mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.323
Bro jutro
Francuska
Ja sutra idem na more a vi ne![]()
![]()
Lep provod ti želim.
Mi ostajemo i izigravaćemo Francuze

a ti nećeš,
Uživaj na moru
izbrčkaj se malo i za mene
i pliz skoči par puta i za mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bro jutro
Francuska
Ja sutra idem na more a vi ne![]()
![]()

Hvala, ocu za sve vas cuLep provod ti želim.
Mi ostajemo i izigravaćemo Francuze
a ti nećeš,
Uživaj na moru
izbrčkaj se malo i za mene
i pliz skoči par puta i za mene

Trebo je jos hiljadu da bude na spisku al em nisam mogla svih da se setim em sam kontala da ima premalo metalaca a kamoli onih koji ce znati sve te podrzanrovejadan vam spisak kad nema christian metala
Hej ju! Mozes kako ne, i pustaj sta god zelis, ovo je liberalna kafanaPozdrav svima
Metal ne slušam, ali mogu valjda zaviriti i koju riječ napisati. Nema mi Zizi?![]()

Jesam, volem!Hvala Diazepam. Za početak nešto što mogu gledati svaki dan 5x. Ako neko nije prije gledao nek se drži za stolicu da ne padne.

Upravo pijem kafu. Dobro bi uz nju došao neki sok. Hvala ti.Jesam, volem!
Nesto za popiti?![]()

Lepo se provedi, i nemoj da budeš mnogo nevaljala, perverznjakinjo!Ja sutra idem na more a vi ne![]()
![]()

ja sad zavrsila svoju kahfuUpravo pijem kafu. Dobro bi uz nju došao neki sok. Hvala ti.![]()
necu, necu mnogoLepo se provedi, i nemoj da budeš mnogo nevaljala, perverznjakinjo!
![]()

Hajde verovaću ti na reč.necu, necu mnogo
hvala gromado![]()

Hvala za sok.ja sad zavrsila svoju kahfu
evo jedan od nara, od nandzare i limuna, pa ti biraj
Pogledajte prilog 562487
i malo blaze muzike
Izabrao sam narandžu. Prija ta lagana muzika. 
cista svetica
evo jos lepog dzezica ondaHvala za sok.Izabrao sam narandžu. Prija ta lagana muzika.
![]()
Da se odužim...ja sam najveca metalka koja vole dzezDžezić ti je za desetku.Da se odužim...