Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Boles' :lol:
Screenshot_347.png

Zamisli mozak da ide i da čita komentare iz suprotnog tabora sa foruma nakon prijateljske utakmice :hahaha:

Ha,ha... a ti misliš da to ima mozak?

Kakva vrhunska neodgovornost ovih iz Njuza, dobro se zna kome daje vise i cija bi slika trebala da bude veca, a cija samo malecka.

Rek'o Nebojsa iz Zeleznika.

Inace, ti iz njuza su ispali nevidjene se.ronje kad se do'vate necega u sta se ne razumeju (a za ostalo ne znam dal se razumeju).

Jel odigrao neko tiket da da podsterk generalnom sponzoru da se brze osnuje?

Jel neko pio voda Divu?

- - - - - - - - - -

Ovo je inace u ravni sa onom majcom "budi kao Grof". :hahaha:

Cs9NGvuXEAAe8Sf.jpg

Majko mila... kakav dovitljivi marketing.

Njima je bolje kad kradu ideje.

I tako mene pretprosle godine ovde ispljuvase kada sam rekao da Bogdanovic gresi sto ide kod Obradovica, i da ce tamo samo stagnirati, kad ono.....ali dobro, ja mogu da pricam po kladionicama samo o kosarci..........Nisam ja dorastao velikim umovima ovde......:per:

Poslednja izmena:
Naslov "Nebojsa Covic spasao Metalac", a u drugom pasusu (a ko jos cita dalje od naslova):

Kako pišu "Klubarske novine" od svega ne bi bilo ništa da na zahtev čelnika SNS nije dozvoljen odlazak Rakićevića, Kutlešića i Kočovića u Cvenu zvezdu, a za uzvrat će Nebojša Čović pomoći Metalcu da reši neke finansijske probleme.
Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=2&id=168910#ixzz4LS8BT3wm

Cudan sinonim za reketiranje..

Neko je Dzenkins, a neko je Miler.

Brzo ce opet jos jedan klub u zamrzivac kao CZ i ILR. Mozda ce za koju godinu Metalac bude taj cuveni nosioc "fransize". Tada se nece igrati protiv 2,3 FMP-a nego protiv 10-11.

Naravno, za sagu sa Metalcem se zna cele godine, od kada je Majstorovic trebao da predje u KKP pa nije jer su u Metalcu odjednom nasli novac da ga isplate, uz pomoc prijatelja iz Zeleznika.

Lepo je sto je to samo napisano na jednom mestu... SNS=Covic=spas srpske kosarke.

A Metalac je odjednom ostao bez para iz prostog razloga - Djukanovic je nastupao kao opozicija. Tako su SNS-ovci zavrnuli lokalne slavine, a sada su spasioci.

Inace, ne postoje nikakve teorije zavere, sve regularno. :mrgreen:

Cisto i ovo da se pomene. Spasenom Metalcu je cilj naredne sezone da ne ispadne iz lige ciji su igraci vecinom amateri. Jos jedni koji su se sagli za male pare. Vidim da se u novinama provlace cifre koliko bi trebalo da isplate da bi im se odblokirao racun. Naravno cifra je u dinarima jer impozantnije zvuci 3 milina i dvesta hiljada (ako sam dobro video) nego 25-26k evra.

Zalizani za BliCZ:

Šta je Kvinsi Miler prekršio u klupskom pravilniku Zvezde?

- Vrlo jasno definisan član da igrač nema pravo da u sitnim časovima bude van kuće, kao ni da konzumira alkoholna pića, ma koliko blaga ona bila. To je i njemu jasno. On je veoma dobar momak, ali prilično detinjast, te je računao da će mu klub oprostiti kaznu, računajući na igre, koje je pružao i zasluge u trofejima, koji su osvojeni. Drugi problem jeste to što mu za vreme boravka u Beogradu niko nije ništa govorio o eventualnom kažnjavanju, te je bio prilično iznenađen kada je dobio rešenje o kazni, nekih šest meseci nakon učinjenog prekršaja. Stoga je i odreagovao na neprimerni način jer, po meni, nesporazumi između klubova i igrača se rešavaju u određenim forumima i uz određene procedure, bez učešća javnosti i socijalnih mreža. Na sve to se, naravno, nadovezala i njegova zdravstvena situacija, odnosno operacija meniskusa, kojoj je podvrgnut dan pre dobijanja rešenja o kažnjavanju.

Znaci, lik je klubu maltene sam preokrenuo sezonu jer je dosta kvalitetan individualac iz NBA (doduse tu i tamo su i drugi doprineli), otisao da cirka lav sa limunom, i kad su mu ostali duzni, poslali su mu kaznu zbog cirkanja "ma koliko blagih alkoholnih pica, svejedno". Posle 6 meseci. Covicu, legendo. :mrgreen:

Inace, ovih domacih i evropskih igraca koji prelaze kod Covica mi nije zao, jer znaju kuda dolaze, ili mogu da saznaju. A ovaj pojma nema niti moze da zna, moze samo da pravi glupave face kao kad mu stave sajkacu i slikaju ga.

http://mondo.rs/a944696/Sport/Kosar...pa.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ja kontam da su oni (tj. Nebojsa iz Zeleznika i njegova dupeuvlakacka svita) izmislili celu ovu pricu kako bi mogli svake nedelje da pljuju po Partizanu, iz nekog njima znanog razloga.

Ne postoji racionalnije objasnjenje ovolike kolicine gluposti i bolesne mrznje.

Neke veselije teme, ova jedna je za cenjenog kolegu forumasa, sa tribine:

Ct7zOIYXEAAUCto.jpg

:zcepanje:

Ne dajte na svog premijera, ljudi !

Kakav danak neiskustvu :mrgreen:

Tako ozbiljan klub, dobro organizovan na svim nivoima, redovan ucesnik Evrolige, cenjen od ULEB-a, a onda vidite ovog Davora Ristovica i jasno vam je da u tom klubu niko osim Covica ne bi mogao da sacuva nacrtanu ovcu, a Covic bi doduse mogao, ali samo nacrtanu.

Inace Ristovic brljavi samo tako, letos je i izbacio u etar kako je Zagorac pristao da dodje kod njih potaknut forumaskim podmetanjem koje se prosirilo, a onda je dobio po usima. Verovatno i danas.

Al ko bi drugi radio sa Covicem i odlazio kod njega a da ima sposobnosti, kicmu i integritet?

Izgleda da se nema više gde pisati o košarci......
Na b92 izlapeli Ivković se.re kako bi srpski tim(pardon Sr Jugoslavija) dobila drim tim 1992.godine.
Ovde ne znaš da li si na forumu košarka ili na delu "teorije zavera".
Sve više sve liči na onu priču o kiselom grožđu, prvo kod Ivkovića gde mali, sitan čovek, danas zaboravljeni penzioner koga niko ne ferma niti može da se ugradi u transfere jadikuje na to što su ga svi odj.ebali, onda i na ovom forumu gde posle ko zna koliko godina dominacije i stalnog tetošenja države, i kradje i otimačine prvo od samog Partizana pa posle i od ostlaih, uključujući i igrače , i dvostruke ugovore, više ne mogu da vedre i oblače po srpskoj košarci, pa im sve smeta...
Da su neki zaljubljenici u košarku, kako sebe vide, valjda bi pričali o predstojećim takmičenjima, Evrokupu, Ligi Šampiona, ULEB ligi prvaka, a ne o raznim glupostima, bez ikakve veze sa životom.
Mada bih ja primetio jednu važnu stvar, vezanu za Partizan........Kada se više ne krade u klubu, i ne ugradjuje u transfere, i posebno kada klub ne plaća trenera 400 000 evra godišnje, vidiš kako se napravi respektabilan tim sa malo para?
Sa ovim parama Vujošević ne bi kupio ni nekog raspalog igrača tipa Klobučara ili Čakarevića, koji su dobijali enormne svote koje ne bi zaradili ni na lutriji.
Ali dobro, bitno je da je Rakićvić ugovor potpisao olovkom sa logom SNS-a...Ja mislim da ju je ukrao ili pozajmio od Pekovića.
A vi?:per:

Back