- Poruka
- 95.203
Kod mene u stanu 22, taman za spavanje![]()
Ovo napolje, za stan ne znam jer jos nisam kupio termometar.
Kad vec rece spavanje, laku noc svima i lepo spavajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u stanu 22, taman za spavanje![]()

Nisam!

srećan vam ponedjeljak!zato treba gledati da gaće budu u istoj ili približno istoj boji kao pantalone...Ima da me pojede blam dok ne stignem kući.
Saginjala se da pokupim smeće i pocepaše se pantalone po sred srede.
Majiica nije dovoljno dugačka da sve prekrije.
Gledaću da ono što mi je ostalo odradim što brže i da se nadam da niko ništa neće videti.
Ala si me utešio.zato treba gledati da gaće budu u istoj ili približno istoj boji kao pantalone...

Ma desava seIma da me pojede blam dok ne stignem kući.
Gledaću da ono što mi je ostalo odradim što brže i da se nadam da niko ništa neće videti.
Teksas gace?zato treba gledati da gaće budu u istoj ili približno istoj boji kao pantalone...

Uđi u Pepco, kratke helanke 2 euraIma da me pojede blam dok ne stignem kući.

Meni je trebalo dva dana da skontam da idem sa farkama pocepanim na du.petu, tako da, ti si super![]()

Moja kolegica jednom došla na posao sa dva viklera na glaviAla si me utešio.
![]()

a jel se sećaš kad smo se našli sa pipi na banovom brdu da je i meni i tebi bio otvoren dućanMeni je trebalo dva dana da skontam da idem sa farkama pocepanim na du.petu, tako da, ti si super![]()
Znam.Ma desava se
Nema ni jednog blizužUđi u Pepco, kratke helanke 2 eura![]()
Ojoj.Moja kolegica jednom došla na posao sa dva viklera na glavi
Druga ušetala u kancelariju sa kesom smeća koje je nosila od kuće do posla, normalno u tramvaj, iz tramvaja..
Rajfesluz? Hebi ga sta da se radia jel se sećaš kad smo se našli sa pipi na banovom brdu da je i meni i tebi bio otvoren dućan
)