adeptus
Iskusan
- Poruka
- 5.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno sam u pravu u pp Sal.....Veliku decu imas.....Rano si se zelio jel....???Ja imam 45g, ti si mladji...Koliko???

Inače, ja ne gledam vesti uopšte, na mene nema šta podsvesno da utiče. Živim u šumi gde ptičice svrkuću, u blagostanju..ništa mi ne fali (osim zimskih guma).. mislim, nema razloga da sanjam takve stvari.

Karl Gustav Jung je u svom delu Secanja, snovi , razmisljanja izneo primere takvih svojih snova neposredno pre pocetka prvog svetkog rata. Slicne snove je slusao i od drugih u to vreme. Tako da je moguce da se radi o slutnji necega sto se tice i sto moze dotaci sve nas , ali pre ce biti da se radi o licnoj poruci tvog sopstva tebi kao znak na putu prema licnom spasenju i prosvetljenju.
Verovatno te sopstvo podseca da nismo blazeni u sumi, na cvetnoj livadi okruzeni blagostanjem vec usred ratnog polja gde su svi u ratu, gde su svi plen, gde vlada surovost i mizerija.
Te ptice koje ti cvrkucu uskoro ce prozdrati nekog crva zivog ..da bi posle toga i same bile zive rastrgnute od nekog grabljivca.... Zivot je borba.! "Zivot je pakao" govorio je Sopenhauaer.
A to svi mi moramo imati na umu. Tvoje sopstvo vapi da te na to podseti.
.
Cao milice...Nek su ti ziva i zdrava deca Sal....

Zdravo Adi![]()

'Fala spavac.
I Nostradamus je sanjao, ili imao vizije... ratne. A i Tarabići... ququ se nama![]()

Dobar Val, dobar...![]()
Gde je oziman da rastumaci ove ratne snove?![]()

http://2.***************/_jlRAuuBERrM/TSHa0OJpIRI/AAAAAAAAAIE/pPIoGwTytzs/s1600/adi-shankaracharya.jpg

"From an unknown land and through distant skies came a winged warrior. Nothing remained sacred, no one was safe from the Hellion as it uttered its battle cry...Screaming for Vengeance."
Moj pokušaj prevoda;
"Iz zemlje nepoznate i udaljenih svodova dođe krilati ratnik. Ništa ne osta' sveto, niko ne bi pošteđen Heliona dok je ponavljao svoj borbeni poklić... Vrištim za osvetom!"
Sa poleđine omota albuma.
Dao sam sebi slobodu da citat intepretiram na način koji smatram najpribližnijim orginalnoj misli...