Peni kad se sipa.
.......
Stvarno mi treba vino slatko,crno od maline.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Potrovali smo sejuhuu gde ste..zavukli ste se u misje rupe![]()

Niko njih jadne nista ne pita . :/Gledam kroz prozor, ulica pusta osim kantadžija koji uredno preturaju po kontejnerima i niko ih ne dira. Njima ni korona ne može ništa.![]()

, a i u izolaciji je dozvoljeno udahnuti svež vazduh 
docepa li se uljaE ovako
Ja sam na cigaretama, vec 3. -4. dan, sve mi je zadimljeno i pomutilo mi se kako u sobi tako i u glavi, sinapsice su mi malo chadjave pa ne mogu bas da hitro rezonujem kao shto je to inace suchaj
Sutra cu pokusati da se docepam ulja pa cemo svi onako kolektivno da se izrazgovarmo kao shto je red![]()

Samo zezajte, kod mene je stanje ozbiljnoNisi čuo za provetravanje sobe, a i u izolaciji je dozvoljeno udahnuti svež vazduh
![]()

Moramo da poštujemo mere koje su propisane inače će nam zatvoriti kafanu. Nema masovnog okupljanja, samo po dvoje mogu unutradobar dan..opet ja luftiram kafanu, sklanjam srcu i piksle![]()

ne moze na terasu vec u glavnu salu ..dacemo ti masku..A ja nemam masku
Jel mogu na terasu?

Jel pises dnevnik?Ma gde sam napolju, blenem kroz prozor kao Ana Frank.
Ceo dan guzva,gde got krenes.Nije interesantno ni blenuti kroz prozor kad nigde nikog nema i ništa se ne dešava. Tri dana kontejneri bili prazni i jutros oko 10 bili prepuni. Jutros oprali ulice tako da je smrdelo kad se izađe van, a toliko su prosipali da sam mislila da je padala kiša, a čak su i parkinge prali