adeptus
Iskusan
- Poruka
- 5.093
Veče kolega... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Misliš, uljuljkana sam..?
Čini mi se da to nije slučaj. Jer čim se maknem odavde... dovoljno je da odem u prodavnicu, pa da me neljubazna prodavačica podseti da nije sve savršeno.
Pa čak i taj odnos koji si opisao, "pedator-žrtva"u životinjskom svetu krnji harmoniju. Dakle... nisam ono gore opisala kao sliku mene u idealnim okolnostima, već više kao naglašaj da se ne trujem svakodnevnim poteškoćama u onoj meri u kojoj su drugi opterećeni.
No, nije isključeno da je neka druga podsvesna poruka. Unutrašnji konflikt, na primer.
Nego, interesantno je što je troje ljudi to sanjalo...
http://2.***************/_jlRAuuBERrM/TSHa0OJpIRI/AAAAAAAAAIE/pPIoGwTytzs/s1600/adi-shankaracharya.jpg
.pise tumacenje na blogu![]()

To je pogresan pristup koji izvire iz prostog materijalizma. Uzimas ovaj pojavni svet kao supstanciju a snove kao odraz te supstancije. Pogresno!
Pojavni svet isto kao i svet snova, jesu objektivacije iste metafizicike sustine koja je u njihovoj osnovi i koja je transcendentna (izvan mogucnosti saznanja).
Nije ta borba u tvom snu odraz konflikta u ovom pojavnom svetu, nego je i taj konflikt i ta borba u snu odraz ili simbol necega metafizickog.
Zato je i "opasno" da tako kazem... ignorisati poruke nesvesnog jer ono ima moc da celu stvarnost podredi tome da dobijes poruku koja ti je namenjena. ....
.Ozi stim filozofima mozes da nekazem sta....Zasto se brinem???D esavalo mi se da do tancina sanjam predeo u kome nikad nisam bio....Kasnije se obro u ratnim dejstvima na tom prostoru...Batali klasiku bre Ozi.....
Ali ono što sam rekla nije u koliziji sa tvojim stavom.
Jer spoljašnjost, unutrašnjost.... nisu usko materijalne stavke (pa ni unutrašnji konflikt). Na kraju krajeva, i materija je najzgusnutiji vid energije.. najmanje je suptilna... ali je deo šire tvorevine takođe, a ne nešto što se treba odvojeno posmatrati.
"Svaka posebna izreka uzeta sama za sebe ,a koje sacinjavaju Upanisade moze da se izvede kao zakljucak misli koje ja saopstavam , mada obrnuto nikako nije tacno , to jest moja misao se ne nalazi vec u Upanisadama."
Sopenhauer

Mozemo reci tako ali primecujem da je kod tebe to neka vrsta ubedjenja, intuicije ili razmsiljanja o ezoteirjiskim tekstovima kojima se bavis.
Zakljucci su ispravni ali nemaju podlogu filozofskih znanja koja bi tvoje intuicije postavila na cvrste temelje apsolutnih dokaza.
Vidis, ja u ovo sto pisem ne verujem...vec znam. Tako da savetujem i tebi da se bavis malo manje ezoterijom a vise filozofijom.
.Daj ne ložite fronzu. 'Ošte da nas udavi večeras?![]()
.
.
).Zar si slep ozi..???SNS prirema miting iz koga moze svasta izrodti.....Sandzak nemiran, kao i jug Srbije, Presvo, Vojvodina.prica za sebe...Strani faktor i kako ono kaze Sal eto belaja.....Imam razvijenu intuiciju i to me plasi...ono se dobije dugim meditiranjem.....Cuo si za 'trece oko'......Covek je u stanju da razvije intuiciju....
Šta ću, ja bih ovako mogla do jutra.
Tako je... Napetost se naprosto oseća u vazduhu...
Je l se sećate da je u poslednjih deset godina vest počela sa "predrevolucionarna atmosfera"? Juče jeste...

A gde je to predrevolucionarno stanje?
Sad ste me zabrinuli, natprirodni...
Doduše, i rat u Sarajevu je počeo pričama "Ma gde bi mi na komšiju a komšija na nas..."
Ne otvarati bez dobrog živčanog sistema!
![]()