- Poruka
- 46.326
Ciganin si, al najlepšiLep sam, znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciganin si, al najlepšiLep sam, znam...
Jel to bese Ljuba peva?Ciganin si, al najlepši
Mhm, LjubaJel to bese Ljuba peva?
Sad mi se slusa Ljuba i cirka
Dudek kaj buš rekel?a jest ružan zagrebački govor kada ga muški pričaju…Dje pošten coek može reci- ja bum popil pivicu…bruka
. Kada žene pričaju dosta je uzbudjujuci…
Ja se naebala familije nekom Zagrepčaninu što mi je reko:"Ti si tak dobar komad!"a jest ružan zagrebački govor kada ga muški pričaju…Dje pošten coek može reci- ja bum popil pivicu…bruka
. Kada žene pričaju dosta je uzbudjujuci…
MI smo cigani najlepši smo najlepšiCiganin si, al najlepši
Darko može i da muče,uvek je seksiJedini muški zagrepcanin sa seksi glasom je Darko Rundek…
I još bio Džoni![]()
Ume i meni da se omakne da slučajno pozovemTi bar ne zoves stalno, ja zovem.
Totalno sam ih adaptirala za neku lujku sutra koja stalno zove
![]()
Sad jos mora visim na ovim tinejdzerskim okupljanjima ispred trznogUme i meni da se omakne da slučajno pozovem![]()
Dobri su oni samo sto pričaju ko trebe.Ja se naebala familije nekom Zagrepčaninu što mi je reko:"Ti si tak dobar komad!"
"Kakav bre komad, čega bre komad?"
I onda su mi objasnili da je to kompliment
Ostala sam posle sa njim to leto,ispostavilo se da je drag dečko
Svirao je u bendu Naturalna mistika kao tribute za Marlija
Pretvaraj se da si tinejdzerkaSad jos mora visim na ovim tinejdzerskim okupljanjima ispred trznog
![]()
Tojota je jedan brend, Džip je drugi. To kao da si napisala od kozmetike najviše volim Dolče gabanin Kenzo.Тојотин џип ако се већ машта.
Ako misliš na Štulića, on nije iz Zagreba, bar ne po naglasku. Rođen je u Skoplju i tamo progovorio, pa i sam kaže da je njegov naglasak bio svima čudan kad su se preselili u Zagreb i da su mislili da je Bosanac, ili tako nešto.Jedini muški zagrepcanin sa seksi glasom je Darko Rundek…
I još bio Džoni![]()
Da kao porodični i malo dosadni automobili, ali dobri.Hyundai i kia.... zakon
To sto sam degen, ne znaci da ce mi prociPretvaraj se da si tinejdzerka![]()
Ja sam mnogo vremena provodila u Zagrebu navikla samDobri su oni samo sto pričaju ko trebe.
Ništa retko, naročito na zapadu.Mom bivšem muzičaru je neka ludaja vadila sisu da joj se potpiše
Pitaj me jel se potpisao![]()
Ole, ole, ooooooleeeeeeMI smo cigani najlepši smo najlepši
Na njega mislim i znam da je rodjen u Skoplju…i nije imao skroz ZG govor, ali bosanski nije imao ni sličnoAko misliš na Štulića, on nije iz Zagreba, bar ne po govoru. Rođen je u Skoplju i tamo progovorio, pa i sam kaže da je njegov naglasak bio svima čudan kad su se preselili u Zagreb i da su mislili da je Bosanac, ili tako nešto.
Ovo bilo u SrbijiNišta retko, naročito na zapadu.
Pa, što ne kažeš, mogu te povedem u gerontološkiTo sto sam degen, ne znaci da ce mi proci
Hocu da se druzim sa matorcima
![]()
Znam, zato sam i napisao ovako, bre.Ovo bilo u Srbiji
Opet ti sa svojim pelenašima?Pa, što ne kažeš, mogu te povedem u gerontološki