kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
120.gif
:lol:

Inače, ja ne gledam vesti uopšte, na mene nema šta podsvesno da utiče. Živim u šumi gde ptičice svrkuću, u blagostanju..ništa mi ne fali (osim zimskih guma :zcepanje:).. mislim, nema razloga da sanjam takve stvari.

Karl Gustav Jung je u svom delu Secanja, snovi , razmisljanja izneo primere takvih svojih snova neposredno pre pocetka prvog svetkog rata. Slicne snove je slusao i od drugih u to vreme. Tako da je moguce da se radi o slutnji necega sto se tice i sto moze dotaci sve nas , ali pre ce biti da se radi o licnoj poruci tvog sopstva tebi kao znak na putu prema licnom spasenju i prosvetljenju.

Verovatno te sopstvo podseca da nismo blazeni u sumi, na cvetnoj livadi okruzeni blagostanjem vec usred ratnog polja gde su svi u ratu, gde su svi plen, gde vlada surovost i mizerija.
Te ptice koje ti cvrkucu uskoro ce prozdrati nekog crva zivog ..da bi posle toga i same bile zive rastrgnute od nekog grabljivca.... Zivot je borba.! "Zivot je pakao" govorio je Sopenhauaer.

A to svi mi moramo imati na umu. Tvoje sopstvo vapi da te na to podseti.

Karl Gustav Jung je u svom delu Secanja, snovi , razmisljanja izneo primere takvih svojih snova neposredno pre pocetka prvog svetkog rata. Slicne snove je slusao i od drugih u to vreme. Tako da je moguce da se radi o slutnji necega sto se tice i sto moze dotaci sve nas , ali pre ce biti da se radi o licnoj poruci tvog sopstva tebi kao znak na putu prema licnom spasenju i prosvetljenju.

Verovatno te sopstvo podseca da nismo blazeni u sumi, na cvetnoj livadi okruzeni blagostanjem vec usred ratnog polja gde su svi u ratu, gde su svi plen, gde vlada surovost i mizerija.
Te ptice koje ti cvrkucu uskoro ce prozdrati nekog crva zivog ..da bi posle toga i same bile zive rastrgnute od nekog grabljivca.... Zivot je borba.! "Zivot je pakao" govorio je Sopenhauaer.

A to svi mi moramo imati na umu. Tvoje sopstvo vapi da te na to podseti.

Misliš, uljuljkana sam..?
Čini mi se da to nije slučaj. Jer čim se maknem odavde... dovoljno je da odem u prodavnicu, pa da me neljubazna prodavačica podseti da nije sve savršeno :).
Pa čak i taj odnos koji si opisao, "pedator-žrtva"u životinjskom svetu krnji harmoniju. Dakle... nisam ono gore opisala kao sliku mene u idealnim okolnostima, već više kao naglašaj da se ne trujem svakodnevnim poteškoćama u onoj meri u kojoj su drugi opterećeni.
No, nije isključeno da je neka druga podsvesna poruka. Unutrašnji konflikt, na primer.

Nego, interesantno je što je troje ljudi to sanjalo...

Joj, Judas Priest, gde me nađe... :)

Poslednji album što od njih pazarih neke davne predratne godine bi "Screaming for Vengeance" :)

Evo omota:
http://4.***************/_IWqfvyO_nw8/SHlCd9H5aBI/AAAAAAAAEz0/GGzY2TdegNw/s400/JDScreaming.jpg

(onda to bi na vinilu, tj, longplejka...)

"From an unknown land and through distant skies came a winged warrior. Nothing remained sacred, no one was safe from the Hellion as it uttered its battle cry...Screaming for Vengeance."

Moj pokušaj prevoda;
"Iz zemlje nepoznate i udaljenih svodova dođe krilati ratnik. Ništa ne osta' sveto, niko ne bi pošteđen Heliona dok je ponavljao svoj borbeni poklić... Vrištim za osvetom!"
Sa poleđine omota albuma.

Dao sam sebi slobodu da citat intepretiram na način koji smatram najpribližnijim orginalnoj misli...

"From an unknown land and through distant skies came a winged warrior. Nothing remained sacred, no one was safe from the Hellion as it uttered its battle cry...Screaming for Vengeance."

Moj pokušaj prevoda;
"Iz zemlje nepoznate i udaljenih svodova dođe krilati ratnik. Ništa ne osta' sveto, niko ne bi pošteđen Heliona dok je ponavljao svoj borbeni poklić... Vrištim za osvetom!"
Sa poleđine omota albuma.

Dao sam sebi slobodu da citat intepretiram na način koji smatram najpribližnijim orginalnoj misli...

Reptil! :eek: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back