Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dia, skupi neke korale tamo sa plaze,nemoj da si lenja.:tongue2:
u stvari, bolje ne...grci imaju neku svoju politiku zescu, plase se da im stranci ne odnesu plaze kamen po kamen kao suvenir u svoje zemlje porekla. eh, kad bi to samo bilo moguce.:lol: nego, bodri,ako volis texas hevi saund, jesi slusao mozda jona spensera i njegov blues explosion ? taj tip je legenda, harizmatican, lood, s onim elvisovskim glasom i pozom, a sviraju neki cudan, neodredjen miks bluza, panka i hip-hopa (mozda)? evo spota:
evo ih ovde uzivo, uz jednu napomenu: ne pokusavajte ovo kod kuce.:p

dia, skupi neke korale tamo sa plaze,nemoj da si lenja.:tongue2:
u stvari, bolje ne...grci imaju neku svoju politiku zescu, plase se da im stranci ne odnesu plaze kamen po kamen kao suvenir u svoje zemlje porekla. eh, kad bi to samo bilo moguce.:lol: nego, bodri,ako volis texas hevi saund, jesi slusao mozda jona spensera i njegov blues explosion ? taj tip je legenda, harizmatican, lood, s onim elvisovskim glasom i pozom, a sviraju neki cudan, neodredjen miks bluza, panka i hip-hopa (mozda)? evo spota:
evo ih ovde uzivo, uz jednu napomenu: ne pokusavajte ovo kod kuce.:p
Imaju.. Al ja sam im vec uzela veliki beli sljasteci kamen :zaljubljena:
Bro jutro Ambi :cmok2:

Sanjah neku cudakinju..
Neku mrsavu bledu bledu bledu - bledu zensku osobu s zelenim ocima i nandzarastom kosom
Mislim da je pricala na Ruskom, mislim..
Ja sam joj sve vreme govorila da je ne razumem i da zurim a ona je sve vreme govorila da je to nesto jako vazno(taj deo ne znam kako sam razumela al znam da mi je mantrala da mi ustvari govori nesto jako vazno)
I tako ona meni prica na Ruskom a ja je nista ne razumem i govorim da moram da idem
I to je to.. :zeek:

Imaju.. Al ja sam im vec uzela veliki beli sljasteci kamen :zaljubljena:

Bro jutro Ambi :cmok2:

Sanjah neku cudakinju..
Neku mrsavu bledu bledu bledu - bledu zensku osobu s zelenim ocima i nandzarastom kosom
Mislim da je pricala na Ruskom, mislim..
Ja sam joj sve vreme govorila da je ne razumem i da zurim a ona je sve vreme govorila da je to nesto jako vazno(taj deo ne znam kako sam razumela al znam da mi je mantrala da mi ustvari govori nesto jako vazno)
I tako ona meni prica na Ruskom a ja je nista ne razumem i govorim da moram da idem
I to je to.. :zeek:
Ma to ti ona složila priču da izvuče koju paru od tebe. :cmok:

Ako je bila bleda onda je bila Beloruskinja :aha2:
Docka mala sve zna :cmok2:
Ovdje pljušti kiša. Kakvo je vrijeme u Grčkoj?
Kisha :zaljubljena:
Ovde przi :zcepanje:
Pre neki dan me opalilo sunce jedva sam ziva ostala skroz se osamutila pola dana nisam bila ni za sta :zcepanje:
Mozda je ukrajinski, oni su slicni :D
Prilicno sam sigurna da je bio ruski :aha:
Hvala na pitanju. Maloprije išao u kupovinu. Sad čekam da počne tenis. Samo da ne bude kiša u Parizu. Kod tebe?
:cmok2:
Nist evo pijem kahfu i kupila neke grcke cigare nisu lose :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back