Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aktivna supstanca baltičkog ćilibara je sukcinatna kiselina, koja je analizirana od strane Robert Koch (1886) – dobitnika Nobelove nagrade i pionira moderne bakteriologije. Koch je potvrdio pozitivan uticaj ćilibara i otkrio da ne postoji rizik od prekomernog uticaja sukcinatne kiseline na ljudski organizam, čak i ako se unosi u značajnoj meri.
Prirodni ćilibar ima elektrostatička svojstva koja su vekovima, a i danas, korišćena u razne svrhe. Neobična moć ćilibara da proizvodi negativne jone koji utiču na smanjenje bola, aktiviraju lekovite procese i obezbedjuju zaštitu od štetnih radijacija. Danas, ćilibar se aktivno koristi u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji, upravo zbog svojih sjajnih karakteristika.
Ćilibarska kiselina absorbuje negativnu energiju..
Baltički ćilibar je jedan od najstarijih i najcenjenijih vrsta ćilibara širom sveta. Naše ogrlice za bebe obezbedjuju kvalitet i originalnost ćilibara.
KAKO DELUJE ĆILIBAR
Pri nošenju ogrlice toplota tela oslobadja ćilibarska ulja iz ogrlice. Ogrlica, napravljena od ćilibarskih perli, u sebi ima i aktivnu supstancu, tzv. sukcinatnu kiselinu. Sukcinatna kiselina je organskog porekla (više informacija na http://en.wikipedia.org/wiki/Spirit_of_amber; http://en.wikipedia.org/wiki/Succinic_acid ) koja se apsorbuje u krvotok i pri tome povećava imunitet organizma.
U Carskoj Rusiji i Nemačkoj do drugog svetskog rata bebe i dadilje su nosile ćilibar radi zaštite, lakšeg izbijanja zuba kod beba i boljeg kvaliteta. Ćilibar je topao i lagan za razliku od žada, tirkiza, minerala i stakla koji su hladni na dodir. Ćilibar gori na otvorenom plamenu i oslobadja dim prijatnog mirisa.
moram tu lepotu da imam :heart:
a i Akvamarin mi je u planu, videcu kako deluje na mene za sad me samo fascinira izgledom
npr Lapis Lazuli mi se svideo ali sam ipak videla da mi ne odgovara energetski.. Opal, Rozenkvarc i Zad su za sad najbolji za mene
ili najbolji u ovom periodu

moram tu lepotu da imam :heart:
a i Akvamarin mi je u planu, videcu kako deluje na mene za sad me samo fascinira izgledom
npr Lapis Lazuli mi se svideo ali sam ipak videla da mi ne odgovara energetski.. Opal, Rozenkvarc i Zad su za sad najbolji za mene
ili najbolji u ovom periodu
I meni Lapis ne odgobara a baš je lep
Kažu da je on za Vage

svidja mi se ona baladica sto stalno postas,sounds good to me,ona vesela,ta je koul-goul.
ovo pustam zbog tog neponovljivog basa+super melodijice:
sta kazes za dimasha,si cula onu poslednju sto okacih?>?
e,da,nema sad nikog ovde,cini mi se,a moram i ja hitat`,sta kazes,savrseno vreme za film,oni vikinzi i neman? :)
https://gledajonline.net/sa-prevodom-film/outlander-online-sa-prevodom-hd-filmovihd
ma ja pustam svaku pesmu po 300 puta, sajkopata :zcepanje:
Dobro jutro svima :pivce:
Veštice :cmok:
desi Snow :cmok2:
jel ladno tamo kod tebe?
ovde je astronomicno ladno
tresem se jbt lajf
to je jer nece da greju zgradu, napolju je bre toplije :tiganj:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back