- Poruka
- 49.980
Ne staje se Stanoje, dok je berba tad se puni kontoDesi Desimire, kako si svira li se?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne staje se Stanoje, dok je berba tad se puni kontoDesi Desimire, kako si svira li se?
Kakav si za posuditi, fali mi para za MaldiveNe staje se Stanoje, dok je berba tad se puni konto![]()
Na Maldive a Bosna ima izlaz na more i plazu brukoooooKakav si za posuditi, fali mi para za Maldive![]()
pa lepo... i ja sam dobroNe staje se Stanoje, dok je berba tad se puni konto![]()
Nisam ni sumnjao imenjacepa lepo... i ja sam dobro
Joj, trebalo je da bude šala.pa ne znam, ponudila si se da pomogneš pa zato... ali dobro nemoj se ljutiš nisam mislio ništa loše
Možda čovek zaista nema vremena.Ma moram jos da vidim sa ovim molerom sto tvrdi pazar, al hvala svakako![]()
Dolazi sutra da pregovaramoJoj, trebalo je da bude šala.
Mislim muški su ti koji bi trebalo da kreče, a mi žemske da ribamo krpom.
Mada, imam ja iskustva i sa krečenjem.
Možda čovek zaista nema vremena.
Da li je rekao cenu?
ma u redu je nemoj se deranžirati... problem je što ovde ne vidimo lica jedni drugima a govor lica tojes mimika što bi rekli stručnjaci je vrlo bitna u komunikacijiJoj, trebalo je da bude šala.
Mislim muški su ti koji bi trebalo da kreče, a mi žemske da ribamo krpom.
Mada, imam ja iskustva i sa krečenjem.
Da, a ja nemam običaj da koristim smajlije.ma u redu je nemoj se deranžirati... problem je što ovde ne vidimo lica jedni drugima a govor lica tojes mimika što bi rekli stručnjaci je vrlo bitna u komunikaciji
Daj detetu pare šta si se stiso, cicijo!Na Maldive a Bosna ima izlaz na more i plazu brukooooo![]()
pa gde to ide?Kod nas lagano kreće euforija i odbrojavanje.
Curetak putuje u petak.
Koja gomila papira nam treba da sve odradimo.
U CG.pa gde to ide?
Kao NegroBrate ..letnji raspusti..pa budes mesec dana na moru..vratis se ko crnce
L je već dobila boju, kakva će tek biti kad se vrati sa moreta.Brate ..letnji raspusti..pa budes mesec dana na moru..vratis se ko crnce
Ma sve trče da se vrate