Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Znaci d idem da pozajmim?![]()
I ja bi, al' neće niko da zajmi, namazano bre sve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci d idem da pozajmim?![]()
E da, Ozi..
Ezoterija nije skup nekih intuitivnih i izmaštanih tekstova (mada, zbog povećae doze kreativnosti nekad tako može delovati).
To je čitava nauka, no često je izgovorena jezikom simbolizma, pa je teško dopreti do suštine.
Mislim, vidi samo Alhemiju. Naizgled - gomila besmislica. Crveni kralj, bela kraljica, blablab. A u njoj se kriju najdublja znanja čovečanstva.
I ja bi, al' neće niko da zajmi, namazano bre sve...

Ja bi tražio od ozija, al' on reče da mi ne bi dao? 500 evra, nije puno, bre!

Razumem te o cemu govoris. I meni je ezoterija , alhemija... tarot.. neiscrpan izvor nadahnuca ali sve dok nisam dosao do filozofskih znanja to nije imalo snagu da savlada apsurde "zdravog razuma" da tako kazem.
Svaki materijalista i realista mogao je da tu iskru istine zatpra svojim djubretom.
Druga je stvar kada to postavimo na temelje dokaza ili apsolutne istine. Verovala ili ne ali tako je. Filozofija je dosla do znanja koje dokazuje iluzornu prirodu opazajanog sveta kao i jos mnogo toga drugog.
Ono sto je recimo Buda propovedao uz reci "verujte mi" sada je moguce kazati uz reci "ZNAJTE".
Zar je moguce da ne uvidajas prednost toga u odnosu na obican misticizam?
.
.
, neodvojivi.Jes', iskezi se Fronzo!. Dokaži da si iznad materijalnog! Budi pravi filozof!
Znam Val, ali to je sam delić mozaika. Zato, ne prizivajte belaj...![]()

Jes', iskezi se Fronzo!. Dokaži da si iznad materijalnog! Budi pravi filozof!
Znam Val, ali to je sam delić mozaika. Zato, ne prizivajte belaj...![]()
.Za život se ne brinite ,on je kratkotrajan, znamo.
Onda, za šta treba brinuti........ ?

Ovo kazuje da citas moj blog.
Pa da. Preneo sam tamo par tumacenja nekih snova. Ali ispasce da sam neki sanjar zbog toga
Sve sto pisem nije sanjalastvo vec znanje koje ima najcvrce temelje istinitosti.

Za život se ne brinite ,on je kratkotrajan, znamo.
Onda, za šta treba brinuti........ ?
.
.evo i mene drustvo...
Znate, kad u snovi u pitanju, ja ih nemam puno, namerno.Jednom prilikom cu vam i reci tehniku ciji sam ja tvorac....a koja omogucava nesanjanje...i ide uz tehniku vizualizacije koja pa otvara kanale telepatije..elem, u retkim trenutcima kada se nalazim u dilemi, dozvolim sebi da sanjam , pa opet jednom tehnikom ukradenom iz primenjene psihologije, tumacim san i razresavam konflikt.(ko ovo razume, stvarno je natprirodan)
Ali, postoji oblast koju ne diram, i iz koje mi stignu ponekad snovi kristalne jasnoce i puni boja i trodimenzionalnih oblika.Prava snovidjenja.Takav san sam imao kada sam trebao dobiti sina,ranije pred bombardovanje, ranije kad je potpisan Dejton, jos ranije kada su me uhvatile zenge, i pre toga kada sam se zesce naduvao kod jednog ortaka...
Sada nemam nekih onostranih saznanja o bilo kakvoj komplikaciji, bar ne u sledecih dva-tri meseca...ne brinite....
Fronzo, daj pare pre nego se zarati, što si takav?![]()

Jednom prilikom cu vam i reci tehniku ciji sam ja tvorac....a koja omogucava nesanjanje...
evo i mene drustvo...
Znate, kad u snovi u pitanju, ja ih nemam puno, namerno.Jednom prilikom cu vam i reci tehniku ciji sam ja tvorac....a koja omogucava nesanjanje...i ide uz tehniku vizualizacije koja pa otvara kanale telepatije..elem, u retkim trenutcima kada se nalazim u dilemi, dozvolim sebi da sanjam , pa opet jednom tehnikom ukradenom iz primenjene psihologije, tumacim san i razresavam konflikt.(ko ovo razume, stvarno je natprirodan)
Ali, postoji oblast koju ne diram, i iz koje mi stignu ponekad snovi kristalne jasnoce i puni boja i trodimenzionalnih oblika.Prava snovidjenja.Takav san sam imao kada sam trebao dobiti sina,ranije pred bombardovanje, ranije kad je potpisan Dejton, jos ranije kada su me uhvatile zenge, i pre toga kada sam se zesce naduvao kod jednog ortaka...
Sada nemam nekih onostranih saznanja o bilo kakvoj komplikaciji, bar ne u sledecih dva-tri meseca...ne brinite....
Brzi zadto lazes oo za snove..To ne postoji...Jesi opasan..he, he...
Sada nemam nekih onostranih saznanja o bilo kakvoj komplikaciji, bar ne u sledecih dva-tri meseca...ne brinite...