- Poruka
- 73.249
OK je slušati metal i džez. Ne bi valjalo slušati metal i narodnjake.ja sam najveca metalka koja vole dzez
valja valja!
evo jos dzezica

Ovo sam nekad obožavao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK je slušati metal i džez. Ne bi valjalo slušati metal i narodnjake.ja sam najveca metalka koja vole dzez
valja valja!
evo jos dzezica

apsoultno se slazem! nazalost je mnogo metalaca koji kaaao slusaju narodnjake iz zezanjaOK je slušati metal i džez. Ne bi valjalo slušati metal i narodnjake.
Ovo sam nekad obožavao...
Ima ih i u maju, barem ono što mene interesuje, samo ono što pomalo koči je nedostatak vremena.
Bro jutro
Francuska
Ja sutra idem na more a vi ne![]()
![]()
dobru muziku slusas vidim!Dobri su matori bradonje. Ovu pjesmu obožavam:
Sad tek vidim da su tu dvije pjesme. U pitanju je Radiohead.
Ako mi vec ne mozemo na more onda ce more dovedemo ovde

Man On The Moon. Zadnja pjesma na bis na koncertu. Svi skaču, u dvorani ludilo.dobru muziku slusas vidim!

R.E.M.Man On The Moon. Zadnja pjesma na bis na koncertu. Svi skaču, u dvorani ludilo.
ja se drzim ove mentalno rokovske stvariUlažem kviska i slušam jednu pjesmu Vlada Georgieva.
ja se drzim ove mentalno rokovske stvari
meni to jos blago sta inace slusamMalo previše žestoko za moj ukus.
A npr. njih volim...

Nemoj se ljutiti, ali te neke metalce ne želim da slušam. Sebi ću pustiti nešto što mi prija.
sve ok, i onako dobar deo kafane uopste nije meNtalanDošao mi drug. Pozdrav svima.![]()

sve ok, i onako dobar deo kafane uopste nije meNtalan
ajd, lep provod![]()

pokusah 5 puta da odgovorim preko fona baguje mi tamo forumBubim da prođe
ma gde bio mladež![]()

Bubim i ja da prođeSamodepiliranje
I to kremom jer od voska bezim kolko me noge nose
Docka mislim da sam upravo dovela svoj zivot u pitanje
Namazala sam slucajno kremu preko mladeza i sad uzasno pece i crveni se
Pamti me po snovima mojim![]()