- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E super, u nekim sam radovima pa naleti![]()
A kakav je poso u pitanju? nadam se da je iznošenje šuta iz stana ili tako neštoEto vidis..
u ovoj ulici ti živi mamaZdravosrećan vam ponedjeljak!
Ma neee...A kakav je poso u pitanju? nadam se da je iznošenje šuta iz stana ili tako nešto![]()
Ja sad došao iz šetnje, opet je prevruće.zdravo kako ste
Ja pročitao da si na nekim radovima na paleti.E super, u nekim sam radovima pa naleti![]()
krečenje može, to me opuštaMa neee...
Krecenje i jos po nesto
![]()
jes vala biće 'tricet osam' što bi rekli u minkinom saraj'vuJa sad došao iz šetnje, opet je prevruće.
O draga Marija pa i vi volite piturat ?I ja volim krečenje, gletanje i tako to.
Dobar dan vam želim!
E ako si mu reko
Naravno! Kao što i sam kažeš, ima nešto opuštajuće u tome.O draga Maraji pa i vi volite piturat ?
Hoćeš da dođeš par dana do nas u Bg, da se malo opuštaš?Naravno! Kao što i sam kažeš, ima nešto opuštajuće u tome.
![]()
U NS, Krofna je prva spomenula!Hoćeš da dođeš par dana do nas u Bg, da se malo opuštaš?![]()
isuse kakva zgodna molerkinja !Naravno! Kao što i sam kažeš, ima nešto opuštajuće u tome.
![]()
Krofnice pa tebi ću ja da krečim, zar se nismo dogovorili?U NS, Krofna je prva spomenula!![]()
Brzo ti se opuštanje s pituranja prebacilo na molerkinju.isuse kakva zgodna molerkinja !
U naredne dve nedelje?Krofnice pa tebi ću ja da krečim, zar se nismo dogovorili?
uvek se trudim da spojim lepo sa korisnimBrzo ti se opuštanje s pituranja prebacilo na molerkinju.