gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Moram da ozivim grlenu cakru, deracu seu,jak klin,pukne cim se savije![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Mada ne vredi mi to ako i dalje pusim ko da ne znam za sutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da ozivim grlenu cakru, deracu seu,jak klin,pukne cim se savije![]()

iz kirgistana je,to tamo rusija..ali peva na svim jezicima. (sacekaj na 1.minutu,refren...)Ajme glasa, dobar dobar, tako cu i ja, samo on vristu uuuuuuuu-uuu-uuuucuvaj grlo,kako ces se smejati kasnijemozda se moze zanemeti na ovo.slusaj ovog momka.24 godine,ala je postigao da skoluje glas! neverovatno. ima bariton, ali i zapravo najbolji zenski falset kog sam mogao cuti.
iz kirgistana je,to tamo rusija..ali peva na svim jezicima. (sacekaj na 1.minutu,refren...)

to je promocija na koju sam trebala da idem ali mi došli gosti pa nisamaga, momenat kada nas, pravoslavni pop pise o muzici koju privatno slusa - Joy Division!
http://decaapokalipse.blogspot.com/2015/01/dani-posle-vecnosti.html

pređi na pljuge blaže umesto duvanabro jutro
tOOlko sam kasljala da sam samu sebe probudila.
mislim da ako jos jednu cigaru zapalim trajno cu izgubiti moc govora
al drzim se ja one moje;
pusi svaku cigaru kao da ti je poslednja jer jednoga dana ces biti u pravu..
da znas da sam pomislio da bi jedna od intelektualnih gromadi ovde mogla znati za to,na tebe sam i pomislio..to je promocija na kojunsam trebala da idem ali mi došli gosti pa nisam![]()
![]()
prvo ljub tetkupređi na pljuge blaže umesto duvana
A verovala ili DANAS sam o tebi mislila kad sam sa mužem popodne šetala
Primetila sam da lete mace od topole a one izazivaju alergiju
Ne živimo u istom gradu ali nismo daleko a topola ima svugde
salim se.
ajd ajd, prijatnoodoh da klopam.cao,snajke `ce se cujemo!
za kraj,da vam pustim stvar na koju devojke najvise otkidaju. Ovo je originalna pesma jednog francuskog pop-kantautora iz sredine 80-ih.
momcic ju je otpevao zadivljujucim rasponom glasa: cucete bariton, jak muski tenor, nezan zenski soprano, i par neverovatnih tkz.staccata & visokih tonova.
nemojte se zaplakati.salim se.
prvo ljub tetku
ne mogu.. nema se para za mojih sto kutija dnevno kolko bi mi trebalo.. hh
e za cudo ne radi me alergija za sad
oće grlo od alergije ko dobar dan još u kombinaciji sa ljutim duvanomosim ako i grlo nije od alergije..
vrlo moguce da je i to i prepusenost
vrlo vrlo moguce, jos sam bas juce bila napolju dok je sve to letelo pola dana bila u dvoristu kod komsiniceoće grlo od alergije ko dobar dan još u kombinaciji sa ljutim duvanom
Treba direkt do grla da nosiš ćilibar
On je ultramegagiga lekovit za grlenu čakru

Kod filigranapreeeeelepo, prelepo prelepo
posebno ovo sunasce
gde to ima da se kupi?
bajnoKod filigrana
U antikvarnicama
Na netu
U Rusiji
Ja imam ovakav samo mnogo veći
![]()
odlične su!!!!e da tetka, napravila sam par fotki onog tipa ko sto si mi predlozila, nisu bas nesto ultra profi al sacu ti posaljem
i u tome cu se ispraksam![]()
On je baš za grlenu čakru