Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram,to mi je poso
kako nepokušavaš rekla si da ti se ovaj javlja lol što znači da nečim provociraš a vrv se i ti njemu javljaš,i pričate itd
što znači dae samo pitanjo vremena pre no što prevariš maleckog bika :aha: :rida:
Slatkice kako ti oni teski moralisti koji varaju cim im se ukaze prilika nikad nisu bili sumnjivi
Takodje oni patoloski ljubomorni kvazi verni sto takodje varaju cim im se ukaze prilika
Malena ti koji imaju da naglasavju kod sebe nesto agresivno, ti su najsumnjivi slatkice :aha:

Slatkice kako ti oni teski moralisti koji varaju cim im se ukaze prilika nikad nisu bili sumnjivi
Takodje oni patoloski ljubomorni kvazi verni sto takodje varaju cim im se ukaze prilika
Malena ti koji imaju da naglasavju kod sebe nesto agresivno, ti su najsumnjivi slatkice :aha:
A da li sam ti ja sumnjiv sto stalno naglasavam metal u ovu kavanu :aha2:

:aha:

563840

Vidim spartan se slusa :aha2:
Dada :aha: :zplez:
:cmok2:
tvoja veza tvoja stvar
Drugi da brinu o svojim pod uslovom da ih imaju
Pa ne bi imali vremena da vode tuđe živote
Ebote kako ljudi smaraju
Smarnje je jedna od za mene najgorih osobina
Fuuuuuuuuj
Tako je, mogu ja orgije da pravim ako to nikog ne ugrozava nikog se ni ne tice :zcepanje: :cmok2:
:mrgreen:wou,puna skola djaka,niotkuda vrata. retko je videti crnce u punk-roku,evo legendi krosovera+za perverznjakinju malo honolulu-dami u senci palmi...:cool:
Hejo :D
Ce da vidim al nemerem sad nesto sam na sto mesta

odakle ti da mi nikad nisu bili sumnjivi,naravno da jesu,mada neznam na koje konkretno misliš
nisu

Mislim, prilicno sigurna znaci ima mesta za kalkulisanje. Mozda je kazagstanski u pitanju :tongue2:

Samo ti reklamiraj poroke pa kad dodju karen i bau pa ti pecatiraju lokal nemoj meni se zalis :manikir:
Pricala je Suomi :rtfm:

Ovo je kahfana, ovde su poroci, blud i razvratnistvo, ap-so-lutno dozvoljeni ako ne i pozeljni :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back