- Poruka
- 35.930
Jutrić Dia,kako je lepo videti da neko skače od sreće kad se probudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oce to kad sanjas nesto inspirativno [emoji813]Jutrić Dia,kako je lepo videti da neko skače od sreće kad se probudi.

E da bar!! Da bar! Znas li ti da ja najbolje satr zivota ulazem samo u jednu fotogarfiju i uglavljujem okolo fon da bi je napravila, to tesko da bi imala gde napoljuAli moraćeš da ideš napolje da ih realizuješ?

Dr PuzhKonichiwa!
 presla sam u vilenjake Dr Puzh
E da bar!! Da bar! Znas li ti da ja najbolje satr zivota ulazem samo u jednu fotogarfiju i uglavljujem okolo fon da bi je napravila, to tesko da bi imala gde napolju
Dr Puzh
Ako mozete vi da budete puzh mogu i ja vilenjak!!!!
Salem se glumila sam vilenjaka na par slika

Vilienjaci donose sretju, ostani to

Dia će da bude naš zajednički vilenjak,i svi ćemo da budemo sretni.
Koničiva i tebi Blanki..

koji pije Diazepame
 koji pije Diazepame 
Dia će da bude naš zajednički vilenjak,i svi ćemo da budemo sretni.
Koničiva i tebi Blanki..

Srecne ruke? Prevedite Dr Puzhps.
Inace , da , pa mozda je sretjne ruke [emoji38]

Baaar danDobar dan. Ladno danas

Pozdrav Bole.

Srecne ruke? Prevedite Dr PuzhBaaar dan

Ladno ladno ja to stalno nosim po kuci

Zdravo svima.

Bezumlje, laž, prevara, prekrajanje, Ne može to večno da traje, nije samo istorija zagadjena, svaki oblik nauke je zagadjen lažima, falsifikatima, danas je previše toga. A jednog dana i to će prestati sigurno i sve će se vraaćati u normaluCar Dusan Silni.
Znas li da se u Albaniji uopste ne uci o njemu iako je prakticno sve to bilo Srpsko Carstvo? Preko 400 srpskih toponima samo gradova, lokaliteta, sela i seoca... A gde je drugo? Eh... Tako i CG izbacuju Sv. Savu, Njegosha i sl iz udzbenika. Politika upala u Edukaciju.
Pozdrav cika Bole.

Kod tebe se onda parket stalno sija

Cuj nauzivasJa ću sada ići napolje malko da me ištipa zima da se nauživam [emoji38]