- Poruka
- 55.168
Inace, automobili su svi isti danas..dosadni.
Oldtajmeri su zakon
Oldtajmeri su zakon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima desetak u toj klasi koje bih uvek pre Golfa uzeo, ali kažem, imaju i dobre modele, mada ne preterano lepe.Meni se svidja
Veruj mi, neće te se ni setitiRazumem te.
Nego ovde će da se desi da će ovi stariji imati telefon samo satdva u toku dana.
Drugo bi bilo da ide negde sama sa društvom, tu se uvek javi.
Ovde će biti pod nadzorom starije osobe.
Ne govorimo seksu.Znao sam da mi se zbog nečega sviđaš.![]()
Nemac je nemacIma desetak u toj klasi koje bih uvek pre Golfa uzeo, ali kažem, imaju i dobre modele, mada ne preterano lepe.
Pa zavisi šta gledaš. U kategoriji SUV se slažem, izuzetno su dosdadni, isto sve izgleda. Ali zato još uvek ima linuzina, tačnije manjih i sportski orijentisanih automobila koji kidaju. Za sad me i dalje drže samo benzinci, ništa dizel, plin ili struja.Inace, automobili su svi isti danas..dosadni.
Oldtajmeri su zakon
Neki bi rekli: Japanac je Japanac. Zavisi šta ko voli. Ja bih rado jednog merikanca, Mustanga iz 68. ili tu negde.Nemac je nemac
Njah..Neki bi rekli: Japanac je Japanac. Zavisi šta ko voli. Ja bih rado jednog merikanca, Mustanga iz 68. ili tu negde.
Ovo mili prevazilazi moje poznavanje tematikePa zavisi šta gledaš. U kategoriji SUV se slažem, izuzetno su dosdadni, isto sve izgleda. Ali zato još uvek ima linuzina, tačnije manjih i sportski orijentisanih automobila koji kidaju. Za sad me i dalje drže samo benzinci, ništa dizel, plin ili struja.
Još ako ga vozi prvi vlasnik, kud ćeš bolje.Inace, automobili su svi isti danas..dosadni.
Oldtajmeri su zakon
МхмJoš ako ga vozi prvi vlasnik, kud ćeš bolje.![]()
Ima tih zaludjenika za oldajmere..cesto odem kad je revija, sa kakvim zarom govore o njimaJoš ako ga vozi prvi vlasnik, kud ćeš bolje.![]()
Mislila sam da je vlasnik star koliko i oldtajmerМхм
али они се од њих не растају по правилу.
А тоMislila sam da je vlasnik star koliko i oldtajmer
Znam.Veruj mi, neće te se ni setiti![]()
Šalila sam seА то
па има овде код нас који су и старији
типа 80 година
а аутомобил 65 например
биле неке репортаже о томе у новинама...
Ti bar ne zoves stalno, ja zovem.Znam.
Ko da će imati vremena da misli na nas od silnih aktivnosti.
Verovala ili ne, i njegovoOvo mili prevazilazi moje poznavanje tematike
Ponavljaj u sebi - Moji sinovi se žene, ne jaTi bar ne zoves stalno, ja zovem.
Totalno sam ih adaptirala za neku lujku sutra koja stalno zove
![]()
Pa zenice se ako skupi petlju da uzme broj za pocetakPonavljaj u sebi - Moji sinovi se žene, ne ja![]()