Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Košarkaš Robert Bobroczkyi iz Rumunije.

Ima 16 godina i visok je 230 centimetara. :hahaha:

13891833_534113440122267_459923234351367405_n.jpg

CIme hrane ovo dete? Koncetratom ili osiromasenim uranijumom? :eek:

Nažalost neće taj dečak dugo...........Neki hormonski poremećaj zasigurno........

Verovatno ali mislim da nije onaj gigantizam gde prsti postaju kao cevapi a glava kao neardetralac vec nesto drugo. Decko deluje normalno ako zanemarimo visinu. Mozda poraste jos malo tek mu je 16 godina i prosao je onaj period kada odjednom telo eksplodira u pubertetu. Uglavnom u svom uzrastu moze da bude neprikosloven ukoliko je motoricki sposoban. Pitanje je koliko je kosarkaski pismen.

Sad sam odgledao klip... au ne znam sta da mislim. Kad trci deluje mnogo cudno. Rucice su mu kao u 12-ogodisnje devojcice ali to je posledica naglog rasta i to se popunjava u teretani iako ce njemu trebati dosta vremena za to. Ovako deluje kao Iti vanzemaljac kad sutira na kos. Od prodora i ledjne tehnike nema nista... samo sutira licem okrenutim prema kosu. U godinama je kad je superioran zbog visine ali mislim da u nekom starijem uzrastu nema sta da trazi. Vidim da ga je vrbovala Roma.

Intervju sa Bojanom Popovicem:

Kada ste već pomenuli čelnog čoveka Crvene zvezde, kakvu saradnju ste imali sa njim?

"Tu postoji jedna zanimljivost. Sa Čovićem sam oduvek imao dobru saradnju, još od vremena FMP-a, dok sam bio pionir, pa sve do Crvene zvezde. Pitate se šta je sad tu zanimljivo?! Pa zanimljivo je da me je oterao iz kluba 1998. godine. Doduše, samo na kratko. Bio sam odabran da, kao pionir FMP-a, brišem parket na utakmici finalne serije plej-ofa između FMP-a i Crvene zvezde. Tada čelnog čoveka kluba iz Železnika je prilično razljutilo to što sam skakao i radovao se nakon osvojene titule crveno-belih. Ipak, brzo sam se vratio u klub i do danas imamo zaista dobar odnos."

Nisam citao ovo novo saopstenje (a ni prethodnih xy) ali mi je poprilicno zabavno. Covic iz Zvezde, pise saopstenja u ime Covica iz Zeleznika, u kojima se zali savezu gde su ljudi koje je postavio ili kontrolise Covic. Pricati sam sa sobom je dobilo jednu potpuno novu dimenziju. :mrgreen:

To je sistem klubova, rodbine, poslovnih partnera i poltrona na svim mestima u klubovima i na pojedinim strateskim mestima. Taj sistem je dostojan jedne kultne serije "rose salvahe", il kako se vec zvala.

Inace Tegeltija je zasluzio da bude jos jednom "obelezen" u saopstenju jer je u prosloj kolumni u dve-tri recenice ukratko ispisao deo tog "rosa salvahe" sistema.

Novi generalni sponzor Zvezdi kladionica koja jos uvek ne postoji. :worth: I to online (jos uvek bez adrese). Sto je to zgodno peres pare, a ne moras ni jedan jedini lokal da zakupis. I ne, nije nista raskinuto sa dosadasnjim mts, samo je dodat ovaj fiktivni.

back-to-the-future.jpg

Vlasnik kladionice je jos od odavno bio u upravi kluba, e sad kojeg od svih tih njihovih, ne pitajte me jer to ni oni sami ne znaju.

Nebojsa iz Zeleznika dobio medijsku priliku za novo orgijanje, verovatno ga opet zli dukljanin isprovocirao sto bi rekli "objektivni".

Krece sezona, moraju da se animiraju botovi.

PS: Inace, taj im je jos jedan u nizu iz redova zutih, bivsi Tadicev. Privatni preduzetnik. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back