Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Madona mi je ok. pevačica, ima zaista izuzetnih pesama.
Što se tiče Bebi Dol, koliko god ona imala ekstra glas i super i popularne pesma, nikad je nisam baš nešto preterano volela, kad je vidim imam neku odbojnost pre njenoj pojavi. Ne zameri, ali to je moj utisak što se tiče nje.

sumi,opusti se bwe. svi znaju za moju sprdnju s madonom,jos od famozne -ta-da---prve stranice.:) to je bilo startno poigravanje sa stereotipima muzickog ukusa, koje se ocekuju na ovom

mestu specificnih `zvuka`.;) gresna mi dusa, zeleo sam da zamislim diju i bodija kako zamisljaju nekoga da hedbenguje, pravi mosh , sutku ili stejdzdajv uz `express yourself`::lol: nista

nespojivije s ortodoksnim metalom. vidis, ta diverzija ukusa bi mogla da bude dobra tema za razgovor.:) to je moja pocetna roll-of ideja s kojom zvirnuh ovde, nista dalje od toga:D:cool:

a, onda je dosao Dok....:P i oduvao i moju Madonu i metal u paramparcad.:):lol: Dok, sta kazes za Bebi Dol? :)

moguće da je prolećna alergija

Tetka :cmok:
Ne znam cudno mi jer nemam nikakvu alergiju.. Sve mi naduti sinusi i jedva disem..
A vidi sta sam ti napravila :cmok:

IMG_20190327_074835_226.JPG

Divno:heart:
Alergija se odjednom nekad dobije
Jel si se inhalirala bosiljkom?

Mozda sam i dobila..
Nisam, meni je inace takvo stanje da mi konstantno nos curi, cak i leti cesto.. Al ovo me sad nesto sve golica i svrbi nos i sva sam naduvena :sad2:

- - - - - - - - - -

Jes.. Pa ja kad sam snimala glavu zbog glavobolja rekli su da imam osetljiv gornji desni sinus :eek: kao mozda me i zato boli glava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back