- Poruka
 - 93.773

Kako, da me onesposobiš, onesvijestiš, svežeš, nadrogiraš?![]()
EU papiri

Ili da mi @☆Aždaha☆ u fotosopu ubaci veliku plantazu kafe u pozadini na slici, tu bi vec bila gotova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako, da me onesposobiš, onesvijestiš, svežeš, nadrogiraš?![]()

Zašto misliš da ja nemam EU papire?EU papiri
Ili da mi @☆Aždaha☆ u fotosopu ubaci veliku plantazu kafe u pozadini na slici, tu bi vec bila gotova![]()
Zašto misliš da ja nemam EU papire?
Znaš da se u Bosni moji djedovi nisu mogli izjasniti kao muslimani, 50-ih, mogli kao Srbi ili kao Hrvati. Eto, izjasniše se kao Hrvati što je bilo dovoljno za Hr papire i putovnicu
A baška što ja mislim da bolje živim i zarađujem od vas koji ste u EU![]()

Jer sam i jedinaImas EU papire?
Je l' sam ti vec rekao da si mi ti omiljena Minka![]()
Jer sam i jedina![]()
Ozbiljno nisi znao da se u Jugoslaviji tek 1962 uvela etinčka pripadnost-muslimani? A do 70-ih se niko nije izjašnjavao kao musliman. Moji jesu kao Hrvati, mnogi su se izjašnjavali kao SlovenciJer sam i jedina![]()
Moj Omer vala nije oženjen!Nisi, znam 2 u RL u mom mestu ovde.
Cale je radio sa jednom na buvljaku, prodavali robu par tezgi jedno od drugog, moja majka radila u istoj firmi kao i njen muz a na kraju smo ona i ja radili u istoj firmi pre nego sto sam dosao u Cesku.
Druga je bila u braku sa mojoj drugarom kom se otac zove Omer.
Ne smijem ti reći da Omer ima EU papireNisi, znam 2 u RL u mom mestu ovde.
Cale je radio sa jednom na buvljaku, prodavali robu par tezgi jedno od drugog, moja majka radila u istoj firmi kao i njen muz a na kraju smo ona i ja radili u istoj firmi pre nego sto sam dosao u Cesku.
Druga je bila u braku sa mojoj drugarom kom se otac zove Omer.
Ozbiljno nisi znao da se u Jugoslaviji tek 1962 uvela etinčka pripadnost-muslimani? A do 70-ih se niko nije izjašnjavao kao musliman. Moji jesu kao Hrvati, mnogi su se izjašnjavali kao SlovenciI da, bez problema se dobije Hr putovnica u Sarajevu kad doneseš dedino uvjerenje o državljanstvu
![]()
Moj Omer vala nije oženjen!![]()

Ne smijem ti reći da Omer ima EU papire![]()

Slažem se da je glupo, ja se rodila ko muslimanka i onda sa par mjeseci starosti postala BošnjakinjaNisam.
Mada mi je i izjasnjavanje musliman po etnickoj osnovi glupo. Islam je vera kao i hriscanstvo a etnicka pripadnost je drugo.
Ne znam sada kako to izgleda u Bosni, u Srbiji su ga zakomplikovali sa tim bez potrebe.
Ja se nadam da je ovo drugi Omer jer ima unuke u osnovnoj skoli![]()

Slažem se da je glupo, ja se rodila ko muslimanka i onda sa par mjeseci starosti postala Bošnjakinja
Mislim, mene nervira to bošnjaci pa se nikada tako ne izjašnjavam, obična sam Bosanka, muslimanka![]()

Znaš li da meni ovdje duša diše?Tako i ja razmisljam
Jedno je nacija a drugo religija![]()

Znaš li da meni ovdje duša diše?
Ne prave dovoljno male i za malu princezu
Pogledajte prilog 1765328

Pa kad poraste nećemo mi ostale imati u životu ove majiceIma vremena da poraste.
Ja bratovoj kupio komplet Mini Mouse majicu sa roze haljinicom i torbicom (ista je najvise odusevila). Mislim da joj je velika za ovu godinu ali moze da posluzi sledecu ili onu tamo
Mali je dobio kompletic sa dinosaurusima, mozda bude za ovu jesen ili sledecu godinu.
Snajka mi je poslala davno sliku kako ga je obukla u neki plavi komplet koji je meni davno kupljen, jako kvalitetan materijal kada je preziveo mene, brata i 3 decenije u kutiji u podrumu.
Pa kad poraste nećemo mi ostale imati u životu ove majice![]()

Za 5 g
Koji je najmanji broj?

Za 5 g![]()
Ubacice ti Agi plantažu ali ne kafeEU papiri
Ili da mi @☆Aždaha☆ u fotosopu ubaci veliku plantazu kafe u pozadini na slici, tu bi vec bila gotova![]()

Vrhunski logo, ppzdrav dizajneru!Znaš li da meni ovdje duša diše?
Ne prave dovoljno male i za malu princezu
Pogledajte prilog 1765328