Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oplac, brzo vam je to dostavljeno iz kluba, verovatno preko RSB.

Zanimljiva situacija, bocni udari iz BiH, mora da vam jako zavide. z:D Sa vukovarskim tenkovima i prozivkama iz Hrvatske, dobro doslo Covketu da vodi kampanju u stilu Vucica.

Naravno, steta da ne bude istina, bilo bi interesantno kad bi oni koji su primili 2,5% od duga imali gde da se pobune...

Jok to je Fegeltija zlurado izmislio da je placano vecini 2,5%. Sad se ja zlurado ponadao da bi mogli potraziti i virtuelni ostatak od tih virtuelno napumpanih dugova (kako ih sad zovete), pred FIBA-om sa kojom se ne mirisete.

Al crveno-bela bajka se nece dati poremetiti. z:lol:

Pa neka ti Tegetlija dostavi da li je Slobodi plaćeno 2,5% ili celokupan iznos...nepristrasni ljubitelju košarke sa Ptzn.net-a.
ya yatvor.jpg

Ili se i ti slažeš sa ovim gadostima?

Poslednja izmena:
Ova prica je van UPPR-a, a ako je unutar, onda je placeno sve. Jer BiH ne podleze lokalnim srpskim kriminalcima, ipak.

A kome je sve placeno 2,5% imate transparentno u dokumentima, kojim igracima i trenerima, drzavi za porez... samo se to nesto nije citalo. To je glupi Tegeltija insistirao na tome, dok su vama sa RSB-a pisali clanke o genijalnom planu spasa i hodu po ivici ambisa, kako bi objasnili genijalnost toga da se FMP zove Zvezda, a dugovi koji su presli 10 miliona (pa Covic nabudzio preko noci za jos 4 da bi postao vecinski poverilac) su se sveli na nekoliko stotina hiljada koji su isplaceni jos u prvoj ili drugoj godini.

Najviše na svetu mrzim one koji misle da nešto znaju a u stvari su glu.pi ko kur.ac.
Evo ovako.
Svako pravno lice u ovoj državi IMA PRAVO, da ode u stečaj.
Onda se dužnici namitruju iz imovine pravnog lica.
Naravno da je to loša varijanta i za poverioce, jer u ovom slučaju KK Zvezda nema imovinu, te bi i poverioci ostali uskraćeni za svoje novce.
U tom slučaju postoti mogućnost da pravno lice napravi plan oporavka, gde će jasno i taksativno navesti na koji način će svoja potraživanja da namir, i gde će se sva ta potraživanja taksativno naći.
Tu je naravno moguće i kroz razgovor sa poveriocima iznos njihovog duga smanjiti, uz PRISTANAK poverioca.
Ne znam precizno, niti me interesuje, koliko je dugova na taj način otpisano.
Ono što znam, i što je opštepoznato je da država a ni državna preduzeća nisu oprostili Zvezdi nijedan jedini dinar, nego je napravljen reprogram sa tačnom dinamikom isplate.
Privatnici koji su oprostili deo ili možda sav svoj dug su to uradili po svojoj volji.
Naravno, tu može da se istražuje da li je bilo uticaja ili trgovine uticajem za oprost duga, ali ja koliko vidim niko nijednog od njih niti Zvezdu za to optužuje.
Samo se pričaju budalaštine o nekih navodnih 2,5 % što nema nikakve veze sa životom.
Em što o košarci nema pojma, em što je bolestan jer poslednjih nevrojeno komentara nije napisoa nijedan u kojem nije pomenuo ili Čovića ili Vučića ili Bartolomeua.....Em što je bezobrazan.
Kad pogledam kakav bolid navija za Partizan , prosto me muka uhvati.....Zato je Partizan i pao na najniže grane, kada su mu ovakvi postali navijači.

Zato je Covic procvetao od kad si ti presao da navijas za njega i njegove. z:D

Naravno da ne postoji 2,5%, haha. z:D Nestalo... Svi su glasali da dobiju 2,5%. Ne znam, kosta, nekad se nisi pravio lud da 2,5% ne postoji nego si pevao druge pesmice. Sad si dobio zaledjinu od drugih koji se prave ludi, ili zaista ne znaju...

Ajmo...

Da se podsetimo, gde pise 2,5% za trecu klasu, i pocetak dugackog spiska trece klase:
http://i.imgur.com/Q9RsOng.jpg
http://i.imgur.com/AOLc01G.jpg

Vec vidim Bojana Subotica kako dize ruku da dobije 2,5%, sve transparentno. z:D
A tu se vidi i kako su sve poreske obaveze, iako kao 2. isplatnog reda, zapravo u podgrupi poreske obaveze 3. isplatnog reda. z:lol:

Poslednja izmena:
Zato je Covic procvetao od kad si ti presao da navijas za njega i njegove. z:D

Naravno da ne postoji 2,5%, haha. z:D Nestalo... Svi su glasali da dobiju 2,5%. Ne znam, kosta, nekad se nisi pravio lud da 2,5% ne postoji nego si pevao druge pesmice. Sad si dobio zaledjinu od drugih koji se prave ludi, ili zaista ne znaju...

Ajmo...

Da se podsetimo, gde pise 2,5% za trecu klasu, i pocetak dugackog spiska trece klase:
http://i.imgur.com/Q9RsOng.jpg
http://i.imgur.com/AOLc01G.jpg

Vec vidim Bojana Subotica kako dize ruku da dobije 2,5%, sve transparentno. z:D
A tu se vidi i kako su sve poreske obaveze, iako kao 2. isplatnog reda, zapravo u podgrupi poreske obaveze 3. isplatnog reda. z:lol:

Nemam nameru da se s tobom dalje raspravljam, jer ti prosto nemaš pojma ni o čemu pričaš.

Ne mogu te ja ceo život učiti...........ako nisi do sada naučio, možda si prosto gl.up?

A ne znaš ni najprostiju tabelu da čitaš.
Da znaš pročitao bi i bilo bi ti jasno da su obaveze koje su proistekle iz isplate III isplatnog reda, takodje u tom isplatnom redu.
Prosto, ako si obaveze prema ugovorima o delu, i angažovanju smanjio na neki procenat, onda si isto tako smanjio i obaveze proistekle iz te isplate.

Takodje, kada se pogledaju iznosi isplaćeni dužnicima iz tabele, prosto je neverovatno da je to samo 2,5% duga prema njima.
Po tome(ako bi neko i pomislio da je tvoja tvrdnja tačna) bi se Subotiću dugovalo preko 600 000 evra.
A ako su tako sklapani ugovori, onda je to posao za neku drugu službu.

Takodje, kada se pogledaju iznosi isplaćeni dužnicima iz tabele, prosto je neverovatno da je to samo 2,5% duga prema njima.
Po tome(ako bi neko i pomislio da je tvoja tvrdnja tačna) bi se Subotiću dugovalo preko 600 000 evra.
A ako su tako sklapani ugovori, onda je to posao za neku drugu službu.

Nema sta moja tvrdnja biti tacna ili ne... Sve pise na papiru, samo trebas znati citati. Pise crno na belo, slova, i tako to, blisko ti je to, pametan si.

Poverioci trece klase (igraci, treneri, zaposleni u klubu), bi se namirili u iznosu od 2,5% od priznatih potrazivanja.

Sve ih vidim kako dizu rucice za to... Kao sto rekoh, takve stvari su Covicu bila najveca prepreka, pa je jednog dana izbrojao 12mil duga, a sutradan je navodno pronasao i celih 16. Odredjeno falsifikovanje i varanje mu je omogucilo da njegov klub FMP (sada ugaseni ILR) postane vecinski poverilac tih dugova (trebalo bi istraziti nacine na koji su odredjeni dugovi "otkupljivani"), i onda je on kao vecinski poverilac sam postavljao uslove i dosao do ovih koje vidimo na papiru.

A kako je sklapan UPPR i sta su sve radili Covic, Djilas, Vesic, Vucic i ostali koji su to realizovali, i to je takodje posao za odredjenu sluzbu, koja ocigledno ne deluje kad su u pitanju ti ljudi.

Zato danas imamo crveno-belu bajku u kojoj uzivate, dok su neki drugi klubovi delovanjem tih ljudi bili prinudjeni da placaju porez s kamatom "jer su zakasnili" i "nije se mogao uciniti ustupak" kao mnogim drugima, recimo FKCZ koji je krsio sve dinamike isplate u reprogramu.

Sve te bajkovite stvari, i neke jos gore, kao baza za magiju Deje, Simona, Laze i ostalih.

Idiota i bolesnika ima na obe strane, ne zanosite se.

Kao što mi je muka bolesnika koji navijaju za Partizan, isto tako mi je muka i drugih.

Ali je košarka, za razliku od fudbala uvek bila "gospodski" sport, bar kod nas, i navijač je prvo i obavezno morao voleti košarku, u onom izvornom obliku.
Već sma hiljadu puta reka....Ja sam dugogodišnji navijač KOŠARKE, i Partizana.
Ali prvo košarke.
Nekada davno sedeli smo u kafani gledajući funale plejofa Crvena Zvezda- Cibona.
Kada je Mihovila Nakić dao onaj horog sa penala, ja sam skočio od sreće.
Pogledao sam oko mene, bio sam jedini koji se radovao u kafani.

Nekoliko godina kasnije, skakao sam od sreće kada su Zadar i Crvena Zvezda dobili Cibonu.
Ja prosto uživam prvo u košarci.

A ono što sam večeras gledao u Podgorici nije košarka.......Ono je bio skup rekreativaca, sa obe strane
(izvinjavam se na digresiji što sam pričao o košarci):per:

PS; Nemam nameru više da pričam sa onima koji izgleda ne znaju ni da čitaju.

Ma na komplet tom forumu su opterećeni Zvezdom, Vučićem i slično z:lol:

Ma jok odakle ti to?!
Kakve patnje,svet takvo plakanje i sklinavljenje nije video :lol:
Ova bruka od plakanja ostace zabelezena dok su zivi :D
Ova Mlitisavka kaze "sta reci za nekog ko ga posecuje a nije iz te provinijencije",hahahahapa oni su non-stop na nasim forumima i postavljaju postove sa tih foruma.
Pojesce ih ova Zvezdina dominacija :super:

- - - - - - - - - -

Ovih s druge strane je garantovano vise. Ostali su bez kluba, samo to ostavlja trajne psihicke oziljke.z:lol:

Svoje dijagnoze zadrzi za sebe.

- - - - - - - - - -

Ovo je za policiju. Da ne bude posle nismo znali.
Ne treba tu policija nego jedan interventni tim psihologa.Ovim traumaticnim tempom oni polako nestaju :lol:

Ovih s druge strane je garantovano vise. Ostali su bez kluba, samo to ostavlja trajne psihicke oziljke.z:lol:

Pa vidno je da ste vi kolektivno odlepili (čast izuzecima). Šta li će biti za jedno pet godina?
Pa vidi sebe Mlito.

- - - - - - - - - -

Ne treba tu policija nego jedan interventni tim psihologa.Ovim traumaticnim tempom oni polako nestaju :lol:

Ma kakvi psiholozi. Fale tu psihijatri i tovar košulja za kopčanje s leđa.

Back