Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slikovne-cestitke-za-pravoslavni-bozic.jpg

Ovo ću napisati na ovoj tzv opštoj temi, u nadi da će neko od moderatora učiniti nešto, a ne samo gledati kako im se deo foruma "košarka" pred očima gasi.
A ne gasi se zbog smanjenog interesovanja za košarku, nego prevashodno zato što su moderatori dozvolili kvazi komentare u kojima se prenose košarkaške vesti, bez svog komentara, vidjenja, stava.
Onima koji vole košarku to nije potrebno jer će sve te vesti naći i mnogo pre nego na ovom FORUMU, kako samo ime kaže mestu za razmenu mišljenja i stavova a ne mestu gde se kače vesti.
I nastavite i dalje tako, ugasiće se ovaj deo foruma potpuno......Što se mene lično tiče sad jednom u pet dana svratim i bacim pogled na teme, i kada vidim da samo kače košarkaške vesti okrenem se i odem dalje.
PS: A ništa gore nego kad to radi moderator lično....Smejurija.

Ovo ću napisati na ovoj tzv opštoj temi, u nadi da će neko od moderatora učiniti nešto, a ne samo gledati kako im se deo foruma "košarka" pred očima gasi.
A ne gasi se zbog smanjenog interesovanja za košarku, nego prevashodno zato što su moderatori dozvolili kvazi komentare u kojima se prenose košarkaške vesti, bez svog komentara, vidjenja, stava.
Onima koji vole košarku to nije potrebno jer će sve te vesti naći i mnogo pre nego na ovom FORUMU, kako samo ime kaže mestu za razmenu mišljenja i stavova a ne mestu gde se kače vesti.
I nastavite i dalje tako, ugasiće se ovaj deo foruma potpuno......Što se mene lično tiče sad jednom u pet dana svratim i bacim pogled na teme, i kada vidim da samo kače košarkaške vesti okrenem se i odem dalje.
PS: A ništa gore nego kad to radi moderator lično....Smejurija.

Kao neko ko postavlja te vesti mogu samo reci da nikom od clanova nije zabranjeno da diskutuju bilo koju vest ili pak da nesto napisu u svoje ime ili mozda i oni da prodiskutuju neku vest. Meni je glupo da vrsim monolog sam sa sobom kad retko ko odgovori na postavljenu vest.
Ja sam tu kao domacin ovog dela da postavim novosti koje se desavaju u kosarkaskom svetu a na drugima je da diskutuju i da drze teme aktivnim.
Da, i meni smeta da sam gotov sam kad postavljam vesti ali evo i ovako moze da se prodiskutuje o bilo cemu.

Back