Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Metalke moje male
Ostavljam vam ovu sliku i odo nastaviti citati
:cmok:
IMG_20190326_230628_583.JPG

Nisam za ove čula

Verovatno je neki tralala

Stara je to grupa, osnovana davne 1982god., iako su imali samo dva albuma ostali su popularni i danas.
Pesme im nisu tralala, barem meni nikad nisu tako delovali, volim da ih poslušam, a pošto je ovo kafana metala, nećem više da ih dižem u nebesa, al ću zato da pustim omiljenu mi grupu

- - - - - - - - - -

Neka vam ova metalna noć bude laka

odo metalne ovčice da prebrojim

ovčice broji
lepe snove sanjaj.

Ooj bar metalni dan
Metalna treca smena pocinje

Od mene neke velike vajde nema, jer nikad do kraja smene ne izdržim :), glava lagano počne da pada oko 2h.

Ako i to volem, obicno po foruma padne do ponoci najkasnije
Tj ovih 10ak tema sto pratim
Jer se klanjam vecine drugih

Ja se uhvatila knjige al dosla bas jer znam da ce posle svi da popadaju

Meni ovo vreme najlepše.
mir i tišina, mogu da se posvetim u potpunosti sebi i sitnim zadovoljstvima.

Razmišljam o mnogim slučajnostima koje mi se dešavaju i kako povremeno naletim na neku zanimljivu grupu, ovo je jedna od njih

Ne spavam ja djabe danju a zivim nocu
E sad mi se neda ista slusati sve mi sheb preko fona cekam vise da mi se ozivi laptop..

Uh, nadam se da ćeš uskoro srediti laptop.:(
Ništa bez komp. meni jedno vreme bio u kvaru, to mi bilo najdužih nedelju dana u životu.

ja sam prepodne ko prebijena i kako dolazi veče ja sve veću energiju imam, zato mi i odgovara poslepodnevna smena da radim, posle dođem kući, opustim se i lagano na spavanje, odrapim nekih 5h-6h i idem dalje.

Uh, nadam se da ćeš uskoro srediti laptop.:(
Ništa bez komp. meni jedno vreme bio u kvaru, to mi bilo najdužih nedelju dana u životu.

ja sam prepodne ko prebijena i kako dolazi veče ja sve veću energiju imam, zato mi i odgovara poslepodnevna smena da radim, posle dođem kući, opustim se i lagano na spavanje, odrapim nekih 5h-6h i idem dalje.

Eh verovatno za vikend, ima da crknem do tad, al ja sam poznata po tome da STALNO imam problema s tehnologijom
Tatkodje, pa danas morala da ustanem u 6 i kolko god se naspavala bila ko prebijena i legla opet da spavam da se fino probudim popodne :hahaha:

Stara je to grupa, osnovana davne 1982god., iako su imali samo dva albuma ostali su popularni i danas.
Pesme im nisu tralala, barem meni nikad nisu tako delovali, volim da ih poslušam, a pošto je ovo kafana metala, nećem više da ih dižem u nebesa, al ću zato da pustim omiljenu mi grupu

- - - - - - - - - -

ovčice broji
lepe snove sanjaj.

Od mene neke velike vajde nema, jer nikad do kraja smene ne izdržim :), glava lagano počne da pada oko 2h.

Bas lepa balada,Sumi..nemam rep da ti dam,cekam da se napuni kesica s bombonama.:)

Ako moze ovo umesto toga... Njen glas je cuo Simon Le Bon, pevac Duran Durana u Kairu ranih osamdesetih,i rekao da je to najlepsi zenski vokal na planeti...:cool:

Ujedino da pozelim dobro jutro `sredasto` svima, pogotovo Doku, jel ova metalcina ima nacisto da ga oduva.:D

Drz`se za tregere,Dok, sledi najjaci epski metal....(drugi po redu posle moje drage - Madone, omiljene metal pevacice, sto naglasih na samom dolasku u metal kafic.):p

Poslednja izmena:
eto :super:rekoh ja
Vidovita tetka z'inat onom nevernom Sizifu:p:heart:
Chika Siza je ozbiljan majstor koji se ponudio da popravi bolesni laptop! Međutim, nije prošao na tenderu. :rida:

A san ti znači borbu sa životnim preprekama
Treba ih šutnuti u muda!!!!
Ja sam noćas sanjao da popravljam neko pojačalo, i shvatim da je crkao integrisani pojačivač TDA7294. Sledeća scena - u mom servisu naručujem novi, i daju mi TDA7294V, i ja ih pitam da li taj model ima isti pinout, oni me ubeđuju da ima, da je to potpuno isto. Ja ga zalemim, uključujem i BOOOM - sve pukne u oblaku dima. Ispostavi se nekako volšebno da je on osno simetričan u odnosu na originalni, i da mu je napon na pinu 1 i 3 a ne na 13 i 15. Besan na dečka koji mi ga je prodao, budim se škrgućući zubima.

Kako tumačiš taj san tetka Agi? :think:

- - - - - - - - - -

Oj bro jutro Blekstare
Ja cu umreti od hladnoce
Tresem se kolko mi ladno a svima oko mene TOPLO
Umirem
Popij jednu ljutu, oće da pomogne u tim slučajevima. :per:

Jasta, ima cega nema na rtnju, pre par godina se penjem na vrh, nesto se dimi, ja tamo kad elivis prisli rostilja. Kaze druze oces li biftek ili gurmansku? Reko kralju nemam ti vremena, zurim na vrh cekaju me marli i brus li, treba radimo jogu kod levog kokosa pored desne piramide:D

Pozdrav svima i lepi snovi:)
:lol:

- - - - - - - - - -

Jutro Nina, obavio sam svoju građansku dužnost i pre nego što si pozvala. :lol:

Nego otkud ti sada, nisam navikao da te vidim rano na forumu. :p

Da proverim ko je dosao na vreme a ko se uspavao :malav:

Drz`se za tregere,Dok, sledi najjaci epski metal....(drugi po redu posle moje drage - Madone, omiljene metal pevacice, sto naglasih na samom dolasku u metal kafic.)

Madona mi je ok. pevačica, ima zaista izuzetnih pesama.
Što se tiče Bebi Dol, koliko god ona imala ekstra glas i super i popularne pesma, nikad je nisam baš nešto preterano volela, kad je vidim imam neku odbojnost pre njenoj pojavi. Ne zameri, ali to je moj utisak što se tiče nje.

Jedna pesmica za razbuđivanje

Chika Siza je ozbiljan majstor koji se ponudio da popravi bolesni laptop! Međutim, nije prošao na tenderu. :rida:

Ja sam noćas sanjao da popravljam neko pojačalo, i shvatim da je crkao integrisani pojačivač TDA7294. Sledeća scena - u mom servisu naručujem novi, i daju mi TDA7294V, i ja ih pitam da li taj model ima isti pinout, oni me ubeđuju da ima, da je to potpuno isto. Ja ga zalemim, uključujem i BOOOM - sve pukne u oblaku dima. Ispostavi se nekako volšebno da je on osno simetričan u odnosu na originalni, i da mu je napon na pinu 1 i 3 a ne na 13 i 15. Besan na dečka koji mi ga je prodao, budim se škrgućući zubima.

Kako tumačiš taj san tetka Agi? :think:

- - - - - - - - - -

Popij jednu ljutu, oće da pomogne u tim slučajevima. :per:

vrlo jednostavno čiča Sizo
Nedvosmislena simbolika i bitno upozorenje
Simbolično čačkanje pojačala je u stvari čačkanje mene i podhebavanje od rana jutra
Onda se desi ne Booom - nego BADA BOOM!!!!!!!!!!!!!!
Pogrešan deo je izbor pogrešne osobe za podbrckivanje
Fine,divne,dobre koja to ničim nije zaslużila
:plez::plez::plez::zplez::zplez::zplez::tease::tease::tease::tease::tease::tease::tease:

Poslednja izmena:
OBOŽAVAM TE!!!:ok::rotf:

Obostrano je :)

:p
Ja sam pola detinjstva provela na Rtnju i verovatno su njegovi vanzemaljci krivi sto sam luda :zblesav:

- - - - - - - - - -

Al je neprirodno ustati pre 12 :besna:

Meni je to vise od pecuraka koje naberem usput, vidim i ono sto ne vidim kolega :lol:

Dobro jutro
Jel ste glasali :cmok2:

- - - - - - - - - -

Da proverim ko je dosao na vreme a ko se uspavao :malav:

Jel sme dva puta se glasa? :lol:

Ja nikad ne kasnim mada se i ne zurim :D

Uvek na vreme dolazim, da vidiš da mi se poveća plata. :mrgreen:

giphy.gif

Glasao ja jednom na tom takmičenju, i na kraju pobedi fotka koja ne da nije bila najbolja, nego nije bila ni u gornjoj polovini po kvalitetu. Znate onaj tip fotke gde škripi i tehnička izvedba i kompozicija. Ništa mi nije bilo jasno.

Onda se smorim i odustanem od budućih glasanja. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back