gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
vidi isti je ovakav
- - - - - - - - - -
samo moram da se smirim s menjanjem kristala pocinjem sebe da nerviram

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
vidi isti je ovakav![]()
Pogledajte prilog 538207
- - - - - - - - - -
samo moram da se smirim s menjanjem kristala pocinjem sebe da nerviram![]()

Oni i treba da se menjaju u zavisnosti od psihofizičkog stanja
Jedino gorski kristal može uvek da se nosi
Lep ti je rozenkvarc![]()

Jesi li ti spavala, ili ideš uskoro na spavanje?
Poklon za rođendan ili ovako?
To je zapravo sasvim normalno i očekivano, da se nekada desi da par puta zaredom vidiš takve pattern-e. To je sjajno objasnio Džon Alen Pavlos u svojoj knjizi Innumeracy. Ne znam da li ima prevod kod nas.![]()
ma 22:22
al sad ce i 23:23imala sam jedno vece, gde sam 4, 5h za redom stalno videla takve brojeve..
![]()
za rodjendan, koji ce za tri nedelje ali da se osiguram na vreme![]()
propala mi ideja za jedan najkoh poklon.. nije bilo nigde da se kupi, tako da sad nesto manje

Neeee!meni se nekad od rodjenja desava da me uhodi br 11![]()
po nekog prici o sinhronicitetu, tj teoriji, kad pratis taj sinhronicitet i skroz ga odgonetnes, otp se ubijes jer ispadne da je nesto presheb..
jedan se stvarno ubio kad je otkrio sta stoji iza njegovog sinhroniciteta

volem sve na vre.. pre vremena
Dobro nisi godinu dana unapred.![]()
vala sto se mene tice ne moze biti uobicajeno da te broj uhodiNeeee!
Nasmejala si me. To nije ništa neobično, i objašnjeno je takozvanim Benfordovim zakonom - naime taj matematičar je dokazao da ubedljivo najviše brojeva koji se slučajno pojavljuju u prirodi počinje baš cifrom 1 i u sebi sadrži cifru 1. Intuitivno, čovek misli da kad imaš nekakvu slučajnu listu nasumičnih brojeva, i kada prebrojiš broj pojavljvanja svake cifre, da će distribucija biti otprilike jednaka (da će se svaka cifra pojaviti sličan broj puta), ali teorija i praksa su pokazale da uopšte nije tako - ubedljvo se najviše pojavljuju jedinice, pa malo manje dvojke, pa još manje trojke, itd. Dakle, sasvim je očekivano da 11 vidiš daleko češće nego 97.
Ako te zanima matematika koja stoji iza toga, ovde imaš sve objašnjeno u sitna crevca.

Don't be so sure... eleven is a sneaky bastard...vala sto se mene tice ne moze biti uobicajeno da te broj uhodi![]()

to je moj Siza

Takav stav potpuno razumem, ljudi smo i različiti smo... racionalno objašnjenje jeste često teže, zahteva više rada i napora, možda nekome nije toliko romantično kao neko emotivno, poetsko objašnjenje. Nerd-a ćeš lako prepoznati jer vidi romantiku, eleganciju, lepotu čak i u surovom racionalnom objašnjenju, u brojevima i formulama. I dan danas se naježim kada pogledam ovo, ostanem bukvalno bez daha, kao kada pročitaš pesmu od koje osetiš kamen u stomaku. Verujem da mnogi ne shvataju takvu reakciju. Ni ja ne shvatam, ali nikada ne izostane:nekad mi zao a nekad drago sto ne trazim racionalno objasnjenje za sve..

Siza ša'pion, izraziti favoritTakav stav potpuno razumem, ljudi smo i različiti smo... racionalno objašnjenje jeste često teže, zahteva više rada i napora, možda nekome nije toliko romantično kao neko emotivno, poetsko objašnjenje. Nerd-a ćeš lako prepoznati jer vidi romantiku, eleganciju, lepotu čak i u surovom racionalnom objašnjenju, u brojevima i formulama. I dan danas se naježim kada pogledam ovo, ostanem bukvalno bez daha, kao kada pročitaš pesmu od koje osetiš kamen u stomaku. Verujem da mnogi ne shvataju takvu reakciju. Ni ja ne shvatam, ali nikada ne izostane:
Pogledajte prilog 538311

Ax da izvinjavam se.... Volume rotacija udesno:Gde je luda Metalka![]()
Lepo tetkinoto je moj Siza
Jedna divna Vodolija koja voli sve da racionalizuje
Sigirno je podsvesno vrlo sujeveran![]()
bice puno ludi ljudiTakav stav potpuno razumem, ljudi smo i različiti smo... racionalno objašnjenje jeste često teže, zahteva više rada i napora, možda nekome nije toliko romantično kao neko emotivno, poetsko objašnjenje. Nerd-a ćeš lako prepoznati jer vidi romantiku, eleganciju, lepotu čak i u surovom racionalnom objašnjenju, u brojevima i formulama. I dan danas se naježim kada pogledam ovo, ostanem bukvalno bez daha, kao kada pročitaš pesmu od koje osetiš kamen u stomaku. Verujem da mnogi ne shvataju takvu reakciju. Ni ja ne shvatam, ali nikada ne izostane:
Pogledajte prilog 538311
to nula jedan nesto
hejoooGde je luda Metalka![]()

A zamisli sirotog Eratostena kako viče iznerviran![]()
napeto napeto, ne snalazim se s takvim ljudima, sto je najgore pustim ih da veruju u svoje racionalno ali oni mene ne puste da ja verujem u svoje neobjasnjivo

U moju odbranu, i ja sam nekada verovao u horoskop!I nikako da shvate da je bilo kakvo ubeđivanje u mom slučaju takva utopija, da je bolje da se manu ćorava posla![]()