gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
GromadaPravi knjiški moljac.![]()
Vozio sam bajs danas, i to nekih 25km.
Gud naht SnowSamo dai
vestice pre spavanja
Dizi, virni na pp kad stignes
Poslao sam ti kiku![]()
sace vidim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GromadaPravi knjiški moljac.![]()
Vozio sam bajs danas, i to nekih 25km.
Gud naht SnowSamo dai
vestice pre spavanja
Dizi, virni na pp kad stignes
Poslao sam ti kiku![]()
sace vidim 
Necemo opet s svim tim metalnim stvarima ce se razbezu gostiPam
Jel more metalno plavo![]()

nego, bodri,ako volis texas hevi saund, jesi slusao mozda jona spensera i njegov blues explosion ? taj tip je legenda, harizmatican, lood, s onim elvisovskim glasom i pozom, a sviraju neki cudan, neodredjen miks bluza, panka i hip-hopa (mozda)? evo spota:
Imaju.. Al ja sam im vec uzela veliki beli sljasteci kamendia, skupi neke korale tamo sa plaze,nemoj da si lenja.
u stvari, bolje ne...grci imaju neku svoju politiku zescu, plase se da im stranci ne odnesu plaze kamen po kamen kao suvenir u svoje zemlje porekla. eh, kad bi to samo bilo moguce.nego, bodri,ako volis texas hevi saund, jesi slusao mozda jona spensera i njegov blues explosion ? taj tip je legenda, harizmatican, lood, s onim elvisovskim glasom i pozom, a sviraju neki cudan, neodredjen miks bluza, panka i hip-hopa (mozda)? evo spota:
evo ih ovde uzivo, uz jednu napomenu: ne pokusavajte ovo kod kuce.
Bro jutro AmbiDobro jutro.

Ma to ti ona složila priču da izvuče koju paru od tebe.Imaju.. Al ja sam im vec uzela veliki beli sljasteci kamen
Bro jutro Ambi
Sanjah neku cudakinju..
Neku mrsavu bledu bledu bledu - bledu zensku osobu s zelenim ocima i nandzarastom kosom
Mislim da je pricala na Ruskom, mislim..
Ja sam joj sve vreme govorila da je ne razumem i da zurim a ona je sve vreme govorila da je to nesto jako vazno(taj deo ne znam kako sam razumela al znam da mi je mantrala da mi ustvari govori nesto jako vazno)
I tako ona meni prica na Ruskom a ja je nista ne razumem i govorim da moram da idem
I to je to..![]()

Ma to ti ona složila priču da izvuče koju paru od tebe.![]()

Hvala na pitanju. Maloprije išao u kupovinu. Sad čekam da počne tenis. Samo da ne bude kiša u Parizu. Kod tebe?
Sta ima Ambi?![]()
Docka mala sve znaAko je bila bleda onda je bila Beloruskinja![]()
KishaOvdje pljušti kiša. Kakvo je vrijeme u Grčkoj?
Prilicno sam sigurna da je bio ruskiMozda je ukrajinski, oni su slicni![]()

Hvala na pitanju. Maloprije išao u kupovinu. Sad čekam da počne tenis. Samo da ne bude kiša u Parizu. Kod tebe?

Ne znam za grkinje al ima jedan mnogo seksi grk koji i nije grk nego izgleda beo ko norvezanin i uvek mi se javiA kakve su Grkinje![]()

Malena to sto imam Bika me ne sprecava da mi niko drugi ne bude seksi

Malena mnogo je njih meni seksi pa ni ne pokusavam nista s njima ne brini za moj moral slatkicepa trebalo bi..nemoralna..bludnica..
a i neradi se o tome da ga samo smatraš seksim negoli i flertuješ snjim vrv tkd baš me zanima kako bih bik reagovo kadbi to znao![]()