qryak
Poznat
- Poruka
- 8.262
Matorci su dosadni.To sto sam degen, ne znaci da ce mi proci
Hocu da se druzim sa matorcima
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matorci su dosadni.To sto sam degen, ne znaci da ce mi proci
Hocu da se druzim sa matorcima
![]()
I ja sam, sestra mi i studirala i živjela tamo….i nikad mi nije sjeo muški akcent….Ja sam mnogo vremena provodila u Zagrebu navikla sam
Izdrži još dvetri godine, posle će sami.Sad jos mora visim na ovim tinejdzerskim okupljanjima ispred trznog
![]()
Jel bi ti vadio rac da ti se potpiše omiljena pevačica?Znam, zato sam i napisao ovako, bre.
Ma ko je mene ikad tako negde vodio? Pravite eurokremčiće od dece, a posle mi ovde zezamo dobrog Snowka?Izdrži još dvetri godine, posle će sami.
Imaš brdo snimaka gde devojke na koncertima bacaju grdnjake ili gaćice na binu. A mngoe nastave da skaču po koncertu sa sve slobodnim sisama.Jel bi ti vadio rac da ti se potpiše omiljena pevačica?![]()
Ja da sam žena i ja bih Rundeku pustioNi Rundeku ne bih vadila sisu
Može samo on sam da je vadi
Upoznala sam gaJa da sam žena i ja bih Rundeku pustio![]()
BaksuzUpoznala sam ga
Divan je
Mnogo voli žene
Al džaba, sa mnom bio bivši koji je budno motrio
Matorci su dosadni.
Ima brkove i rep?Imam najljepse komšiju na svijetu ovdje….svako malo dođje da se mazi
I divnu kovrdzavu crno bijelu dlaku…i božansko ime….JampoIma brkove i rep?
Da je toliko budno motrio ne bi bio bivši.Upoznala sam ga
Divan je
Mnogo voli žene
Al džaba, sa mnom bio bivši koji je budno motrio
Za tebe samo crveni ferari... Pošto si u krizi srednjih godina.Da kao porodični i malo dosadni automobili, ali dobri.
Nije zato bivšiDa je toliko budno motrio ne bi bio bivši.![]()
Za tebe samo crveni ferari... Pošto si u krizi srednjih godina.
Nisam nešto lud za superautomobilima. Ali nešto sa malo jačom mašinom rado.Za tebe samo crveni ferari... Pošto si u krizi srednjih godina.
Jao bukvo.Nije zato bivši
Drugačije je bilo vreme.Ma ko je mene ikad tako negde vodio? Pravite eurokremčiće od dece, a posle mi ovde zezamo dobrog Snowka?![]()
Mislio sam na krofnine tinejdžere koja ona vodi napolje. Pusti kevo decu da odrastu, bre.Drugačije je bilo vreme.
Sigurnije.
I mnogo zavisi u kom delu grada živiš i kad je dete spremno da prvi put samostalno sedne u bus i ode u centar da se nađe sa drugarima.
Mnogo je lakše kad cela grupa krene zajedno u grad nego pojedinačno, ovde mislim na manji uzrast. Do nekih 10=12 godina.
Koliko mi je poznato oni još nisu tinejdžeri.Mislio sam na krofnine tinejdžere koja ona vodi napolje. Pusti kevo decu da odrastu, bre.![]()