Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.627
Jutro ekipo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaga nocaske u 2 h, Zauz jutros ranom zorom u 5 h..Spavate li vi ?![]()
u kojoj sam spavam kad mi se spuste "zhaluzine" na okama...

ti si i sada balerina samo trenutno bez angazmana zbog noge![]()

![]()
Drugari pozdraF.
Jaojj pa jabajagitj tje nam zaplesati uskoro![]()

BlinkosaFeee
Pokushavam da lepim link, plesatju nego shta
Ponovo moram ...sada netje, kopira mi bukijev opis od jutros![]()
Nisam imao pojma kako se lik zove, a gotivio sam gaHIMsteru, pa jao bwe Fili![]()
I onda me neshto natera ponovo da ga slusham 
E ako je Buki u pitanju to su zaista vishe sile i ja kao obichan smrtnik ne smem tu mnogo da se uplitjem.![]()

F(V)ile F(V)aloNisam imao pojma kako se lik zove, a gotivio sam gaI onda me neshto natera ponovo da ga slusham
![]()

Upravo sam prochitao, definitivno je to OnNetje
Ali nadjoh temilicu i moj post o bukiju![]()
, no verujem da je to bio period pre nego sto se preobrazio u ovaj vishi ... transcedentalni oblik, prvenstveno svesti 
Upravo sam prochitao, definitivno je to On, no verujem da je to bio period pre nego sto se preobrazio u ovaj vishi ... transcedentalni oblik, prvenstveno svesti
![]()

Valjda ja genijA
JA pisala
Pogledajte prilog 705796
Samo bukija "lepi" evo i ofde
https://forum.krstarica.com/threads...asa-o-velikim-forumasima.392342/post-40160733
Ljubomoran sam malo na tebe, Buki ti definitivno poklanja pazhnju , a mene i ne primetjuje
A toliko se trudim, no bitju uporan Jao daaa taj smajlitj
Znam, samo retki su ga spoznaliLjubomoran sam malo na tebe, Buki ti definitivno poklanja pazhnju , a mene i ne primetjuje
A toliko se trudim, no bitju uporan
![]()

Poshtovani precednice molim vas recite chika Bukiju da sam u veoma emotivnom stanju i da bi mi bila neizmerna chast da dobijem njegovo mishljenje o tome ukljuchujutji i njegov blagoslovNe kmechi, preCednik tje reshi![]()
Nadam se da ne trazhim previshe Poshtovani precednice molim vas recite chika Bukiju da sam u veoma emotivnom stanju i da bi mi bila neizmerna chast da dobijem njegovo mishljenje o tome ukljuchujutji i njegov blagoslovNadam se da ne trazhim previshe
A mnogo bi me to usretjilo
to i reshavam