Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vala ja sam stalno u drustvu. svoje podvojene licnosti
i skroz solidno se slazemo, jedna mrze druga vole i tako nekako
zanimljiva smo kombinacija
a da, jedna je stamena i jaka a druga pada u nesvest svakih malo

Šta samo vas je dve, pa napravi još jednu pa da imaš pravu žurku :lol:

Setra bilo kod mene. A ja nešto čačkao sa nekim Švabama preko neta. I naravno kao normalan Srbin, psujem švabe, mater i sve po redu od severnog mora pa do Beča. Pita ona mene " Sa kim se ti svadjaš". Pa sa švabama, pa gde su, pa tu su na netu. Ti nisi normalan, oni tebe ne čuju. :lol:

Prasiće :cmok:

- - - - - - - - - -

mala moja aj me s jednim metalom pomozi :zcepanje:
Docka ti si defitivno najludji clan kafane :cmok: :lol:
Šta samo vas je dve, pa napravi još jednu pa da imaš pravu žurku :lol:

Setra bilo kod mene. A ja nešto čačkao sa nekim Švabama preko neta. I naravno kao normalan Srbin, psujem švabe, mater i sve po redu od severnog mora pa do Beča. Pita ona mene " Sa kim se ti svadjaš". Pa sa švabama, pa gde su, pa tu su na netu. Ti nisi normalan, oni tebe ne čuju. :lol:

ma kakve dve, dvajesdve, al.. al ko ce ih nabrajati, ima tu da se prica. znas da je jedna tvrdila da je zemlja ravna ploca, i idalje to tvrdi. i onda sam se svadjala s njom. jedna npr vole matematiku. onda jedna je opsednuta enterijerom, i sad imas onu sto pise ovo, skup svih njih.

cc :hahaha:
ja se u sebi svadjam :rtfm:

- - - - - - - - - -

najvise me nervira ova glavna sto pise ovo, ne moze da ih spoji sve, kao kaze jedna od te dvajesdve, mozda kad bi se spojili bili bi koh licnost skroz.. hmm :think:

Docka ti si defitivno najludji clan kafane :cmok: :lol:

ma kakve dve, dvajesdve, al.. al ko ce ih nabrajati, ima tu da se prica. znas da je jedna tvrdila da je zemlja ravna ploca, i idalje to tvrdi. i onda sam se svadjala s njom. jedna npr vole matematiku. onda jedna je opsednuta enterijerom, i sad imas onu sto pise ovo, skup svih njih.

cc :hahaha:
ja se u sebi svadjam :rtfm:

- - - - - - - - - -

najvise me nervira ova glavna sto pise ovo, ne moze da ih spoji sve, kao kaze jedna od te dvajesdve, mozda kad bi se spojili bili bi koh licnost skroz.. hmm :think:
A šta kda se posvadjaš sa nekom, dal zaćutite jedna na drugu :lol:

Kud pomenu rravnozamljaše, još uvek varim ono što sam slušao pre mesec danna. ne mogu da svarim. Nikako se ne mirim sa njihovim teorijama. AL nešto sigurno ne štima. Ma evo me opet mislim o tome, pregoreće mi mozak :lol:

Kud pomenu rravnozamljaše, još uvek varim ono što sam slušao pre mesec danna. ne mogu da svarim. Nikako se ne mirim sa njihovim teorijama. AL nešto sigurno ne ptima. Ma evo me opet mislim o tome, pregoreće mi mozak :lol:
to je samo novi vid fanatizma
poprima oblik nove religije
cela ta priča sa teorijama zavera
ne bi mi smetali da nisu užasno agresivni
ko mudžahedini i inkvizicija

- - - - - - - - - -

ne smem da se pomeram
jedva skuvah kafu propratno isprosipala vodu

ljub tetku :cmok: :heart:
moraš polako da ga protegneš, da proradi cirkulacija
i meni se to događa kad puno sedim

Kud pomenu rravnozamljaše, još uvek varim ono što sam slušao pre mesec danna. ne mogu da svarim. Nikako se ne mirim sa njihovim teorijama. AL nešto sigurno ne štima. Ma evo me opet mislim o tome, pregoreće mi mozak :lol:

pazi tu sto veruju u zemljinu plocu sam ucutala, rekla sam joj sad je in da verujes da je zemlja ravna ploca a mi se sve ujedinjujemo oko toga da budemo aut. dakle ne.
a nene.. kod nas nema tisine, imamo samo jedne druge i onda sta cemo, moramo da se drzimo zajedno u nasem zacaranom: aut
krugu.

nije ako je spor
i kombinuj ga sa disanjem
uvek ti se u ovo vreme zamanta
pa prođe:cmok2:

moram..
uvek vec danima
jedno vreme, sam imala JUTARNJU drhtavicu. ko prava baba od 78 godina. i to nije bila drhtavica u vidu pusacka. to je bilo
DA MI SVE ISPADA IZ RUKU DA NE DODJEM SEBI DOK NE POPIJEM KAFu... i tako to
onako, filmski :sad2:

:cmok: :heart2:

- - - - - - - - - -

Od svih ludih metalki ja najluđa :rotf:

Slažem metal ko rime,
Sa mnom nema zime :lol:
:lol: :cmok:
on mučenik nije ima lošu nameru
nego je stvarno lud
umro je bog da mu dušu prosti:(
a lep je bio i pametan u p.m.

dzizs.. :(

to je samo novi vid fanatizma
poprima oblik nove religije
cela ta priča sa teorijama zavera
ne bi mi smetali da nisu užasno agresivni
ko mudžahedini i inkvizicija

- - - - - - - - - -

moraš polako da ga protegneš, da proradi cirkulacija
i meni se to događa kad puno sedim
Gledao sam eksperiment što su radili u Južnoj americi na nekom jezeru. I nema zakrivljenja. A da pametujem nešto o tome ne mogu, nisam svario tematiku, niti mogu da je svarim :D
pazi tu sto veruju u zemljinu plocu sam ucutala, rekla sam joj sad je in da verujes da je zemlja ravna ploca a mi se sve ujedinjujemo oko toga da budemo aut. dakle ne.
a nene.. kod nas nema tisine, imamo samo jedne druge i onda sta cemo, moramo da se drzimo zajedno u nasem zacaranom: aut
krugu.

Čitam o čemu pišeš i evo šta mi je palo na pamet. Kada čitam vaše postova, svaka ima svoj glas, naravno u mojoj glavi. Različite boje, uglavnom visoki glasovi. Pazi kada to imam za svaku osobu na forumu, svako ima svoj glas, zammišljen u svojoj glavi- :D

Čitam o čemu pišeš i evo šta mi je palo na pamet. Kada čitam vaše postova, svaka ima svoj glas, naravno u mojoj glavi. Različite boje, uglavnom visoki glasovi. Pazi kada to imam za svaku osobu na forumu, svako ima svoj glas, zammišljen u svojoj glavi- :D

imate i vi meni :hahaha:
neku posebnu notu svako ima :lol:

meni kazu da imam jako lep i zenstven glas
ko laze taj i krade :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back