re[ ]De
Aktivan član
- Poruka
- 1.743
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko .. reinkarnacija se ne uklapa .. Npr Emanuel Svedenborg za reinkarnaciju kaze da su to secanja nekog duha koji je vec ziveo s kim covek koje misli da je imao prosli zivot ulazi u neku vrstu kontakta. Dakle, taj covek nije ziveo ranije, nego da duh malo zeza. Kako kaze Svedi, to u nebu nije dozvoljeno, da jedna dusa koristi secanja i iskustva od drugih, vec samo na osnovu svog. Po Svediju reinkarnacije nema - laz je.
To ne vidis samu sebe, nego vidis ono sto tvoj nevaljali duh vidi - on projektuje njegovu sliku u tvoj um. Po cika Svediju.
pa....?
.

virtuelni citac misli ...hahaha..kakva glpost..\
zabelezite broj 81 i kliknite na kvadrat.Jednom je to "n" jednom "6" itd...odnosno, svaki put kad resetujete tablicu bice drugaciji simboli koje treba zapamtiti..sto je vise informacija, teze je proniknuti u sustinu...
to je fora, i vrlo se jednostavno objasnjava, secate se iz osnovne skole: zamisli broj, pomnozi, podeli oduzmi - dobio si 7? e, ovde je nesto slicno: uvek se oduzimaju cifre od kojih je broj sastavljen , odnosno postoji ogranicen broj rezultata: 1+1,1+2....9+9 , koji treba oduzeti od bilo kog dvocifrenog broja, to daje samo neke od rez u tablici: primer:99 - 9 - 9 = 81, ali 98-8-9 = 81...dalje:45-5-4= 36 ali 44- 4 - 4 = 36 znaci ,za svaku deseticu, postoji samo jedno resenje! sto znaci da 90 brojeva iz tablice, ne mozete dobiti, a za deset, stavicemo jedan jedini simbol, ali, da se ne bi prevara primetila, svaki put resetujemo tablicu!
proverite! uvek ce brojevi: 81,72,63, 54,45,36,27,18 i 9 imati isti simbol pored sebe!
hehehe...vreme resavanja problema:15 min.![]()

Zdravo, narode![]()
Sinoć sam sanjala građanski rat.
.
).. mislim, nema razloga da sanjam takve stvari.Brzi odakle je ona slika???Cini mi se iz HR....