Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.662
Jutro  ekipo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaga nocaske u 2 h, Zauz jutros ranom zorom u 5 h..Spavate li vi ?
 u kojoj sam spavam kad mi se spuste "zhaluzine" na okama...
 u kojoj sam spavam kad mi se spuste "zhaluzine" na okama...

ti si i sada balerina samo trenutno bez angazmana zbog noge

Drugari pozdraF.
Jaojj pa jabajagitj tje nam zaplesati uskoro

BlinkosaFeee
Pokushavam da lepim link, plesatju nego shta
Ponovo moram ...sada netje, kopira mi bukijev opis od jutros

Nisam imao pojma kako se lik zove, a gotivio sam gaHIMsteru, pa jao bwe Fili
 I onda me neshto natera ponovo da ga slusham
 I onda me neshto natera ponovo da ga slusham 
E ako je Buki u pitanju to su zaista vishe sile i ja kao obichan smrtnik ne smem tu mnogo da se uplitjem.

F(V)ile F(V)aloNisam imao pojma kako se lik zove, a gotivio sam gaI onda me neshto natera ponovo da ga slusham

Upravo sam prochitao, definitivno je to OnNetje
Ali nadjoh temilicu i moj post o bukiju
 , no verujem da je to bio period pre nego sto se preobrazio u ovaj vishi ... transcedentalni oblik, prvenstveno svesti
 , no verujem da je to bio period pre nego sto se preobrazio u ovaj vishi ... transcedentalni oblik, prvenstveno svesti 
Upravo sam prochitao, definitivno je to On, no verujem da je to bio period pre nego sto se preobrazio u ovaj vishi ... transcedentalni oblik, prvenstveno svesti

Valjda ja genijA
JA pisala
Pogledajte prilog 705796
Samo bukija "lepi" evo i ofde
https://forum.krstarica.com/threads...asa-o-velikim-forumasima.392342/post-40160733

Ljubomoran sam malo na tebe, Buki ti definitivno poklanja pazhnju , a mene i ne primetjuje
 Ljubomoran sam malo na tebe, Buki ti definitivno poklanja pazhnju , a mene i ne primetjuje  A toliko se trudim, no bitju uporan
   A toliko se trudim, no bitju uporan 
Jao daaa taj smajlitj
Znam, samo retki su ga spoznaliLjubomoran sam malo na tebe, Buki ti definitivno poklanja pazhnju , a mene i ne primetjuje
A toliko se trudim, no bitju uporan

Poshtovani precednice molim vas recite chika Bukiju da sam u veoma emotivnom stanju i da bi mi bila neizmerna chast da dobijem njegovo mishljenje o tome ukljuchujutji i njegov blagoslovNe kmechi, preCednik tje reshi
 Nadam se da ne trazhim previshe
 Nadam se da ne trazhim previshe  A mnogo bi me to usretjilo
  A mnogo bi me to usretjiloPoshtovani precednice molim vas recite chika Bukiju da sam u veoma emotivnom stanju i da bi mi bila neizmerna chast da dobijem njegovo mishljenje o tome ukljuchujutji i njegov blagoslovNadam se da ne trazhim previshe
A mnogo bi me to usretjilo
 to i reshavam
 to i reshavam