pa šta je dve nedelje u odnosu na večnos' ?U naredne dve nedelje?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta je dve nedelje u odnosu na večnos' ?U naredne dve nedelje?![]()
Ako treba neka pomoć, zvrcni, doći ću da pomognem.Ma neee...
Krecenje i jos po nesto
![]()
Đe si Sena Eskimu ga ugrijoJutro svima
Hej, devojko, poenta bolovanja je u ODMARANJU.Nisam imala pojma da sam ovako snažna! Dižem namještaj kao da je perce! Ebo čojka, neću se ni udavati!
Bolje sam, pa reko da iskoristim dan kad već nisam na poslu![]()
lako je tebi vi ste u istom gradu, ja dok osedlam konja pa jaši, jaši... preko banstola, dok stignem vi ćete okrečiti celu zgradu!Ako treba neka pomoć, zvrcni, doći ću da pomognem.
Normalno, cim malo stanes na noge bolesna, odma prenosi trosedNisam imala pojma da sam ovako snažna! Dižem namještaj kao da je perce! Ebo čojka, neću se ni udavati!
Hvala dragaAko treba neka pomoć, zvrcni, doći ću da pomognem.
Nista od tebelako je tebi vi ste u istom gradu, ja dok osedlam konja pa jaši, jaši... preko banstola, dok stignem vi ćete okrečiti celu zgradu!
a vala i ti si našla da krečiš sad po najvećoj vrućini, to se radi ujesen kad zaladi...Nista od tebe
Zašto bi mi krečili?lako je tebi vi ste u istom gradu, ja dok osedlam konja pa jaši, jaši... preko banstola, dok stignem vi ćete okrečiti celu zgradu!
Kad će biti krečenje?Tako ispalo.
Javio mi se moler.
I on mi reko mora da cekas.
Reko ja musko vise ne cekam
![]()
pa ne znam, ponudila si se da pomogneš pa zato... ali dobro nemoj se ljutiš nisam mislio ništa lošeZašto bi mi krečili?
Bravo, Roki! To je prijatelj!Kad će biti krečenje?
Samo reci i doći ću da ti pomognem. Imam iskustva u tome.
Naravno ako želiš.
Ma moram jos da vidim sa ovim molerom sto tvrdi pazar, al hvala svakakoZašto bi mi krečili?
Kad će biti krečenje?
Samo reci i doći ću da ti pomognem. Imam iskustva u tome.
Naravno ako želiš.
Desi cerooooĐe si Sena Eskimu ga ugrijo![]()
Nisam moler al mogu da pogledamTako ispalo.
Javio mi se moler.
I on mi reko mora da cekas.
Reko ja musko vise ne cekam
![]()
Mogu i tu da pogledamNisam imala pojma da sam ovako snažna! Dižem namještaj kao da je perce! Ebo čojka, neću se ni udavati!
Tis bas neki radoznao
![]()
Desi Desimire, kako si svira li se?