Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sumara, ako si Lavica u podznaku, to znaci da ti je 1.kuca u sazvezdju Lava. Do sazvezdja Strelca deli nas,koliko, 4 ili 5 koraka, znaci, Strelac ti je, u petoj kuci,eto izbrojao sam,

Peta kuca je ona zaduzena za spontanost, osacaj za decu, ili deciji duh u nama samima. Ukoliko si na ovom polju imala stegnutost, probleme prosle godine, sad bi trebalo da osecas olaksanje, oslobodjenost, ..Treba ipak videti da li je Lav na samom pocetku ili pak na kraju 1.kuce....moze se desiti da tada, alternativno, Strelac kaci neku kucu ranije, dakle, cetvrtu...sto bi bila kuca porodice i familijarnih odnosa......

Sta ti se cini blize? Osecas li vise oslobodjen prostor i lakse, sadrzajnije, slobodnije kretanje na ovim poljima, i kojim od ova dva?

Prošla godina mi jeste bila teška ali ne zbog manjka osećaja za decu ili nemanja dečijeg duha u sebi, taj dečiji duh u sebi negujem, umem da budem zatvorena i da ne pokazujem osećanja ali isto tako umem da se totalno opustim.............
familija..........eh, ni dobri ni loši odnosi, čak mislim da postoji mogućnost prekidanja odnosa sa familijom skoro u potpunosti....................
Trenutna dešavanja, čekam 01.04. od tog datuma mi zavisi dalje delovanje

":ljutka:" :lol:

Ne samo Jupiter. I Neptun je caroban ovog leta, brisace sve granice nadahnjujucim uticajima kolektivnog sna nad ucmalom javom. Cak je i Pluton na zeznutom mestu. Prevrati. Revolucije. Pogledajte sta se sve desava u svetu, Venecuela, Francuska, ....Kosovo, mi sami, Srbija. Neka kolektivna svest medju ljudima je sazrela,nece vise da trpe old bulshit. Ipak, sve ovo pokazace se egzistirajucim u senci pravih, individualnih transformacija.

Evo, Sumara postavi prvo neki chillout spot sa morem, sirokim plazama...To je nadahnjujuci Neptun. Ovog leta, zvezde, ajmo reci, relaksiraju. I ne moramo se baviti njima. Bavimo se nama. Ja ovo samo ovako uzgred..:)
svasta se desava, desava se i kad to ne primecujemo, i kad nista ne radimo, u nama i oko nas, desava se, nesto...
mnooooogo smo bre filozofi veceras :lol:
Komso iz Michigan-a ; sorry sto ovo moram da ti kazem ali ovo je brate za drugu kafanu ; ovde je muzika u pitanju a ne astrologija ...

Jos jednom, sorry ali morao sam da kazem ... bode mi oci
to je jedno od mojih zanimanja :rumenko:
Hvala na ponudici,Dia, blekstar mora da Je`e nesto pod hIiiitno...:D
stoga se trenutno odjavljuje.;):D

poz,smart.nemoj brinuti,nema vise astrologije,zavrsili smo seansu,bar mene sto se tice..:lol:

ajd ajd Blekstare baj baj :cmok:

- - - - - - - - - -

da nam naspem teskog roka :p

Poslednja izmena:
pricasmo o tom Jupiteru, spasiocu, ce da nas spasi ove godine
a sa svojim Saturnom moram da se dogovaram jer samo se tako s njim i moze
al ja sam se okrenula i necu da razgovaram

Ako se dobro sećam svog horoskopa, koji sam negde izgubila, meni je Saturn u 12. kući.

samo je vazno ne zadrzavati stvari u sebi, to najvise ubija, i to ne samo psihicki, odrazi se i na fizicki.. predje u bolest ako se zatrpava sve u sebe
zato je vazno imati s kim pricati, u mom slucaju, pisati..
vecina ljudi koje znamo ili smo sreli znamo iz proslog zivota, i vecno se srecemo da placamo dugove
kod mene je to jako izrazeno na ljubavnom polju, sve moje veze.. kao da su bile duboko karmicke, ali tu ima da se prica i prica i jos dosta, prica
to cak znam zasto je tako, delom znam
ali necemo o mojim paranormalnim iskustvima

Sa nekima pričaš, sa nekima se dopisuješ i to puno znači.
Da, verovatno su te neke osobe iz prošlih života pojave se da nas upozore ili nam skrenu pažnju na nešto toliko vidljivo da ga zanemarujemo..................

evo za Sumu kafa,

pijem ja kafu, ali ne u ove rane jutarnje sate, moje omiljeno piće je vino. :)

Ako se dobro sećam svog horoskopa, koji sam negde izgubila, meni je Saturn u 12. kući.

Sa nekima pričaš, sa nekima se dopisuješ i to puno znači.
Da, verovatno su te neke osobe iz prošlih života pojave se da nas upozore ili nam skrenu pažnju na nešto toliko vidljivo da ga zanemarujemo..................

pijem ja kafu, ali ne u ove rane jutarnje sate, moje omiljeno piće je vino. :)

Saturn u 12oj, gadan Saturn, svasta se vuce iz prosle inkarnacije, teska karma, zavisi kako covek prihvati svoju karmu s kojom se svi moramo suociti :D
ajme pocinjem da se osecam ko veliki mudroserr sa ovim pricama :hahaha:

ja svoju cutnju u reali nadopunjujem brbljenjem po netu..

evo onda vina a ja cu kafu meni je uvek pravo vreme za nju :zaljubljena:

Pogledajte prilog 539093

- - - - - - - - - -

Dio ; drugo je zanimanje .. to stoji ... ali ovo je ipak kafana u sklopu muzickog dela Krstarice, kapiras ?
jest.. al kafana je to, u kafanama se moze o svemu :rtfm:
Eh, Dia, primetih da su nokti ekstra boje na rukama koje nude kafu.
Moja omiljena boja
da najvise mi se zato i svidja slika :lol:
i moja :heart:

Prevrati. Revolucije. Pogledajte sta se sve desava u svetu, Venecuela, Francuska, ....Kosovo, mi sami, Srbija.
Drugim rečima, sve isto kao i poslednjih par hiljada godina...

mercurys-in-gatorade-or-some-shit-37466841.png

Komso iz Michigan-a ; sorry sto ovo moram da ti kazem ali ovo je brate za drugu kafanu ; ovde je muzika u pitanju a ne astrologija ...

Jos jednom, sorry ali morao sam da kazem ... bode mi oci
u kafani nema teme
Zato jeste i kafana
I ti prvi ne pišeš o muzici,,zar ne?;)

- - - - - - - - - -

Ja sam držala kafanu na astrologiji
Zamisli da sam im rekla- nemojte da pišete o muzici
A i. Bleki piše zanimljivije o astro nego pojedini astro smarači

U kafanama ne postoje teme o kojima se ne može pričati (pisati). Nema veze na kojem pdf-u se nalaze,
može se pričati o svemu.:)
O Bau kako sam te preskocila :obozavam:
Tako je :p
:zskace:
Bajnovitno :heart:
Tetka gledah keltski krst s Tarotom, sve karte dobre.. A poslednja, Djavo.
Imas li neku ideju sta koji k to predstavlja
Mada ne bih sta je bilo pitanje..

- - - - - - - - - -

Djavola sam izvukla samo dva puta, i to oba kad sam gledala drugu Satanisti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back