Kafić Kafana kod smrznutog eskima - Knjiški moljac XXXVI

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EU papiri :per:

Ili da mi @☆Aždaha☆ u fotosopu ubaci veliku plantazu kafe u pozadini na slici, tu bi vec bila gotova :lol:
Zašto misliš da ja nemam EU papire? :D
Znaš da se u Bosni moji djedovi nisu mogli izjasniti kao muslimani, 50-ih, mogli kao Srbi ili kao Hrvati. Eto, izjasniše se kao Hrvati što je bilo dovoljno za Hr papire i putovnicu :D
A baška što ja mislim da bolje živim i zarađujem od vas koji ste u EU :D

Zašto misliš da ja nemam EU papire? :D
Znaš da se u Bosni moji djedovi nisu mogli izjasniti kao muslimani, 50-ih, mogli kao Srbi ili kao Hrvati. Eto, izjasniše se kao Hrvati što je bilo dovoljno za Hr papire i putovnicu :D
A baška što ja mislim da bolje živim i zarađujem od vas koji ste u EU :D

Imas EU papire? :flert:

Je l' sam ti vec rekao da si mi ti omiljena Minka :flert:

Jer sam i jedina :D

Nisi, znam 2 u RL u mom mestu ovde.
Cale je radio sa jednom na buvljaku, prodavali robu par tezgi jedno od drugog, moja majka radila u istoj firmi kao i njen muz a na kraju smo ona i ja radili u istoj firmi pre nego sto sam dosao u Cesku.
Druga je bila u braku sa mojoj drugarom kom se otac zove Omer.

Jer sam i jedina :D
Ozbiljno nisi znao da se u Jugoslaviji tek 1962 uvela etinčka pripadnost-muslimani? A do 70-ih se niko nije izjašnjavao kao musliman. Moji jesu kao Hrvati, mnogi su se izjašnjavali kao Slovenci :D I da, bez problema se dobije Hr putovnica u Sarajevu kad doneseš dedino uvjerenje o državljanstvu :D

Cale je radio sa jednom na buvljaku, prodavali robu par tezgi jedno od drugog, moja majka radila u istoj firmi kao i njen muz a na kraju smo ona i ja radili u istoj firmi pre nego sto sam dosao u Cesku.
Moj Omer vala nije oženjen! :D

Ne smijem ti reći da Omer ima EU papire :D

Ozbiljno nisi znao da se u Jugoslaviji tek 1962 uvela etinčka pripadnost-muslimani? A do 70-ih se niko nije izjašnjavao kao musliman. Moji jesu kao Hrvati, mnogi su se izjašnjavali kao Slovenci :D I da, bez problema se dobije Hr putovnica u Sarajevu kad doneseš dedino uvjerenje o državljanstvu :D

Nisam.
Mada mi je i izjasnjavanje musliman po etnickoj osnovi glupo. Islam je vera kao i hriscanstvo a etnicka pripadnost je drugo.
Ne znam sada kako to izgleda u Bosni, u Srbiji su ga zakomplikovali sa tim bez potrebe.

Moj Omer vala nije oženjen! :D

Ja se nadam da je ovo drugi Omer jer ima unuke u osnovnoj skoli :lol:

Nisam.
Mada mi je i izjasnjavanje musliman po etnickoj osnovi glupo. Islam je vera kao i hriscanstvo a etnicka pripadnost je drugo.
Ne znam sada kako to izgleda u Bosni, u Srbiji su ga zakomplikovali sa tim bez potrebe.

Ja se nadam da je ovo drugi Omer jer ima unuke u osnovnoj skoli :lol:
Slažem se da je glupo, ja se rodila ko muslimanka i onda sa par mjeseci starosti postala Bošnjakinja :zcepanje:
Mislim, mene nervira to bošnjaci pa se nikada tako ne izjašnjavam, obična sam Bosanka, muslimanka :)

Tako i ja razmisljam :zag:
Jedno je nacija a drugo religija :heart2:
Znaš li da meni ovdje duša diše? :)

Ne prave dovoljno male i za malu princezu :)

4008.jpg

Znaš li da meni ovdje duša diše? :)

Ne prave dovoljno male i za malu princezu :)

Pogledajte prilog 1765328

Ima vremena da poraste.
Ja bratovoj kupio komplet Mini Mouse majicu sa roze haljinicom i torbicom (ista je najvise odusevila). Mislim da joj je velika za ovu godinu ali moze da posluzi sledecu ili onu tamo :)
Mali je dobio kompletic sa dinosaurusima, mozda bude za ovu jesen ili sledecu godinu.

Snajka mi je poslala davno sliku kako ga je obukla u neki plavi komplet koji je meni davno kupljen, jako kvalitetan materijal kada je preziveo mene, brata i 3 decenije u kutiji u podrumu.

Ima vremena da poraste.
Ja bratovoj kupio komplet Mini Mouse majicu sa roze haljinicom i torbicom (ista je najvise odusevila). Mislim da joj je velika za ovu godinu ali moze da posluzi sledecu ili onu tamo :)
Mali je dobio kompletic sa dinosaurusima, mozda bude za ovu jesen ili sledecu godinu.

Snajka mi je poslala davno sliku kako ga je obukla u neki plavi komplet koji je meni davno kupljen, jako kvalitetan materijal kada je preziveo mene, brata i 3 decenije u kutiji u podrumu.
Pa kad poraste nećemo mi ostale imati u životu ove majice :roll:

Back