Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.092
Sto bi rekao Muta Nikolic, to mi vise zvuci kao oslabljenje, a ne kao pojacanje. Lik je odavno u nizem rangu evropske kosarke, zreo za penziju polagano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde će Džanan Musa? Istanbul se "podelio"
Zanimljiva tema u evropskoj košarkaškoj javnosti trenutno jeste izbor sledećeg kluba Džanana Muse.
Ovo ću napisati na ovoj tzv opštoj temi, u nadi da će neko od moderatora učiniti nešto, a ne samo gledati kako im se deo foruma "košarka" pred očima gasi.
A ne gasi se zbog smanjenog interesovanja za košarku, nego prevashodno zato što su moderatori dozvolili kvazi komentare u kojima se prenose košarkaške vesti, bez svog komentara, vidjenja, stava.
Onima koji vole košarku to nije potrebno jer će sve te vesti naći i mnogo pre nego na ovom FORUMU, kako samo ime kaže mestu za razmenu mišljenja i stavova a ne mestu gde se kače vesti.
I nastavite i dalje tako, ugasiće se ovaj deo foruma potpuno......Što se mene lično tiče sad jednom u pet dana svratim i bacim pogled na teme, i kada vidim da samo kače košarkaške vesti okrenem se i odem dalje.
PS: A ništa gore nego kad to radi moderator lično....Smejurija.
Samo ti postavljaj vesti, nemam nista protivIsto tako @kosta1703 evo cisti primer Fantasy NBA lige gde je tema itekako aktivna i gde se govori o mnogo toga a niko od kolega ne ucestvuje (barem da ja znam)