla gospodja Besna pre neki dan:
- Zvezdini navijači su mnogo duhovitiji i urbaniji.

A onda mozemo opet citirati kolegu Neozbiljnog sa onim guslarem na evroligaskom parketu.

C38BrfDWMAADQ88.jpg

Kradljivac pehara konacno okruzen pandurima. z:poz:

Ne znam samo cemu nerviranje, bila nebitna utakmica...

Nego, ja bih da zamolim oficijalne citace sa usana i cuvare javnog morala da provere sta je to Branko LeBronko (onaj koji po sopstvenom priznanju igra bolju odbranu od LeBrona) govorio posle tehnicke za (gle cuda ?!) floping.

Stvarno nije u redu, deca gledaju igrace i trenera koji se ponasaju kao nekakav uzasni Dusko Vujosevic, a zauzvrat ne mogu da ponude nikakav citat iz knjige, ili neku italijansku izreku poput "Majka idiota je uvek rodna".

Prilozi

• C38BrfDWMAADQ88.jpg
    C38BrfDWMAADQ88.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Mislis ono 4 na 2, uz rvanje Djenke.

U ozbiljnoj zemlji bi za onakve stvari prvo bili kažnjeni gubitkom utakmice a onda bi pride trener i odgovorna lica platili žestoke kazne i popili suspenzije. Što ne proba tako Limož povući?

- - - - - - - - - -

Pa ne možeš ti da biraš ono što ti odgovara, gleda se cela klupa + igrači, kao i ponašanje van terena poput provokacija preko novina.

Vujošević je davno otišao a vi se niste promenili, toliko o tome.

Ma ja vi ne provocirate preko medija. Ma gdje bi to vi z:mrgreen:

Back