Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:obozavam:
vidi isti je ovakav :heart:

6_41.jpg

- - - - - - - - - -

samo moram da se smirim s menjanjem kristala pocinjem sebe da nerviram :hahaha:

a sad da nam naspem metala :zurka:

[/B][/U] Ne znam da li ima prevod kod nas.[/QUOTE]

meni se nekad od rodjenja desava da me uhodi br 11 :lol:
po nekog prici o sinhronicitetu, tj teoriji, kad pratis taj sinhronicitet i skroz ga odgonetnes, otp se ubijes jer ispadne da je nesto presheb..
jedan se stvarno ubio kad je otkrio sta stoji iza njegovog sinhroniciteta

meni se nekad od rodjenja desava da me uhodi br 11 :lol:
po nekog prici o sinhronicitetu, tj teoriji, kad pratis taj sinhronicitet i skroz ga odgonetnes, otp se ubijes jer ispadne da je nesto presheb..
jedan se stvarno ubio kad je otkrio sta stoji iza njegovog sinhroniciteta
Neeee! :lol:

Nasmejala si me. To nije ništa neobično, i objašnjeno je takozvanim Benfordovim zakonom - naime taj matematičar je dokazao da ubedljivo najviše brojeva koji se slučajno pojavljuju u prirodi počinje baš cifrom 1 i u sebi sadrži cifru 1. Intuitivno, čovek misli da kad imaš nekakvu slučajnu listu nasumičnih brojeva, i kada prebrojiš broj pojavljvanja svake cifre, da će distribucija biti otprilike jednaka (da će se svaka cifra pojaviti sličan broj puta), ali teorija i praksa su pokazale da uopšte nije tako - ubedljvo se najviše pojavljuju jedinice, pa malo manje dvojke, pa još manje trojke, itd. Dakle, sasvim je očekivano da 11 vidiš daleko češće nego 97.

Ako te zanima matematika koja stoji iza toga, ovde imaš sve objašnjeno u sitna crevca.

:hahaha:

Dobro nisi godinu dana unapred. :p
volem sve na vre.. pre vremena :p
Neeee! :lol:

Nasmejala si me. To nije ništa neobično, i objašnjeno je takozvanim Benfordovim zakonom - naime taj matematičar je dokazao da ubedljivo najviše brojeva koji se slučajno pojavljuju u prirodi počinje baš cifrom 1 i u sebi sadrži cifru 1. Intuitivno, čovek misli da kad imaš nekakvu slučajnu listu nasumičnih brojeva, i kada prebrojiš broj pojavljvanja svake cifre, da će distribucija biti otprilike jednaka (da će se svaka cifra pojaviti sličan broj puta), ali teorija i praksa su pokazale da uopšte nije tako - ubedljvo se najviše pojavljuju jedinice, pa malo manje dvojke, pa još manje trojke, itd. Dakle, sasvim je očekivano da 11 vidiš daleko češće nego 97.

Ako te zanima matematika koja stoji iza toga, ovde imaš sve objašnjeno u sitna crevca.
vala sto se mene tice ne moze biti uobicajeno da te broj uhodi z:hm:

Don't be so sure... eleven is a sneaky bastard... :mrgreen:

prilicno sigurna, ne vodim se ja previse RACIOnalnim razmisljanjima, nisam psiholog tip licnosti kao moj drug buduci psiholog.. ne mogu s njim da pricam o svojim spiritualnim glupostima nista me ne razume a kamoli veruje :lol:

- - - - - - - - - -

nekad mi zao a nekad drago sto ne trazim racionalno objasnjenje za sve..

nekad mi zao a nekad drago sto ne trazim racionalno objasnjenje za sve..
Takav stav potpuno razumem, ljudi smo i različiti smo... racionalno objašnjenje jeste često teže, zahteva više rada i napora, možda nekome nije toliko romantično kao neko emotivno, poetsko objašnjenje. Nerd-a ćeš lako prepoznati jer vidi romantiku, eleganciju, lepotu čak i u surovom racionalnom objašnjenju, u brojevima i formulama. I dan danas se naježim kada pogledam ovo, ostanem bukvalno bez daha, kao kada pročitaš pesmu od koje osetiš kamen u stomaku. Verujem da mnogi ne shvataju takvu reakciju. Ni ja ne shvatam, ali nikada ne izostane:
euler-identity.jpg

Takav stav potpuno razumem, ljudi smo i različiti smo... racionalno objašnjenje jeste često teže, zahteva više rada i napora, možda nekome nije toliko romantično kao neko emotivno, poetsko objašnjenje. Nerd-a ćeš lako prepoznati jer vidi romantiku, eleganciju, lepotu čak i u surovom racionalnom objašnjenju, u brojevima i formulama. I dan danas se naježim kada pogledam ovo, ostanem bukvalno bez daha, kao kada pročitaš pesmu od koje osetiš kamen u stomaku. Verujem da mnogi ne shvataju takvu reakciju. Ni ja ne shvatam, ali nikada ne izostane:
Pogledajte prilog 538311
Siza ša'pion, izraziti favorit:heart:
A ovo je vreme njenog odgovora tebi

danas, 11:11Diazepam

Poslednja izmena:
Lepo tetkino:heart: to je moj Siza
Jedna divna Vodolija koja voli sve da racionalizuje:heart:
Sigirno je podsvesno vrlo sujeveran:p
:cmok:
napeto napeto, ne snalazim se s takvim ljudima, sto je najgore pustim ih da veruju u svoje racionalno ali oni mene ne puste da ja verujem u svoje neobjasnjivo
Pogledajte prilog 538311
bice puno ludi ljudi :deda:
nem pojma o cemu je rec :hahaha: to nula jedan nesto :zblesav:
Gde je luda Metalka :mrgreen:
hejooo :D

:cmok:
napeto napeto, ne snalazim se s takvim ljudima, sto je najgore pustim ih da veruju u svoje racionalno ali oni mene ne puste da ja verujem u svoje neobjasnjivo
A zamisli sirotog Eratostena kako viče iznerviran
- "Pa ljudi moi, ne zaiebavam se, stvarno je okrugla, izmerio sam i dokazao..."
- "Mrš matora drtino, gde može Zemlja biti okrugla, sve bi popadalo sa nje!" :mrgreen:

- - - - - - - - - -

I nikako da shvate da je bilo kakvo ubeđivanje u mom slučaju takva utopija, da je bolje da se manu ćorava posla:zcepanje:
U moju odbranu, i ja sam nekada verovao u horoskop! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back