Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Moramo prvi dati primer, znas vec, sad si asistent.Pa ako moram prva..
Jao a jel će da boli, doktore![]()
Otkud znam i meni ce biti prvi put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moramo prvi dati primer, znas vec, sad si asistent.Pa ako moram prva..
Jao a jel će da boli, doktore![]()
Moramo prvi dati primer, znas vec, sad si asistent.
Otkud znam i meni ce biti prvi put.
Ma ajmo na brzaka i to naopako, bas zbog malera. Evo, spremna puna doza. Bachi taj mantil Asistentu.Pa dal da čekam nekog iskusnijeg doktora
Mislim, ipak sam Asistent, ne želimo da nešto krene naopako![]()
Ma ajmo na brzaka i to naopako, bas zbog malera. Evo, spremna puna doza. Bachi taj mantil Asistentu.
Hm, jesu ili nisu nuspojave. Crvenilo, oteklina, znojenje, lupanje srca, drhtavica i suva usta. Ali, bez panike. Ako ovako nastavis, vidim pred tobom blistavu karijeru specijaliste.Moram sad da odmorim, da se slegne vakcina![]()
vidim, vidim al ne mogu da pričam kad odmah navalim na slatkoPogledajte prilog 827564
Za @vecic baklava sa vishnjama, mada ona skoro nikad ne fidi kad je Tjastim.![]()
Hm, jesu ili nisu nuspojave. Crvenilo, oteklina, znojenje, lupanje srca, drhtavica i suva usta. Ali, bez panike. Ako ovako nastavis, vidim pred tobom blistavu karijeru specijaliste.
Odlicno! Sjajno!Dobro sam. Smirila sam rad srca ,ne znojim se više samo mala drhtavica..Hvala dotore
Sad mogu da idem gde hoću ?
Pogledajte prilog 827491OLIM?
Bludnichite oko ponotji...
Doktori prednjache...
Na maskembal sa obojicom, kakva covid ambulanta, kakve munje i gromovi?
Blinkosaf:
![]()
U shto bih nabavio jedno ovakvo majmunche, koliko bi mi bilo od koristi, svashta bih ga nauchio da ne biste poverovali![]()
Da, da, da, da, da, kakav talenat
Odlicno! Sjajno!
Ali... da, uvek ima ali. Mere su sledece. Ne znam jesi pratila strucnu literaturu (kako si asistent, moraces malo cesce) ali ova prva doza stiti oko 50 %. Znaci, mora jos jedna, da bi se doslo do maximuma od 95 %.
Do tada, maska obavezno u zatvorenom prostoru, bez kontakta sa nepoznatima i onima koji se predstavljaju kao lekari.
Da ne poverujes kako dolaze do diploma!
Dakle, mozes gde hoces, ali da se nacrtas ovde koji dan posle Bozica.
Ono, za tvoje dobro.
Odlicna ideja, kolega. Samo, ima tu i rizicnih momenata ali o tome ne bih sada.
Jeste, posle sledece mnogo vise slobodice.Dolaziću ja redovno da pratimo moje stanje,a u međuvremenu sam mislila da se opustim,ali nema veze sačekaću sledeću vakcinu![]()
Jeste, posle sledece mnogo vise slobodice.
Naravno, ako se pridrzavas... sugestija.
Nego, ne stigoh da pitam, jel bolelo danas?
Hm. Skoro pa zabrinjavajuce. To je zato sto sam mnogo pazio. Dobro, prvi put...Ne ,nisam ni osetila da sam primila![]()
Nisam hteo da te plasim drugom dozom...Eee što mi poznato ovo![]()